کتاب های تست الگو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Zahra*D

New Member
لایک ها
25
می خوام نظرتون رو راجع به کتاب های تست الگو بدونم . لطفا بگید تا چه حد مشابه سوالات کنکوره تجربیه ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

Mostafa_

New Member
لایک ها
445
پاسخ : کتاب های تست الگو

چه درسی؟ چه مقطعی؟ چه پایه ای؟ از لحاظ کیفیت سوالا یا نزدیک بودن به کنکور؟؟؟؟

Zahra*D

New Member
لایک ها
25

چه درسی؟ چه مقطعی؟ چه پایه ای؟ از لحاظ کیفیت سوالا یا نزدیک بودن به کنکور؟؟؟؟
دوست عزیز پست ویرایش شد ممنون بابت راهنماییت درست می گید خیلی کلی مطرح شده بود

لایک ها
178

من از کتابای الگو از زیستش خیییییییییییییلییییییییییییییی راضی بودم....فوق العاده بود هم برای پیش هم برای دوم و سوم ...چون خیلی سبز به نظر من اصلا زیستش خوب نبود از کتاب تانک آرامفرم خوشم نمیومد ولی به نظرم اشکان هاشمی تو زیست نشر الگو خیلی خوب کار کرده بود....
همچنین از کتابای تاریخ ادبیاتو املا واژگانو آرایه الگو هم خیلی راضی بودم....
کلا از نشر الگو از این کتاباش استفاده کردم که از همشونم راضی بودم
تعریف کتاب دین و زندگی الگو رو هم خیلی شنیدم ولی خودم نداشتم....

Zahra*D

New Member
لایک ها
25

من از کتابای الگو از زیستش خیییییییییییییلییییییییییییییی راضی بودم....فوق العاده بود هم برای پیش هم برای دوم و سوم ...چون خیلی سبز به نظر من اصلا زیستش خوب نبود از کتاب تانک آرامفرم خوشم نمیومد ولی به نظرم اشکان هاشمی تو زیست نشر الگو خیلی خوب کار کرده بود....
همچنین از کتابای تاریخ ادبیاتو املا واژگانو آرایه الگو هم خیلی راضی بودم....
کلا از نشر الگو از این کتاباش استفاده کردم که از همشونم راضی بودم
تعریف کتاب دین و زندگی الگو رو هم خیلی شنیدم ولی خودم نداشتم....
درسنامه های زیست الگو حرف نداره ... به نظرم از تانک قوی تر و از خیلی سبز استاندارد تره ... کتاب هندسه 1 الگو هم واقعا محشره ... اما نظری راجع به ادبیاتش ندارم ... با توجه به این که خیلی از این انتشارات تعریف می شه فکر می کنم مناسب ترین کتاب ها رو برای کنکور داره

لایک ها
178

درسنامه های زیست الگو حرف نداره ... به نظرم از تانک قوی تر و از خیلی سبز استاندارد تره ... کتاب هندسه 1 الگو هم واقعا محشره ... اما نظری راجع به ادبیاتش ندارم ... با توجه به این که خیلی از این انتشارات تعریف می شه فکر می کنم مناسب ترین کتاب ها رو برای کنکور داره
نمیشه گفت بهترین کتابا...چون به نظرم تو هر درسی با درس دیگه فرق داره....مثلا واسه تست ادبیات به نظرم از همه بهتر خیلی سبزه...یا واسه شیمی 2و3 مبتکران به نظرم عالیه و واسه شیمی پیش خیلی سبز....

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

موضوع تکراری
جای تاپیک اشتباه

​بسته شد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا