وضعیت
موضوع بسته شده است.
لایک ها
43
سلام
من دانش اموز سال دومم میخوام تو عید بشینم حسابان سال سوم رو از یه کتاب خوب که روون و راحت و مفهومی توضیح داده باشه بخونم سطحش هم بالا باشه هم مهم نیست فقط قابل فهم هم باشه.بین کتابهای زیر موندم اگه شما هم کتاب دیگه ای میشناسید به من بگید:حسابان نشرالگو-حسابان خوشخوان-حسابان مبتکران-حسابان انتشارات خیلی سبز و ....
لطفا بگبد که کدوم رو انتخاب کنم؟
مرسی

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166
پاسخ : کدام کتاب حسابان رو بگیرم؟

دوست من چند مورد تاپیک عیناً در همین مورد هست.
میتونستید تو اون تاپیک ها بحث رو ادامه بدید یا اصلاً شاید با همون نظرات دوستان قانع میشدید.
به هر حال از نظر بنده خوشخوان و مبتکران عالی هستن. هر دورو بخونید.

GMOIChO

New Member
لایک ها
101

نشرالگو درس رو خیلی روون توضیح داده بنظرم

لایک ها
367

سلام به نظر شما کتاب حسابان مبتکران نوسته محمود نصیری بهتره یا حسابان مبتکران نوشته حبیب الله گودرزی؟

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام به نظر شما کتاب حسابان مبتکران نوسته محمود نصیری بهتره یا حسابان مبتکران نوشته حبیب الله گودرزی؟

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

صد در صد محمود نصیری !
منتهی سطحش خیلی بالا و سنگینه و یه سری مطالبش غیر کنکوریه !

لایک ها
60

خوشخوان 2 جلدش رو.......هم توضیح میده هم تست داره واقعا عالیه

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

صد در صد محمود نصیری !
منتهی سطحش خیلی بالا و سنگینه و یه سری مطالبش غیر کنکوریه !
یه سوال من تو درس ریاضی مدرسه کلا مشکل نداشتم یه کتاب می خوام دستمو تو حل تست روان کنه ..... حالا چه کتابی بگیرم؟؟؟ حسابان نصیری فقط تست هست یا آموزشم داره؟؟ برای گودرزی چه طور؟

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

@MosiSA
حسابان محمود نصیری آموزشه !
برای تست اگه فقط میخوای، خیلی سبز و نشر الگو رو بگیر.

moghini

New Member
لایک ها
258

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

با احترام به نظر همه ی دوستان ولی فکر نکنم کسی بهتر از من به این یدونه سؤال بتونه جواب بده.من خودم پارسال توی نمایشگاه بعد از کلی پرس و چو و صحبت از بین سه کتاب حسابان مبتکران هاشمی،نصیری و مهندس حبیب الله گودرزی، کتاب گودرزی رو گرفتم تو همین آیریسک هم کلی از انتخابم تعریف کردم اما الآن واقعا" از انتخاب خودم پشیمان هستم به چند دلیل
1کتاب گودرزی ویرایشش قدیمی هست.7فصل داره با عناوین تابع،حد،مشتق،کاربردمشتق،کاربرد های مشتق،تابع نمایی و لگاریتم،انتگرال.بنابراین مباحثی مثل مثلثات و دنباله ها و نامعادلات پوشش داده نشدند و حد اعلای اون ها(در حد حسابان سوم)با توجه به محتوای ریاضیات 2 قدیمی دانسته فرض شده بنابراین شما برای این کتاب لازم هست به طور کامل به این مسائل آگاهی داشته باشید مخصوصا" مثلثات.
2-کتاب گودرزی به هیچ عنوان برای آموزش خوب نیست.در هر فصل مثال های بسیار زیادی گذاشته شده که مبحث درسی اون در صد ها صفحه ی آینده! آمده.مثلا" من مشتق میخوندم از اون کتاب.در بخش تعریف مشتق مثال هایی حل شده بود که تقریبا" تمام اون ها هیچ ربطی به تعریف نداشت و حتی اطلاعات حسابان سوم هم براش کافی نبود.از مشتق جمع توابع ،مشتق حاصل ضرب دو تابع و قاعده ی زنجیره ای که مبحث انتهایی مشتق هست در مثال هاش استفاده شده.لذا من برای آموزش مشتق کلا" اون کتاب رو کنار گذاشتم و بعد از ویدئو های کلاس درس (یه سرچ کنی پیدا میکنی)تازه رفتم سراغ مشتق گودرزی! در سایر بخش ها هم همینه مثل کاربرد مشتق.
3-برخی از مثال هاش فوق العاده دشوار هست اما خیلی از اون ها بسیار ساده است لذا سطح خاصی کتاب نداره.
4این رو هم بگم بد نیست من به خیالم که فصل حدش از تابع بهتره بعد از شروع حد از اون کتاب با تعریف حد مواجه شدم.عجیب بود تعریف مفهوم حد(کمی پیچیده است برای تازه وارد ها)که کتب معمولا" با مقدمه های دو صفحه ای واردش میشوند تنها در یک سط توضیح داده شد!تازه دو مثال هم حل کرد از اثبات حد با استفاده از تعریف(که اون هم پیچیده است)اما اصلا" واضح نبود و هیچ توضیحی نداده بود به طوری که ما اصلا" نفهیمیدیم چی کار کرد بعد از مدت ها فهمیدیم و برای فهمیدن مفهوم حد به سه جلدی دیفرانسیل نصیری مراجعه کردم که بعد از 4صفحه مقدمه مفهوم حد رو بیان کرد و جامع به حد پرداخت.

خلاصه از من میشنوی اشتباه من رو نکن.

اما کتاب نصیری:
بسیار بسیار کتاب فوق العاده ای هست.با سبک کتب قدیمی اش کاملا" فرق میکنه.از طریق حل فعالیت دغدغه ی فکری ایجاد میکنه و مباحث فوق العاده زیبایی رو باز میکنه.در هر فصل حدود 15 سری تمرین با کیفیت فوق العاده بالا(سخت)قرار داده و بعد از هر فصل یک دوره تمرین های دوره ای و پیشرفت(سخت تر از خود تمرین ها)در کتابش قرار داده.پاسخ تشریحی همه ی این تمرین ها هم در سی دی همراه کتاب هست.سی دی ای که 350 صفحه داره!
خلاصه من کتاب های خوب مبتکران رو زیاد خوندم اما کتاب نصیری رو وقتی دیدم واقعا" یه چیز دیگه است.کتاب محسن هاشمی هم خیلی خیلی خوبه اما ببین نصیری چی نوشته که خیلی با کتاب نصیری فاصله داره.

امیدوارم کمک کرده باشم.

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

خوب کتاب آقای نصیری آخرش تمرین هم داره دیگه؟؟ آموزشش هم از سطح کتاب قاعدتا باید بالاتر باشه دیگه نه؟ یه سوال دیگه ... اگه آموزش قبل از تمارینشو بخونیم همون آموزشش برای حل تمرین های سختش کافیه؟؟ یا اون تمرین ها فراتز از خود آموزششه؟

moghini

New Member
لایک ها
258

گفتم که علاوه بر حدود15 سری(نه عدد)تمرین فوق العاده باکیفیت در هر فصل تمرین های دوره ای و پیشرفت(دشوار تر)در پایان اون هست.
البته مهارت حل تمرین تماما" با مطالعه بدست نمیاد و این تمرین ها علاوه بر نقش تعمیق کننده شاید جنبه ی آموزشی هم داشته باشند که در طی خوندن جزوه بدست میاد.آموزش کتاب هم با روش فوق العاده خوبی از سطح کتاب بالاتر هست.
خیلی عالیه.

platopluto

New Member
لایک ها
1,103

الگو الگو باز هم نشر الگو!
==
اما در کل ..دوستان. میخواید به تاپیک جواب بدید نگاهی هم به تاریخش بندازید..!
صاحب تاپیک تاپیک رو اسفند ماه 91 گذاشته اند...!
:65:

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

نشر الگو تستش واقعا خوبه .... ولی آموزشش عمرا به پای مبتکران برسه .... واقعا آموزش های مبتکران چه شیمی چه فیزیک و چه ریاضیش فوق العادس ولی الگو زیاد آموزشش به نظرم اون قدر که باید از سطح کتاب بالاتر نیست

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

نشر الگو تستش واقعا خوبه .... ولی آموزشش عمرا به پای مبتکران برسه .... واقعا آموزش های مبتکران چه شیمی چه فیزیک و چه ریاضیش فوق العادس ولی الگو زیاد آموزشش به نظرم اون قدر که باید از سطح کتاب بالاتر نیست
به خاطر اینه که الگو رویکردش کنکوره !
اما مبتکران و خوشخوان بیشتر آموزش علمه تا تست !
گرچه به نظرم تستای خیلی سبز داره از الگو خیلی هم بهتر میشه ! :4:

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

به خاطر اینه که الگو رویکردش کنکوره !
اما مبتکران و خوشخوان بیشتر آموزش علمه تا تست !
گرچه به نظرم تستای خیلی سبز داره از الگو خیلی هم بهتر میشه ! :4:
خوب چون عموام خوشخوان و مبتکران رویکردشون علمه مطالب فراتر از درس بیش تری رو داره در نتیجه تست هاش عموما پیچیده تر و مشکل تره .... کسی که به تست پیچیده و سخت عادت کنه هم راحت میتونه تست های سخت کنکور رو بزنه و هم به سادگی از پس تست های متوسط و آسون کنکور بر میاد..... در ضمن این نکات و بخش های خارج از کتاب خوب زیاد از درس کتاب دور نیست و در همون مبحثه و بنابراین رو بعضی از تست ها می تونه به کمک آدم بیاد و ابزار های قوی تری رو برای حل تست در اختیار آدم بذاره

من خودم تا حالا خیلی سبز نداشتم ولی تعریفشو زیاد شنیدم ....

gh_moradi

New Member
لایک ها
183

کتاب مبتکران سید محسن هاشمی هم گویا میگن خوبه.و توضیحات مفصلی میده برای هر موضوع.
من خودم مبتکران نصیری رو گرفتم.

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

خوب چون عموام خوشخوان و مبتکران رویکردشون علمه مطالب فراتر از درس بیش تری رو داره در نتیجه تست هاش عموما پیچیده تر و مشکل تره .... کسی که به تست پیچیده و سخت عادت کنه هم راحت میتونه تست های سخت کنکور رو بزنه و هم به سادگی از پس تست های متوسط و آسون کنکور بر میاد..... در ضمن این نکات و بخش های خارج از کتاب خوب زیاد از درس کتاب دور نیست و در همون مبحثه و بنابراین رو بعضی از تست ها می تونه به کمک آدم بیاد و ابزار های قوی تری رو برای حل تست در اختیار آدم بذاره

من خودم تا حالا خیلی سبز نداشتم ولی تعریفشو زیاد شنیدم ....
بله منظور من هم همین بود.
توی انتشارات های گاج و قلم چی و تا حد زیادی الگو، مطلب میگن تا بتونی تستشو بزنی !
اما اینا مطلب میگن تا یاد بگیری و کنارش هم تستشو بزنی !
خیلی سبز هم خیلی خوب پیشرفت کرده. یه چیزی بین گروه اول (گاجو قلم چی و تا حدی الگو) و گروه دومه (مبتکران و خوشخوان)
یعنی هم سطح علمی خوبی داره، هم تستای خیلی خوب.

mt777

Member
لایک ها
17

ی سوال داشتم دوستان کتاب حسابان از انتشارات خوشخوان خوب نیست؟

golsefatan

New Member
لایک ها
264

کتاب های خیلی سبز، مبتکران و خوشخوان عالی هستن. نشر الگو هم خوبه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا