سلام دوستان عزیز .
شبیه این موضوع توی فروم خیلی زیاد بود اما همه پراکنده یا تخصصی بودن ...
من برای رشته ریاضی فیزیک کتاب های کمک درسی می خوام ...
برای سال دوم تنها شیمی : مبتکران (دو جلدی . توی تابستون) و شیمی مرات (توی سال تحصیلی) و عربی : نشرالگو(در تابستان) و فیزیک : نشرالگو و مرات حل کردم ... در نتیجه توی ریاضی در تست ضعیفم ... اما فیزیک و شیمیم خیلی قویو خوبه... (تعریف از خود نباشه).
به طور کلی عمومی های سال دوم و فیزیک نور سال اول میره برای تابستون سال سوم ...
پس من از دوستان سه تا سوال دارم :
1 : برای ریاضی 2 چه کار کنم ؟! اگه سال سوم ریاضی 3 خوب کار کنم جبران ریاضی 2 میشه ؟
2 : با توجه به این که از سال دوم فقط عربی و شیمی و فیزیکشو تستی خوندم دوستان راهکاری و یا برنامه پیشنهادی برای من دارند ؟
3 : کتاب کمک درسی برای درس های زیر چه بگیرم (برام تست مهمه چون نهایی رو با جزوه و خوب خوندن میشه خوب داد) :
ریاضی3 (منظورم دروس ریاضیه دیگه)
فیزیک3
دینی3
عربی3
زبان3
ادبیات3
زبان فارسی 3
شیمی 3
هدنسه 3
از دوستان عذر خواهی می کنم طولانی شد ... منتظر مشاوره های گرمتون هستم ... ممنون
شبیه این موضوع توی فروم خیلی زیاد بود اما همه پراکنده یا تخصصی بودن ...
من برای رشته ریاضی فیزیک کتاب های کمک درسی می خوام ...
برای سال دوم تنها شیمی : مبتکران (دو جلدی . توی تابستون) و شیمی مرات (توی سال تحصیلی) و عربی : نشرالگو(در تابستان) و فیزیک : نشرالگو و مرات حل کردم ... در نتیجه توی ریاضی در تست ضعیفم ... اما فیزیک و شیمیم خیلی قویو خوبه... (تعریف از خود نباشه).
به طور کلی عمومی های سال دوم و فیزیک نور سال اول میره برای تابستون سال سوم ...
پس من از دوستان سه تا سوال دارم :
1 : برای ریاضی 2 چه کار کنم ؟! اگه سال سوم ریاضی 3 خوب کار کنم جبران ریاضی 2 میشه ؟
2 : با توجه به این که از سال دوم فقط عربی و شیمی و فیزیکشو تستی خوندم دوستان راهکاری و یا برنامه پیشنهادی برای من دارند ؟
3 : کتاب کمک درسی برای درس های زیر چه بگیرم (برام تست مهمه چون نهایی رو با جزوه و خوب خوندن میشه خوب داد) :
ریاضی3 (منظورم دروس ریاضیه دیگه)
فیزیک3
دینی3
عربی3
زبان3
ادبیات3
زبان فارسی 3
شیمی 3
هدنسه 3
از دوستان عذر خواهی می کنم طولانی شد ... منتظر مشاوره های گرمتون هستم ... ممنون