کسی بهم کمک می کنه؟؟؟؟؟؟

amirs

New Member
لایک ها
0
من امسال کنکور دادم ولی خوب نشد.خوب هرچی هست فراموشش کردم.می خواستم درخواست کنم از بچه های اینجا اونایی که رتبه خوب (زیر 1000) آوردن کسی بهم کمک میکنه و تجربیاتش رو در اختیارم میزاره؟
و اینکه بخوام بخوام ازش سوالاتی بپرسم؟
اگه کسی هست خواهشا رتبش رو هم بگه تو کنکور 89 یا 88

لایک ها
7
من زیر هزار نیستم!اما میخوام از ته دل یه چیز بهت بگم!طوری درس بخون که از ته دلت بهش ایمان داری و مطابق با ایمانت عمل کن،تا مثل من نشینی بگی:«اگه درس مسخوندم رتبم بهتر میشد»چیزی که منو داره دیوونه میکنه و تو خونمون هم مدام میگن!واقعا هم همینطوره! چون من درس نخوندم!!!!!!!!!

samira22

New Member
لایک ها
2
اینجا همه کنکوریا کمک می کنن
برید تاپیک انجمن برترین رتبه های کنکور90 - ftopicp-32973.html#32973 - سوالاتتونو بپرسید

رتبه های کنکوری های 89 هم تو تاپیک کنکوری های 89 هست

amirs

New Member
لایک ها
0
kooroosh_kabir گفت
من زیر هزار نیستم!اما میخوام از ته دل یه چیز بهت بگم!طوری درس بخون که از ته دلت بهش ایمان داری و مطابق با ایمانت عمل کن،تا مثل من نشینی بگی:«اگه درس مسخوندم رتبم بهتر میشد»چیزی که منو داره دیوونه میکنه و تو خونمون هم مدام میگن!واقعا هم همینطوره! چون من درس نخوندم!!!!!!!!!

آخه درس خوندن یه طرف...این که چه جوری بخونیم هم یه طرف
مشکل منم اینه که چه طوری بخونم؟
چی بخونم؟
چه کتابی بخونم؟
از چی شروع کنم؟

واقعا گییییییییییییییییییییییییییج شدم

nassim

New Member
لایک ها
10
samira22 گفت
اینجا همه کنکوریا کمک می کنن
برید تاپیک انجمن برترین رتبه های کنکور90 - ftopicp-32973.html#32973 - سوالاتتونو بپرسید

رتبه های کنکوری های 89 هم تو تاپیک کنکوری های 89 هست
من هم با سمیرا جون موافقم. بهتره تو تاپیکی که گفتن ، بحثتون رو مطرح کنید. من هم اگه قابل باشم ، کمکتون میکنم.

بالا