f-alizadeh

New Member
لایک ها
693
سلام دوستان....:53:

توی این تاپیک قصد داریم درباره کنکور انسانی و سوالاتی که راجع به دروس این رشته از سوی داوطلبان کنکور

مطرح میشه بحث کنیم ....

منم امیدوارم بتونم در حد توانم به عنوان یک دانشجوی حقوق که رشته دبیرستانم انسانی بود و سابقه مختصری هم در المپیاد ادبیات دارم به

شمادوستان کمک کنم.....:99:

منابع کنکور گروه ازمایشی علوم انسانی......:115:

دروس عمومی :

دروس عمومي
زبان و ادبيات فارسي
منابع درس زبان و ادبيات فارسي از دروس عمومي شامل ادبيات فارسي(2) براي كليه رشته*ها، ادبيات فارسي(3 )براي كليه رشته*ها غير ازعلوم انساني، زبان و ادبيات فارسي (1)و(2) پيش دانشگاهي براي كليه رشته*ها، ادبيات فارسي(3) *تخصصي انساني سال سوم مخصوص علوم انساني، زبان فارسي(3) تخصصي انساني سال سوم مخصوص علوم انساني، زبان فارسي (3) غيراز علوم انساني سال سوم براي كليه رشته*ها غير از علوم انساني است.

عربي
بنابراين گزارش، درس عربي از دروس عمومي نيز شامل عربي(2) غير از علوم انساني سال دوم براي كليه رشته*ها، عربي (2) (علوم انساني) سال دوم براي كليه رشته*ها غير از علوم انساني، عربي(3)(غير از علوم انساني) سال سوم براي كليه رشته*ها، عربي(3)(علوم انساني) سال سوم مخصوص علوم انساني است.

فرهنگ و معارف اسلامي
درس فرهنگ و معارف اسلامي هم شامل قرآن و تعليمات ديني (2)(دين و زندگي) سال دوم براي كليه رشته ها، قرآن و تعليمات ديني(3) (دين و زندگي) سال سوم براي كليه رشته*ها، معارف اسلامي (دين و زندگي) پيش دانشگاهي براي كليه رشته*ها است.

انگليسي
همچنين، انگليسي (3) سال سوم براي كليه رشته*ها و انگليسي 1 و 2 پيش دانشگاهي براي كليه رشته*ها منبع آزمون درس زبان انگليسي در دروس عمومي است

دروس تخصصی انسانی :

رياضيات
دروس تخصصي گروه علوم انساني نيز در درس رياضيات شامل رياضيات(1) سال اول، آمارو مدلسازي سال دوم، رياضي (ويژه علوم انساني علوم و معارف اسلامي) سال سوم، رياضي پايه پيش دانشگاهي است.

اقتصاد
در درس اقتصاد شامل اقتصاد سال دوم مي*باشد.

زبان وادبيات فارسي
در درس زبان وادبيات فارسي شامل تاريخ ادبيات ايران و جهان(1) سال دوم، تاريخ ادبيات ايران و جهان(2) سال سوم، آرايه*هاي ادبي سال سوم، ادبيات فارسي(1) پيش دانشگاهي و ادبيات فارسي(2) پيش دانشگاهي است.

عربي
در درس زبان عربي شامل عربي 2(ويژه علوم انساني) سال دوم، عربي (3) (ويژه علوم انساني) سال سوم، عربي (1) و(2) پيش دانشگاهي است.

تاريخ
در درس تاريخ شامل تاريخ ايران و جهان (1) سال دوم، تاريخ ايران و جهان (2) سال سوم، تاريخ شناسي پيش دانشگاهي است.

جغرافيا
در درس جغرافيا شامل جغرافياي (1) سال دوم، جغرافياي (2) سال سوم و جغرافيا پيش دانشگاهي مي*شود.

علوم اجتماعي
در درس علوم اجتماعي شامل جامعه شناسي (1) سال دوم، جامعه شناسي(2) سال سوم، علوم اجتماعي (جامعه شناسي نظام جهاني) پيش دانشگاهي است.

فلسفه، منطق و روانشناسي
در درس فلسفه شامل فلسفه سال سوم، فلسفه (آشنايي با فلسفه اسلامي) پيش دانشگاهي، در درس منطق شامل منطق سال سوم و در درس روان شناسي شامل روان شناسي سال سوم است.

S@n@m

New Member
لایک ها
42
پاسخ : کنکوریای انسانی ....

فاطمه جان راستش من واسه ریاضی که کتاب گاج سفید رو گرفتم با توجه به اینکه طبیعتا خب من چاپ جدیدش یعنی سال 89-90 رو گرفتم ولی از اونجایی که این کتاب 4 سال ریاضی انسانی در کنار هم داره بعضی از مطالب سال اولش با کتاب ریاضی سال اول من که مربوط به سال 87 هست متفاوته
چه کنم؟

f-alizadeh

New Member
لایک ها
693

فاطمه جان راستش من واسه ریاضی که کتاب گاج سفید رو گرفتم با توجه به اینکه طبیعتا خب من چاپ جدیدش یعنی سال 89-90 رو گرفتم ولی از اونجایی که این کتاب 4 سال ریاضی انسانی در کنار هم داره بعضی از مطالب سال اولش با کتاب ریاضی سال اول من که مربوط به سال 87 هست متفاوته
چه کنم؟
سلام عزیزم ....

خوب بهترین کار اینه که این کتابو برای تست زدن ریاضیات دوم وسوم و پیش استفاده کنی و برای سال اول گاج سفید اول دبیرستان چاپ جدید و بخر ی که برات مفید باشه....;)

آخرین ویرایش توسط مدیر

f-alizadeh

New Member
لایک ها
693
آخرین ویرایش توسط مدیر

f-alizadeh

New Member
لایک ها
693
آخرین ویرایش توسط مدیر

f-alizadeh

New Member
لایک ها
693

سوالات کنکور انسانی از 83 تا 89:53::53:
روی فایل مورد نظر Right Click کرده و گزینه Save Target As را انتخاب نمایید.
فرمت فایل ها بصورت pdf می باشد و برای مشاهده آنها نیاز به برنامه Acrobat Reader دارید.
1
سوالات کنکور83- انسانی
دفترچه سوال

2
سوالات کنکور84- انسانی
دفترچه سوال

3
سوالات کنکور85- انسانی
دفترچه سوال

4
سوالات کنکور86- انسانی
دفترچه سوال

5
سوالات کنکور87- انسانی
دفترچه سوال

6
سوالات کنکور88- انسانی
دفترچه سوال

7
*سوالات کنکور89- انسانی
دفترچه سوال عمومی

B.mikaniki

New Member
لایک ها
567

سلااام منم انسانیم خوشحالم که بالاخره یه تاپیک جدا دیدم:1:

mersad.94

Active Member
لایک ها
55

با تشکر از زحمات مشاور عزیز خانم فاطمه علیزاده .ای کاش بچه های تجربی هم مشاور خوبی مثل شما داشتن.

f-alizadeh

New Member
لایک ها
693

با تشکر از زحمات مشاور عزیز خانم فاطمه علیزاده .ای کاش بچه های تجربی هم مشاور خوبی مثل شما داشتن.
خواهش میکنم....:197:

شما لطف دارین ....:)

اگه بچه های تجربی و ریاضی هم در درسهای عمومی کمک خواستن در خدمتم....:197:

B.mikaniki

New Member
لایک ها
567

سلام فاطمه جان
ببخشید من واسه تابستون به نظر خودم واسه اینکه خیلی خسته نشم تصمیم گرفتم درسای مفهومی تر رو بخونم مثل عربی زبان ریاضی اقتصاد و بقیه باشه بعد مهر با برنامه کانون خوب جلو برم .با توجه به اینکه المپیاد ادبیم بودم ترجیح دادم تابستونی ادبیات فقط تفریحی بخونم یعنی کتاب خارج درسی .
به نظر شما من با این برنامه میتونم موفق بشم یا خیلی اعتماد به نفسم بالاست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا