کتاب تست تنها برای سال سوم و راهنمایی

Kiak22

New Member
لایک ها
0
سلام دوستان عزیز .
شبیه این موضوع توی فروم خیلی زیاد بود اما همه پراکنده یا تخصصی بودن ...
من برای رشته ریاضی فیزیک کتاب های کمک درسی می خوام ...
برای سال دوم تنها شیمی : مبتکران (دو جلدی . توی تابستون) و شیمی مرات (توی سال تحصیلی) و عربی : نشرالگو(در تابستان) و فیزیک : نشرالگو و مرات حل کردم ... در نتیجه توی ریاضی در تست ضعیفم ... اما فیزیک و شیمیم خیلی قویو خوبه... (تعریف از خود نباشه).
به طور کلی عمومی های سال دوم و فیزیک نور سال اول میره برای تابستون سال سوم ...
پس من از دوستان سه تا سوال دارم :
1 : برای ریاضی 2 چه کار کنم ؟! اگه سال سوم ریاضی 3 خوب کار کنم جبران ریاضی 2 میشه ؟
2 : با توجه به این که از سال دوم فقط عربی و شیمی و فیزیکشو تستی خوندم دوستان راهکاری و یا برنامه پیشنهادی برای من دارند ؟
3 : کتاب کمک درسی برای درس های زیر چه بگیرم (برام تست مهمه چون نهایی رو با جزوه و خوب خوندن میشه خوب داد) :
ریاضی3 (منظورم دروس ریاضیه دیگه)
فیزیک3
دینی3
عربی3
زبان3
ادبیات3
زبان فارسی 3
شیمی 3
هدنسه 3

از دوستان عذر خواهی می کنم طولانی شد ... منتظر مشاوره های گرمتون هستم ... ممنون

Mostafa_

New Member
لایک ها
445
پاسخ : کتاب تست تنها برای سال سوم و راهنمایی

سلام دوستان عزیز .
شبیه این موضوع توی فروم خیلی زیاد بود اما همه پراکنده یا تخصصی بودن ...
من برای رشته ریاضی فیزیک کتاب های کمک درسی می خوام ...
برای سال دوم تنها شیمی : مبتکران (دو جلدی . توی تابستون) و شیمی مرات (توی سال تحصیلی) و عربی : نشرالگو(در تابستان) و فیزیک : نشرالگو و مرات حل کردم ... در نتیجه توی ریاضی در تست ضعیفم ... اما فیزیک و شیمیم خیلی قویو خوبه... (تعریف از خود نباشه).
به طور کلی عمومی های سال دوم و فیزیک نور سال اول میره برای تابستون سال سوم ...
پس من از دوستان سه تا سوال دارم :
1 : برای ریاضی 2 چه کار کنم ؟! اگه سال سوم ریاضی 3 خوب کار کنم جبران ریاضی 2 میشه ؟
2 : با توجه به این که از سال دوم فقط عربی و شیمی و فیزیکشو تستی خوندم دوستان راهکاری و یا برنامه پیشنهادی برای من دارند ؟
3 : کتاب کمک درسی برای درس های زیر چه بگیرم (برام تست مهمه چون نهایی رو با جزوه و خوب خوندن میشه خوب داد) :
ریاضی3 (منظورم دروس ریاضیه دیگه)
فیزیک3
دینی3
عربی3
زبان3
ادبیات3
زبان فارسی 3
شیمی 3
هدنسه 3

از دوستان عذر خواهی می کنم طولانی شد ... منتظر مشاوره های گرمتون هستم ... ممنون

اولا نوشتتون چند تا مشکل داره .... ما اصلا درسی به نام هندسه 3 نداریم ... یه هندسه 1 هست و یه هندسه 2

ریاضی 3 هم همین طور .... یه حسابانه و یه جبر

عموما اکثر ریاضی 2 توی حسابان یه تکرار میشه .... یعنی فصل دنباله + تابع توی حسابان هست ... یه مارتیس می مونه که اونو چهارم توی گسسته داریم و یه ترکیبیات می مونه که اونو احتمالا معلم حسابانتون یه دوره ای بکنه قبل از اینکه بخواد درس بده ... فکر کنم بخشی از ترکیبیات توی جبر و احتمال نیاز باشه (دقیق نمی دونم)

خوب و اما کتاب هایی که می خواید .... (این کتاب هایی که من میگم بیشتر جنبه آموزشی داره اکثرشون تا کنکوری... یعنی سعی می کنن مطلب رو به دانش آموز بفهمونن)

حسابان ===> آموزش حسابان محمود نصیری، مبتکران کتاب آموزش حسابان

جبر ===> چیز خوبی سراغ ندارم، کسی می دونه به منم بگم ( یه چیز که فراتر از کتاب درسی باشه)

فیزیک3 ===> فیزیک 3 و آزمایشگاه، غلامعلی محمود زاده، مبتکران کتاب فیزیک (3) و آزمایشگاه (رشته ی ریاضی)

شیمی 3 ===> پرسش های چهارگزینه ای شیمی 3 دو جلدی، بهمن بازرگان کتاب پرسش‏ های چهارگزینه ‏ای شیمی (3) - جلد اول
کتاب پرسش‏ های چهارگزینه ‏ای شیمی (3) - جلد دوم

هندسه 2 ===> آموزش هندسه 2، بهمن اصلاح پذیر کتاب آموزش هندسه (2) البته این کتاب فکر نمی کنم تست داشته باشه ... اگه تست می خواین نشر الگو تستش خوبه

برای درسایی مثله دینی، عربی، ادبیات و زبان فارسی به نظرن کتاب های جامع کنکور بگیرید بهتره ... مثلا برای عربی ایاد فیلی مبتکران، یا فوت و فن خیلی سبز می گن خوبه

Kiak22

New Member
لایک ها
0
پاسخ : کتاب تست تنها برای سال سوم و راهنمایی

اولا نوشتتون چند تا مشکل داره .... ما اصلا درسی به نام هندسه 3 نداریم ... یه هندسه 1 هست و یه هندسه 2

ریاضی 3 هم همین طور .... یه حسابانه و یه جبر

عموما اکثر ریاضی 2 توی حسابان یه تکرار میشه .... یعنی فصل دنباله + تابع توی حسابان هست ... یه مارتیس می مونه که اونو چهارم توی گسسته داریم و یه ترکیبیات می مونه که اونو احتمالا معلم حسابانتون یه دوره ای بکنه قبل از اینکه بخواد درس بده ... فکر کنم بخشی از ترکیبیات توی جبر و احتمال نیاز باشه (دقیق نمی دونم)

خوب و اما کتاب هایی که می خواید .... (این کتاب هایی که من میگم بیشتر جنبه آموزشی داره اکثرشون تا کنکوری... یعنی سعی می کنن مطلب رو به دانش آموز بفهمونن)

حسابان ===> آموزش حسابان محمود نصیری، مبتکران کتاب آموزش حسابان

جبر ===> چیز خوبی سراغ ندارم، کسی می دونه به منم بگم ( یه چیز که فراتر از کتاب درسی باشه)

فیزیک3 ===> فیزیک 3 و آزمایشگاه، غلامعلی محمود زاده، مبتکران کتاب فیزیک (3) و آزمایشگاه (رشته ی ریاضی)

شیمی 3 ===> پرسش های چهارگزینه ای شیمی 3 دو جلدی، بهمن بازرگان کتاب پرسش‏ های چهارگزینه ‏ای شیمی (3) - جلد اول
کتاب پرسش‏ های چهارگزینه ‏ای شیمی (3) - جلد دوم

هندسه 2 ===> آموزش هندسه 2، بهمن اصلاح پذیر کتاب آموزش هندسه (2) البته این کتاب فکر نمی کنم تست داشته باشه ... اگه تست می خواین نشر الگو تستش خوبه

برای درسایی مثله دینی، عربی، ادبیات و زبان فارسی به نظرن کتاب های جامع کنکور بگیرید بهتره ... مثلا برای عربی ایاد فیلی مبتکران، یا فوت و فن خیلی سبز می گن خوبه
واقعا از توضیحات عالیتون ممنونم فقط یک سوال از شما دارم برای سال هم این ترکیب چطوره : (برای تست بهینه سازی شده یعنی کنکور !!!)
حسابان===================> خیلی سبز

فیزیک3===================> نشر الگو (بین خیلی سبز و نشرالگو که هر دوشو دارم چون مادرم معلم فیزیکه بررسی کردم نشر الگو خیلی منظم تر و اصولی تر بود ... خیلی سبز خیلی لوس شده بود ... پاسخنامه اش ادمو سر در گم می کنه ! )

دینی3===================> من که گزیده شو از سایتش گرفتم اصلا فکه پایین نمیومد ! عالیهههه : نشر الگو

عربی3==================> فقط فقط فقط فقط نشر الگو (امسال داشتم واقعا عالی بود ... هیچ نکته ای رو جا ننداخته برای هر درس هم 100 تا تست عالی داشت ! )

زبان3 ===================> خیلی سبز جامع

ادبیات3==================> اموزش و تست از خیلی سبز : اموزش تست

زبان فارسی 3 =============> خیلی سبز

شیمی 3 ===============> مبتکران دو جلدی

هدنسه 2 ===============> گاج سفید

هندسه 1 ===============>گاج سفید (برای کار کردن سال پیش)

بالا