کتاب معمای زندان

sina1376

New Member
لایک ها
508
سلام دوستان
کسی پی دی اف این کتاب رو داره؟؟
یا یه فروشگاه اینترنتی میشناسه که بفروشه؟؟؟
کسی اصلا این کتاب رو داره؟؟
یکم امکانش باشه در مورد موضوعاتش بگه!

a$hk@n

New Member
لایک ها
440
پاسخ : کتاب معمای زندان

نام: معمای زندانی ـ نظریه بازی جان فون نویمان و قضیه بمب اتمی
355 صفحه کتاب کمی برای خواننده عادی طولانی‌است. پرانتز: آیا چنین موجودی (خواننده عادی) وجود دارد؟!
نگران نباشید. کتاب لایه‌های فراوانی دارد که مستقل از یکدیگر قابل پی‌گیری‌اند. پس اگر به نظریه بازی‌ها،‌ چگونگی شکل‌گیری آن و یکی از معروف‌ترین معما‌های آن علاقه مندید می‌توانید از هر جایی از کتاب که به آن می‌پردازد شروع کنید،‌ سپس جای بعدی را پیدا کنید و سپس ... اگر به زندگی فون نویمان علاقه‌مندید (که حتما باید باشید!) می‌توانید...

نویسنده: ویلیام پاندستون
از نویسنده همین قدر می‌دانم که دوبار نامزد جایزه پولیترز شده‌است. ولی به نظر نمی‌رسد که کار آنها به ازدواج ختم شده باشد! اگر چه همچنان که معمای زندانی نشان می‌دهد هنوز شانس دارد.

مترجم:‌ عباس علی کتیرایی
در کتاب کمتر با جمله‌ای روبرو شدم که ترجمه آن مرا اذیت کند. مجبور بودم بعضی جاها را دوبار بخوانم یا کمی بیشتر مکث کنم. اما این به محتوای کتاب برمی‌گردد نه ترجمه آن.

از کجا بخرم؟
انتشارات مازیار: مقابل دانشگاه تهران، ساختمان 1430، طبقه اول، شماره 4. تلفن: 66462421

قیمت: به اندازه یه ردبول!

چرا بخوانم؟‌
جان فون نویمان را نمی‌شناسید؟!!!!!

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

والبته می تونید انگلیسی کتاب رو هم از اینجا دانلود کنید:

Prisoner's Dilemma

sina1376

New Member
لایک ها
508

نام: معمای زندانی ـ نظریه بازی جان فون نویمان و قضیه بمب اتمی
355 صفحه کتاب کمی برای خواننده عادی طولانی‌است. پرانتز: آیا چنین موجودی (خواننده عادی) وجود دارد؟!
نگران نباشید. کتاب لایه‌های فراوانی دارد که مستقل از یکدیگر قابل پی‌گیری‌اند. پس اگر به نظریه بازی‌ها،‌ چگونگی شکل‌گیری آن و یکی از معروف‌ترین معما‌های آن علاقه مندید می‌توانید از هر جایی از کتاب که به آن می‌پردازد شروع کنید،‌ سپس جای بعدی را پیدا کنید و سپس ... اگر به زندگی فون نویمان علاقه‌مندید (که حتما باید باشید!) می‌توانید...

نویسنده: ویلیام پاندستون
از نویسنده همین قدر می‌دانم که دوبار نامزد جایزه پولیترز شده‌است. ولی به نظر نمی‌رسد که کار آنها به ازدواج ختم شده باشد! اگر چه همچنان که معمای زندانی نشان می‌دهد هنوز شانس دارد.

مترجم:‌ عباس علی کتیرایی
در کتاب کمتر با جمله‌ای روبرو شدم که ترجمه آن مرا اذیت کند. مجبور بودم بعضی جاها را دوبار بخوانم یا کمی بیشتر مکث کنم. اما این به محتوای کتاب برمی‌گردد نه ترجمه آن.

از کجا بخرم؟
انتشارات مازیار: مقابل دانشگاه تهران، ساختمان 1430، طبقه اول، شماره 4. تلفن: 66462421

قیمت: به اندازه یه ردبول!

چرا بخوانم؟‌
جان فون نویمان را نمی‌شناسید؟!!!!!
چاپ میشه؟؟؟
من اصلا نویسندش رو نمیشناسم.:4:
ولی آدم باحالی به نظر میاد.بیشتر توضیح بدید
ممنون

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

ببشخید میتونم بپرسم ردبول چنده؟؟؟؟
اینجا نوشته 12.5
درسته؟؟:4:

بالا