کدام دانشگاه با چه رشته ای ضامن آینده ماست؟

کدام دانشگاه در ارائه امکانات و شرایط خوب تحصیلی برای ر

• فردوسی مشهد

رای 0 0.0%
  • دانشگاه شیراز

رای 0 0.0%
  • شهید بهشتی

رای 0 0.0%
  • علم و صنعت

رای 0 0.0%
  • دانشگاه اصفهان

رای 0 0.0%
  • دانشگاهی دیگر در شهری به جز تهران/اصفهان/مشهد/شیراز/تبریز

رای 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    102
لایک ها
1,316
سلام دوستان من رشته ام ریاضیه و ترجیحا میخوام در رشته های برق مکانیک یا عمران(شاید هوافضا و یا چند رشته دیگه)ادامه تحصیل بدم
من میخوام توی این تاپیک اختصاصا در مورد دانشگاهها نظر بدید خوب این طور جا فتاده که شریف بهترین دانشگاهه اما بعضی ها میگن نه فردوسی مشهد بعضی دیگه میگن نه شیراز...خلاصه من گیج شدم من همه رتبه بندی های جهانی و...رو از اینترنت خوندم و کاری به اونا ندارم فقط میخوام شما نظر بدبد که من که اصفهانم چه اولویتی برای دانشگاها انتخاب کنم ؟اصن کدوم دانشگاها خوبن؟یا اینکه اگه هر دانشگاه توی یه رشته ای تخصص داره اون رشته چیه؟در کل هدف من اینه که نمیخوام برم دانشگاه که فقط پاس بشم میخوام دانشگاهی رو انتخاب کنم که امکانات تحصیلی و پژوهشی خوبی ارائه بده ودر عین حال با صنایع مربوط تعامل خوبی داشته باشه و توجه بازارای کار به اون باشه و در نهایت شرایط خوبی برای بورسیه شدن در اختیارم بذاره...شریف؟صنعتی اصفهان؟علم و صنعت؟فردوسی مشهد؟شیراز؟دانشگاه اصفهان؟امیرکبیر؟خواجه نصیر ؟تبریز؟.شهید بهشتی؟.....؟من که گیج شدم
این بار نوبت رو به شما میسپارم تا نظرهای خودتون رو اعلام کنین مرسی... :wink: خواهش میکنم مرا یاری کنید :arrow:

pozitrone

New Member
لایک ها
21
ببین دوست عزیز.هیچ دانشگاهی یا هیچ رشته ای ضامن آینده نیست.ضامن آینده خداست.ضامن آینده تلاش ها و درس خواندن های خود تو است.
بهتر است بپرسی کدام دانشگاه بهتر است.
من عمدا تو رتبه بندی که خواسته بودی دانشگاه های اصفهان رو تو اولویت قرار دادم.
دانشگاهی که تو شهر خودته حتی اگر یه خورده کوچولو سطحش پایین تر باشه(دقت کن!یه خورده کوچولو! نه زیاد)ارزشش خیلی بیشتره.
الان شاید بگی شهر واسه من مهم نیست.ولی وقتی رفتی یه شهر دبگه تازه به دردسر هاش پی میبری.البته دانشگاه های شهر تهران از این بحث خارج هستند چون سطحشان بالاتر است.و اینها باید انتخاب های اول باشند.
دقت کن دانشجویان به یک دانشگاه اعتبار می دهند نه رتبه بندی های خنده دار برخی موسسات!
اکثر رتبه های برتر کنکور این دانشگاه ها را انتخاب می کنند.برای همین این دانشگاه ها خوب هستند.مثلا اول بودن دانشگاه فردوسی مشهد شبیه یه جوکه!درسته که دانشگاه مشهد خوبه ولی نه در حد اول بودن!
برین ببینین چند درصد رتبه های یک رقمی ودورقمی و رتبه های خوب تو این دانشگاه هستند؟
ولی مثلا دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از بهترین دانشگا هها است و من خیلی تعریفشو شنیدم.حتی شاید از خواجه نصیر هم بالاتر.
اما در مورد دانشگاه اصفهان اطلاعات زیادی ندارم ولی مطمئنم در انتخاب رشته باید حتما این دانشگاه رو قبل از دانشگاه های شهرهای دیگه بزنی.چون تو شهر خودت و مطمئنا سطحش با دانشگا ههای شیراز و اصفهان و تبریز تفاوت چندانی نداره.اصولا دانشگاه های شهرهای بزرگ با هم فرق زیادی ندارن.
پس ترتیب دانشگاه ها رو یه بار دیگه میگم.
1-دانشگاه های شهر تهران (شریف تهران امیر کبیر علم و صنعت خواجه نصیر)
2-دانشگاه های شهر های بزرگ(در این مورد هرکس در هر شهر بزرگی که زندگی می کند باید شهر بزرگ خود را در اولویت قرار دهد و سپس دانشگاه های شهرهای بزرگ نزدیکتر به خود را انتخاب کند.واقعا این دانشگاه ها تفاوت چندانی ندارند.و در شهر خود درس خواندن ارزشش بالاتر است.
مثلا در مورد شما دوست اصفهانی اول صنعتی اصفهان بعد اصفهان بعد شیراز بعد مشهد یا تبریز
در مورد یک تبریزی اول تبریز بعد صنعتی اصفهان بعد اصفهان و ...
امیدوارم تونسته باشم به خوبی منظورمو بیان کنم.
موفق باشید.

لایک ها
1,316
من خیلی خیلی از شما ممنونم راهنماییتون عالی بود-اما یه چیزی که منو گیج کرده اینه که بعضی ها میگن هر دانشگاه توی یک یا چنده رشته جای پیشرفت خوبی داره من میخوام بیشتر با این رشته ها آشنا بشم اصلا یکی از دلایلی که این تاپیک را در بحث انتخاب رشته زدم همینه چون انتخاب دانشگاه با انتخاب رشته رابطه تنگاتنگی داره
برای همینم اول از همه رشته های مورد علاقه مو گفتم-راستی دانشگاه شهید بهشتی در بخش ریاضی از صنعتی اصفهان بالاتره؟؟این طور که شما گفتید بهتره این طور عمل کنم : (البته هنوز جایگاه شهید بهشتی رو نمیدونم)
1-شریف 2-تهران 3-امیر کبیر4-علم و صنعت5-صنعتی اصفهان6-خواجه نصیر7-اصفهان8-شیراز-9مشهد10-تبریز درسته؟؟ :roll: (البته اگه دلیلتون از اینکه تهران را بالاتر از امیرکبیر میدونید را بدونم ممنون میشم)

pozitrone

New Member
لایک ها
21
من در مورد اینکه کدوم دانشگاه جای پیشرفت واسه چی داره!اطلاعات زیادی ندارم.چون این بحث خیلی تخصصیه!
شهید بهشتی از نظر فنی خیلی قوی نیست و بخش فنی صنعتی اصفهان از اون قوی تره.می تونی بعد از صنعتی اصفهان اونو بزنی.
من بین خواجه نصیر و صنعتی اصفهان دقیقا نمیدونم کدومش بهتره خودت تحقیق کن و تصمیم بگیر.فقط نمی دونم چرا تعریف صنعتی اصفهان رو بیشتر از خواجه نصیرشنیدم. حتی بعضی از بچه های ما(اردبیل) تبریز رو به خواجه نصیر ترجیح می دن.ولی بازم میگم من دقیقا نمیدونم کدومشون بهتره.
بین مشهد و تبریز هم همینطورنمی دونم دقیقا کدومش بهتره.
من طبق انتخاب بچه هامون میگم تهران بهتر از امیر کبیره.چون اونا اینطوری انتخاب می کنن.هر چی باشه دانشگاه تهران دانشگاه تهرانه دیگه!
ضمنا می دونستی من تجربیم دیگه!این همه اطلاعات ریاضی رو میدونم خودش خیلیه!

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
ببينين از لحاظ رتبه ي كسايي كه مي رن دانشگاها دانشگاه تهران بالاتر از اميركبيره اينكه بچه هاي ما دانشگاه تهرانو انتخاب مي كنن به خاطر رتبه ي بين الملليه ولي امير كبير در كل بالاتره من خودم اگه قسمت نشدو نتونستم برم شريف احتمالا امير كبيرو انتخاب كنم

hmggi

New Member
لایک ها
0
من این طور شنیدم که تهرانو امیر کبیر رشته به رشته تفاوت دارن. مثلا اینو میدونم که تو برق تهران بالاتره ولی تو مکانیک امیر کبیر.
به هر حال چون امیر کبیر یه داشگاه فنیه به نظر من ارجعیت داره.(البته من که کسی نیستم که نظرم مهم باشه :D ).
در مورد داشگاه صنعتی اصفهان باید بگم شنیدم به مراتب از خواجه نصیر بهتره(شما که اصفهانیم هستی اصلا شک نکن) ولی هرچی باشه یکی از جاذبه های خواجه نصیر (شایدم مهمترینش) اینه که تو تهرانه.
امیدوارم حرفام به دردبخور بوده باشه. :lol: چون من سومم و تجربی.

لایک ها
1,316
مرسی از همگی-این که میگی ((البته من که کسی نیستم که نظرم مهم باشه))رو نمیفهمم-هرکسی میتونه نظرش مهم باشه من که موقع مشورت با همه مشورت میکنم-
بازم مرسی-اطلاعات خوبی بهم دادین-دوستان دیگه هم لطفا کمک کنن :wink:

بالا