سلام
من احساس می کنم شهودم نسبت به نور مبهمه . یه تصویر تاره . می خواستم ازتون کمک بگیرم ...
ببینید ما می گیم موج تغییر تناوبی محیط هست که بدون انتقال جرم انرژی رو از جایی به جای دیگه منتقل می کنه ...
و نور هم خاصیت موجی داره . و از طرفی می گیم که موج از نوسان تشکیل میشه ...
الان موج ماده هست ؟
و بعدش می گیم که نور از نوسان میدان های الکتریکی و مغناطیسی پدید میاد . حالا این میدان های الکتریکی و مغناطیسی کجا هستن ؟
این شکلی که برای موج الکترومغناطیس رسم می کنیم خطوط میدان الکترومغناطیس هستن ؟
الان در ستاره ها نور بر اثر نوسان چی تشکیل میشه ؟
هر چه دور تر میشیم مگه میدان نباید ضعیف تر بشه ؟
بنابراین نور ستاره ها که این همه از ما دور ترن چه جوری به ما می رسن ؟
هر توضیحی که می تونید بدید ...
اینو در نظر بگیرید که من از موج چیز خاصی نخوندم (منظورم هالیدی و ... هست) و از نور هم چیز خیلی خاصی نخوندم (بازم هالیدی و ...) بنابراین اگر فکر
می کنید که با مطالعه ی کتب خاصی به جواب هام می رسم و کلا در این وادی روشن میشم ، خب یه چیزی معرفی کنید ...
من احساس می کنم شهودم نسبت به نور مبهمه . یه تصویر تاره . می خواستم ازتون کمک بگیرم ...
ببینید ما می گیم موج تغییر تناوبی محیط هست که بدون انتقال جرم انرژی رو از جایی به جای دیگه منتقل می کنه ...
و نور هم خاصیت موجی داره . و از طرفی می گیم که موج از نوسان تشکیل میشه ...
الان موج ماده هست ؟
و بعدش می گیم که نور از نوسان میدان های الکتریکی و مغناطیسی پدید میاد . حالا این میدان های الکتریکی و مغناطیسی کجا هستن ؟
این شکلی که برای موج الکترومغناطیس رسم می کنیم خطوط میدان الکترومغناطیس هستن ؟
الان در ستاره ها نور بر اثر نوسان چی تشکیل میشه ؟
هر چه دور تر میشیم مگه میدان نباید ضعیف تر بشه ؟
بنابراین نور ستاره ها که این همه از ما دور ترن چه جوری به ما می رسن ؟
هر توضیحی که می تونید بدید ...
اینو در نظر بگیرید که من از موج چیز خاصی نخوندم (منظورم هالیدی و ... هست) و از نور هم چیز خیلی خاصی نخوندم (بازم هالیدی و ...) بنابراین اگر فکر
می کنید که با مطالعه ی کتب خاصی به جواب هام می رسم و کلا در این وادی روشن میشم ، خب یه چیزی معرفی کنید ...