سلام دوستان !
من احمدرضا هستم. 25 ساله از تهران.
اول اینکه ورودم رو در انجمن تبریک بگید لطفا :89:
دوم اینکه کمک کنید که بتونم ادامه تحصیل بدم !
من دیپلم فنی دارم (کامپیوتر) - رشته تجری هم تا سوم دبیرستان خوندم (چندتا واحد پاس نکرده هم دارم...)
همیشه سخت ترین و عذاب آورترین کار دنیا برای من درس خوندن بوده ! چون هیچوقت علاقه نداشتم و استعداد هم نداشتم ! :207:
ولی حالا میبینم که همه دوستام لیسانسهاشون رو گرفتن و دارن فوق لیسانس میخونند و کلی پیشرفت کردن ولی من این چندساله فقط سر کار رفتم و وقتم رو هدر دادم و هیچی هم نشدم ... :184:
خوب حالا برای اینکه ادامه تحصیل بدم باید چیکار کنم (وجود کار برای شغل برام مهم نیست و فقط مدرک و علاقه به اون رشته برام مهمه ....)
من به روانشناسی و به گرافیک و عکاسی و ... علاقه دارم !
حالا باید چیکار کنم !؟ :79:
پ ن : اگر تاپیک رو جای مناسبی نزدم، مدیر مربوطه لطف کنه و جاش رو عوض کنه.
من احمدرضا هستم. 25 ساله از تهران.
اول اینکه ورودم رو در انجمن تبریک بگید لطفا :89:
دوم اینکه کمک کنید که بتونم ادامه تحصیل بدم !
من دیپلم فنی دارم (کامپیوتر) - رشته تجری هم تا سوم دبیرستان خوندم (چندتا واحد پاس نکرده هم دارم...)
همیشه سخت ترین و عذاب آورترین کار دنیا برای من درس خوندن بوده ! چون هیچوقت علاقه نداشتم و استعداد هم نداشتم ! :207:
ولی حالا میبینم که همه دوستام لیسانسهاشون رو گرفتن و دارن فوق لیسانس میخونند و کلی پیشرفت کردن ولی من این چندساله فقط سر کار رفتم و وقتم رو هدر دادم و هیچی هم نشدم ... :184:
خوب حالا برای اینکه ادامه تحصیل بدم باید چیکار کنم (وجود کار برای شغل برام مهم نیست و فقط مدرک و علاقه به اون رشته برام مهمه ....)
من به روانشناسی و به گرافیک و عکاسی و ... علاقه دارم !
حالا باید چیکار کنم !؟ :79:
پ ن : اگر تاپیک رو جای مناسبی نزدم، مدیر مربوطه لطف کنه و جاش رو عوض کنه.