کمکم کنید ! میخوام ادامه تحصیل بدم ! (تصمیم کبری)

alfredo

New Member
لایک ها
0
سلام دوستان !

من احمدرضا هستم. 25 ساله از تهران.

اول اینکه ورودم رو در انجمن تبریک بگید لطفا :89:

دوم اینکه کمک کنید که بتونم ادامه تحصیل بدم !

من دیپلم فنی دارم (کامپیوتر) - رشته تجری هم تا سوم دبیرستان خوندم (چندتا واحد پاس نکرده هم دارم...)
همیشه سخت ترین و عذاب آورترین کار دنیا برای من درس خوندن بوده ! چون هیچوقت علاقه نداشتم و استعداد هم نداشتم ! :207:

ولی حالا میبینم که همه دوستام لیسانسهاشون رو گرفتن و دارن فوق لیسانس میخونند و کلی پیشرفت کردن ولی من این چندساله فقط سر کار رفتم و وقتم رو هدر دادم و هیچی هم نشدم ... :184:

خوب حالا برای اینکه ادامه تحصیل بدم باید چیکار کنم (وجود کار برای شغل برام مهم نیست و فقط مدرک و علاقه به اون رشته برام مهمه ....)

من به روانشناسی و به گرافیک و عکاسی و ... علاقه دارم !

حالا باید چیکار کنم !؟ :79:

پ ن : اگر تاپیک رو جای مناسبی نزدم، مدیر مربوطه لطف کنه و جاش رو عوض کنه.

aftab75

New Member
لایک ها
76
پاسخ : کمکم کنید ! میخوام ادامه تحصیل بدم ! (تصمیم کبری)

اول سلام.دوم تبریک میگم ورودتون رو:).
سوم مهمترین چیز توی درس خوندن علاقه و انگیزه هست.شما ببینین به چی علاقه دارین و بعدش برای خودتون انگیزه ایجاد کنین که تا اخرش انرژی داشته باشین و سخترین کار براتون درس خوندن نباشه:41:
موفق باشید

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

سلام!
ورودتون رو تبريك ميگم!
ببينيد واسه درس خوندن بايد انگيزه داشته باشين دنبال هدفي باشين كه براتون خيلي ارزشمنده!
كتاباتونو دوست داشته باشين و اونا رو مثل دوستي بدونين كه كمكتون ميكنن به هدفتون برسين!مدام ازخودتون بپرسينكه من هدفم چيه؟واسه رسيدن به هدفم بايد چيكار كنم؟
ماها وظيفمون درس خوندنه و كار ديگه اي نداريم!
با علاقه درس بخونين!
اگه چيزي رو كه بش علاقه دارين بخونين واستون يه تفريح ميشه درس خوندن،نه يه اجبار!
اميدوارم تونسته باشم كمكي كرده باشم!

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

مهمترین چیز ایجاد انگیزه و اعتماد بنفس هستش سعی بکنید هدفتون رو برای خودتون ارزشمند کنید فردا صبح برید کتابهایی که لازم دارید رو بخرید و شروع به درس خوندن بکنید. :41:باور کنید اصلا سخت نیستش خودتونو علاقه مند کنید به درس خوندن و واقعا به درس و کتاب عشق بورزید موفق باشید.:196:

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

سلام همین ک ب خود اومدین وبیشرفت دوستانتون در شما تاثیر گذاشته شروع خوبیه از همین حس رقابت استفاده کنید وقتی دیدید دارید از درس خسته میشید ب این فکر کنید اگه نخونید بازم از دوستانتون عقب میافتید از رشته هایی ک گفتید بنظرم عکاسی تو این شرایط از همه مناسب تره چون 1مدت از جو درس دور بودید سخته اما همین ک با علاقه و انگیزه شروع کنید دیگه بعدش راحته ب خدا توکل کنید و ب توانایی هاتون اعتماد داشته باشید این خیلی اشتباهه ک میگید استعداد ندارم در ضمن تلقین خیلی موثره نمیتونم و نمیشه نداریم شما میتونید و میخواین ک 1عکاس ماهر بشین بس از همیم الان شروع کنید خبر موفقیتتونم بدید ب ما

alfredo

New Member
لایک ها
0

ممنونم دوستان! كلي انرژي بمن داديد!خوب حالا براي اينكه بتونم عكاسي بخونم بايد چيكار كنم؟چه كتابهايي؟ كدوم دانشگاه؟ (آزاد؟ پيام نور؟) چطوري آخه؟دوستان. من حدود هشت ساله كه توي جو درس و دانشگاه نبودم. يكم بيشتر راهنمايي كنيد لطفا.الان بايد چيكار كنم؟

Ss_20

New Member
لایک ها
452

سلام..به جمع بچه های این سایت خوش اومدین..
من باید برای این انگیزه و اراده بهتون تبریک بگم.جای تحسین داره..الان که به این فکر افتادین اصلا دیر نیست و خیلی راح میتونید از دوستاتون هم موفق تر بشید.فقط باید کمی بیشتر تلاش کنید.
اول ببینید به چی بیشتر علاقه دارید همونو خیلی جدی ادامه بدید..
هنوز شما وقت دارید برای درخشیدن و بهترین شدن دوست من.
ارزوی موفقیت براتون میکنم.

alfredo

New Member
لایک ها
0

واقعا ممنونم ! خیلی به من انرژی دادید !

الان انقدر جوگیر شدم که ممکنه رشته فیزیک هسته ای و کوانتوم و یا پزشکی رو انتخاب کنم !

ولی خارج از شوخی، من الان میخوام بدونم که چه حق انتخاب هایی دارم برای انتخاب رشته !؟ چون من پیشدانشگاهی نرفتم (فنی پیش دانشگاهی نداره) اینطوری میتونم برای عکاسی شرکت کنم !؟

کی دفترچه میاد ؟! آزاد بخونم یا پیام نور ؟!

اینها اگه معلوم بشه میتونم یواش یواش شروع کنم !

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

ببت نام های امسال تموم شد. شما شروع کن برا سال دیگه. موفق باشید.

nima94

New Member
لایک ها
296

سلام
با یک مشاور تحصیلی مشورت کنید مفید تر خواهد بود
اغلب بچه های سایت خودشون دانش آموزند و قاعدتا نمی تونند اطلاعات دقیقی رو که شما نیاز دارید در اختیارتون قرار بدند
موفق باشید

alfredo

New Member
لایک ها
0

کجا مشاوره میدن !؟

یکی از فامیل های یکی از دوستام، شرایطش مثل من بوده و الان داره علمی کاربردی میخونه، همون رشته عکاسی ! ازش میپرسم ببینم چیکار کرده !

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

شما میتونین پیش روانشناسهای تربیتی برید. تو شهر خودتون بپرسید بهتون میگن. مشاور تحصیلی یا روانشناس تربیتی. اون دوستتون هم میتونه کمکتون کنه.

لایک ها
1,316

سلام احمد رضا جان
ورودت رو به سایت و انجمن تبریک میگم:15:
ما آدم ها وقتی عادت های قبلیمون رو دوست نداریم همیشه سعی میکنیم که عادت هامون رو عوض کنیم در صورتی که عادت ها خودشون آفریده ی چیز دیگه ای هستن...دیدگاه های ما و احساساتمون،رفتارمون رو باعث میشن و تکرار اون رفتار ها به عادت تبدیل میشه و عادت ها هستن که نتیجه ی خوب یا بد رو به ما میدن...
شما اگه از نتیجه ی درس نخوندن ناراضی باشی و بخوای عادت درس نخوندن را به درس خوندن عوض کنی شاید اولش به خاطر تازگی واست جذاب باشه ولی بعد از مدتی واست دوباره تکراری میشه و دیگه نمی خوای ادامه بدی...
شما باید با احساسات و نگرشت کنار بیای...اول از همه گفتی درس خوندن واسم سخت و عذاب آوره،این همون نگرشته...نمی دونم که هنوز اون نگرشو داری یا نه ولی مطمئن باش تا این نگرش عوض نشه هیچ عادتی عوض نمیشه...باید این تفکرو shift+delete کنی واسه همیشه
مطمئن هم باش تنها راه موفقیت درس خوندن نیست!چقدر آدمهای درس خون که ناراضی اند و به جایی نرسیده اند...
اینها همش از اون علاقه و انگیزه و احساسات اولیه است ها!
اگه واقعا به این نتیجه رسیدی که عااشق درس خوندنی و حاضری هر سختی ای توی این راهو تحمل کنی یا علی!وگرنه وسط راه منصرف و خسته میشی...باید هر سختی را به جون بخری تا به هدفت برسی...
خوب فکر کن!
;)

alfredo

New Member
لایک ها
0

والا من نمیخوام با این درس خوندن به جایی برسم...

فقط میخوام دیگه یه دیپلمه نباشم !

اون سختی درس خوندن هم باید تحمل کنم دیگه ! دیگه بچه که نیستم، هرجوری شده درسهامو میخونم و یاد میگیرم...

میخوام تفریحی و یواش یواش ادامه تحصیل بدم ! خدارو چه دیدی، شاید تا دکتری و پروفسوری هم پیش رفتم :35:

پفروفوسور آلفردو، دکترای رشته عکاسی ! :64:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

والا من نمیخوام با این درس خوندن به جایی برسم...

فقط میخوام دیگه یه دیپلمه نباشم !

اون سختی درس خوندن هم باید تحمل کنم دیگه ! دیگه بچه که نیستم، هرجوری شده درسهامو میخونم و یاد میگیرم...

میخوام تفریحی و یواش یواش ادامه تحصیل بدم ! خدارو چه دیدی، شاید تا دکتری و پروفسوری هم پیش رفتم :35:

پفروفوسور آلفردو، دکترای رشته عکاسی ! :64:
انشالا به هدفتون برسید اگه تلاش کنید مطمئنا میتونید دکترا هم بگیرید:21:

alfredo

New Member
لایک ها
0

راستي من به طراحي دكوراسيون داخلي هم علاقه دارم... همچين رشته اي هست؟سخته ؟ پيشدانشگاهي لازم داره؟

لایک ها
1,316

راستي من به طراحي دكوراسيون داخلي هم علاقه دارم... همچين رشته اي هست؟سخته ؟ پيشدانشگاهي لازم داره؟
تو ایران معمولا این کار را دانش آموخته های معماری،گرافیک،طراحی صنعتی انجام می دهدند
ولی بعضی از موسسات آموزش عالی هم اینجور رشته ها رو دارن که من نمی دونم که آیا واقعا مدرکشون معتبره یا نه فقط به عنوان نمونه یکی از این موسسات لینک زیر هست
http://www.acmt.ac.ir/Fa/SC_DecorationDesign_About.aspx

آخرین ویرایش توسط مدیر

alfredo

New Member
لایک ها
0

سلام رفقا

من این خبر رو توی اینترنت خوندم و خیلی خوشحال شدم !

شاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، جزئیات تاریخ و نحوه ثبت نام داوطلبان آزمون دوره های کاردانی پیوسته نظام جدید در آموزشکده های فنی و حرفه ای و موسسات غیرانتفاعی و غیردولتی سال 91 را اعلام کرد.
دکتر حسین توکلی در گفتگو با مهر، افزود: کلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام و شرکت در آزمون دوره های کاردانی پیوسته نظام جدید آموزشکده های فنی و حرفه ای و موسسات غیرانتفاعی و غیردولتی می توانند از 18 اردیبهشت با ورود به سایت سازمان سنجش به صورت اینترنتی ثبت نام کنند.

وی افزود: ثبت نام برای شرکت در آزمون کاردانی پیوسته فنی حرفه ای تا روز 25 اردیبهشت ماه سال 91 ادامه خواهد داشت.

توکلی اظهار داشت: دارا بودن‌ گواهینامه‌ پایان‌ تحصیلات‌ دوره متوسطه‌ نظام‌ جدید در یکی‌ از رشته‌های شاخه‌های‌ فنی ‌و حرفه‌ای ‌و کاردانش و یا احراز شرایط فارغ‌التحصیلی در یکی‌ از رشته‌های مذکور تا پایان‌ شهریور سال 91 و یا دیپلم فنی ‌و حرفه‌ای دوره‌ چهار ساله‌ نظام ‌قدیم از جمله شرایط شرکت متقاضیان است.

وی اضافه کرد: شرایط و ضوابط و نحوه ثبت نام برای این گروه از داوطلبان از روز یکشنبه 10 اردیبهشت ماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد. همچنین داوطلبان می توانند از طریق نشریه پیک سنجش در روزهای 11 و 18 اردیبهشت از جزئیات آزمون مطلع شوند

حالا میخوام برای این آزمون ثبت نام کنم. ولی برای آماده شدن برای آزمونش، هیچ نظری ندارم که چه درسهایی رو باید بخونم !؟

1-کسی میدونه چه درس هاییی رو باید مطالعه کرد ؟!

2- از این طریق میشه رشته عکاسی خوند !؟

بالا