کتاب حساب دیفرانسیل وانتگرال

محسنی6

New Member
لایک ها
0
سلام،من لطفأ کمکم کنید من باکتاب حساب دیفرانسیل وانتگرال پیش مشکل دارم هر چی میخونم فایده نداره نمیتونم از قضیه هاش واسه حل مساله استفاده کنم؛چطوری بخونمش که یادم نره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:195:

qwertyuiop

New Member
لایک ها
73
پاسخ : کتاب حساب دیفرانسیل وانتگرال

با عشق و شور و حرارت!

Niloofar

New Member
لایک ها
68

چون اینها بدیهی هستند،اثباتشون سخت به نظر میاد اما با کمی کار روی آنها میشه یادشون گرفت ولی در کل همه (حداقل بیشتر افراد)باهاش مشکل دارند:99:

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

با سلام... همون طور که نیلوفر خانم گفتند، این فصل به دلیل بدیهی بودن قضیه هاش کمی مشکل به نظر میاد ولی اگه یکم تمرین کنید و تست حل کنید به راحتی یاد می گیرید!

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

ببینید چیزی بدیهیه که نیاز به اثبات نداشته باشه یا نشه اثباتش کرد .

اینا هم بدیهی نیستن پس .

ولی خب بدیهی به نظر میان . اگه میبنی یه قضیه بدیهی به نظر میاد آگاه باش که بهتره از برهان خلف استفاده کنی.

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

با توجه به اینکه بنده خودم شخصاً با حفظیات اکیداً مخالفم ، اما پیشنهاد میدم اون 5-6 تا قضیه رو تا حدی حفظ کنید.
کلاً 5-6 تا مثالم بیشتر نیست. اما سعی کنید حتماً بفهمیدش. زیادم روش کلید نکنید. تست خور نیستن اصلاً.
روی بقیه قسمتا مثل جزء صحیحو قدر مطلق که تست خورن تمرکز کنید :)

moghini

New Member
لایک ها
258

منظورتون فصل صفر هست نه؟
خوب واقعا" برای من هم در اوایل خوندن دستگاه اعداد و اثبات خواص اون کمی سخت بود.خیلی عادیه،چون بر اساس نظام دقیقی پایه گزاری شده(و در بررسی های دقیق تر این نظام خیلی خیلی دقیق تر و بنیادی تر میشه)باید خیلی مسلط به اصول باشید.لذا تمرکزتون رو بیشتر رو همون جز صحیح و قدر مطلق قرار بدید.

بالا