پاسخ : کتاب تست ریاضی 2؟
دوست من سلام شما مطمئنید ترتیب همینه؟؟؟؟
اصلا مگه میشه ترتیب بندی کرد؟؟؟؟مثلا از نظر من فیزیک 1 نشرالگو از مبتکران سخت تر بود فیزیک 2 هم همینطور ولی تو شیمی شیمی شیمی2 مبتکران سرامد همه کتاباس برای تست و اموزش....
بنابراین اکثر درسا نمیشه گفت...............
در مورد ریاضی هم همینه....
از نظر من تفکیک بین خوشخوان ونشرالگو و مبتکران کار سختیه ولی از نظر من......
از اسون به سخت:
1-گاج و قلمچی و ....
2_خیلی سبز
3_مبتکران
4_خوشخوان نشر الگو.....
تجربه من اینو بهم میگه.....اما احتمالا تجربه شما بیشتره.....به هر حال قصد جسارت نداشتم.
توصیه میکنم از کتابخونه به کتاب های نشر های مختلف توی اون درس نگاه کنید چون همون طور که محراب عزیز هم گفت کتابا تو هر درس از لحاظ سطح فرق میکنند
مثلا ریاضی مبتکران چند تا کتابه
1.مفهومی
2.تیزهوشان
3.فکر کنم تست
ولی بدونید طبقه بندی در کل خوب نیست یعنی درست نیست:23:
ببینید فکر کنم شما خوب حرف بنده رو متوجه نشدید .... من منظورم اصلا این نیست که قلم چی یا گاج توانایی تولید کتاب بالاتر از سطح کنکور رو ندارن ..... شما فقط خودتون رو نگاه نکنید خیلی از دانش آموزای ایران سطحشون از شماها پایین تره و فقط به سطج کنکور اکتفا می کنند .... از اونور هم یه سری دانش آموزا (مثل اکثر کاربرای این سایت) به مقدمات اکتفا نمی کنن و می خوان تا بالاترین حد ممکن مطالب مربوط به دروس دبیرستانی رو یاد بگیرن .... بازم می گم هر انتشاراتی توی حوزه ی کنکور رو یه سطح تمرکز داره .... (چون اگه بخواد هم در سطح سوالای آسون کنکور کتاب بده، هم در سطح سوالای مشکل کنکور، هم بالاتر از سطح کنکور، و هم در حوزه المپیاد به علت گستردگی این عرصه نمی تونه با انتشارات های دیگه ای که فقط روی یک یا حداکثر دو سطح تمرکزشون رو گذاشتن رقابت کنه و در نهایت فروش کمتری داره)
در مورد کتاب های قلم چی و گاج خوب اکثرا اتفاق نظر دارن فقط در سطح کنکوره
در مورد نشر الگو و مبتکران من پارسال هم فیزیک مبتکران رو داشتم (مولف: غلامعلی محمود زاده) و هم فیزیک نشر الگو رو .... باید با قاطعیت بگم فیزیک مبتکران یه سر و گردن از نشر الگو بالاتر بوده و هم توضیحات خیلی جامع تری نسبت به نشر الگو داشت و هم تست و مسئله های خیلی قوی تری نسبت به نشرالگو داشت ...... البته شاید اون دوستمون مبتکران فیزیک یه مولف دیگه ای رو داشته باشه .... البته خوب نظرات و دیدگاه ها متفاوته
نمی دونم شاید من اشتباه کنم ولی این رده بندی از نظر سطح (آسون به سخت) از
دیدگاه من هست ممکنه خوب بالطبع یکی دیگه یه نظر دیگه داشته باشه
قلم چی و گاج در سطح کنکورن
نشر الگو سطحش در حد سوال های متوسط و سخت کنکور هست و بعضا یه سری سوال سخت تر از کنکور
خیلی سبز سوالات سطح بالای بیشتری نسبت به نشر الگو داره
خوشخوان و مخصوصا مبتکران هم اکثر سوالاش از سطح کنکور بالاتره و واقعا توضیحات مبتکران خیلی خوب و مفهومیه (مثلا ریاضی 2 مبتکران تابع رو خیلی خوب و گسترده توضیح داده .... حسابانش حد و مشتق رو عالی توضیح داده ... البته نه اینکه بگم قسمت های دیگش بدن ... اونا خوبن این دو قسمت خوبتر ... شیمیش که خوب خیلی معروفه ..... فیزیک آقای محمود زاده عالین (یه بار با درخواست بچه ها ترتیبی داده شد تا ایشون رو ببینیم .... واقعا مرد دانایی در ضمینه فیزیک هستند) .... )
در ضمن مرز بین خیلی سبز و مبتکران و خوشخوان خیلی باریکه و توی بعضی دروس این سه تا توی یه سطحن
بازم بگم نظرات متفاوته این فقط از نظر من بود