کنکوری ها بخوانند

ارسال ها
82
لایک ها
494
امتیاز
0
#1
10 نکته در دوران جمع بندی

1- هر 3 روز یکبار کنکور آزمایشی از خود بگیرید و در روزهايي که مي‌خواهيد کنکور سال خاصي را برگزار کنيد زودتر بيدار شويد و مشابه با ساعت رسمي کنکور پاسخ‌دهي به سؤالات را آغاز کنيد. بدون وقفه و استراحت، با لباس دانش‌آموزي پشت ميز يا صندلي استاندارد آزمون بدهيد.2- براي جواب دادن به سؤالات بهتر اين است که به ترتيب چيدمان دفترچه به سؤالات پاسخ دهيد؛ اما يک استثنا وجود دارد: دانش‌آموزاني که در طول سال عادت کرده‌اند تا با توجه به تسلطي که در درس‌ها دارند به درس‌ها پاسخ دهند و درس‌ها را در دفترچه جابه‌جا مي‌کنند، عادت خود را تغيير ندهند.
3- به سؤالات شک‌دار پاسخ ندهيد. در پايان هر کنکور سراسري که در روش سه روز يک‌بار برگزار مي‌کنيد تمام سؤالات شک‌دار خود را در يک کاغذ بنويسيد (يا شماره‌ي سؤالات را يادداشت کنيد) و در پايان دوره‌ي سه‌روزه، يک بار ديگر اين سؤال‌ها را با پاسخ آن‌ها مرور کنيد تا يادگيري ناقص به کامل تبديل شود.
4- بلندپروازي ممنوع! به حد خود در اين روزهاي پاياني قانع باشيد. منظور اين نيست که پيشرفت نکنيد بلکه تعداد پاسخ شما در بسته‌هاي ده‌تايي بر اساس هدف‌گذاري از پيش تعيين‌‌شده‌ي خودتان باشد، "من در درس عربي از هر 10 سؤال به n سؤال پاسخ مي‌دهم و باقي را رها مي‌کنم به شرطي که مطمئن باشم سؤالاتي که پاسخ داده‌ام همگي درست است."
5- توشه‌ي هفته‌ي آخر را هم‌اکنون فراهم کنيد. ماحصل تلاش شما در اين ماه آخر، خلاصه‌نويسي از تمام نکاتي است که هر سه روز يک‌بار از تمام درس‌ها جمع‌آوري کرده‌ايد؛ هم‌چنين نکاتي که در ارزيابي تک تک آزمون‌هاي آزمایشی طول سال یا از کتاب های خود استخراج کرده و در کتاب خودآموزي نوشته‌ايد مي‌تواند منبع خوبي براي تورق سريع در هفته‌ي آخر باشد. پس با دقت خلاصه‌نويسي کنيد.
6- حتماً از تکنيک زمان‌هاي نقصاني استفاده کنيد. و کنکورها را برگزار کنيد. با استفاده از اين تکنيک، 15 دقيقه از زمان عمومي و 30 دقيقه از زمان اختصاصي ذخيره مي‌شود. در زمان برگشت به سؤالات باقي‌مانده، درس‌ها و مباحث سؤالات را اولويت‌بندي کنيد و اين اولويت‌بندي را در آزمون‌هاي سه روز يک‌بار تمرين کنيد.
7- نگراني خود را با تغذيه‌ي خوب کاهش دهيد. در شرايط استرس‌زا هورموني به نام آدرنالين در بدن توليد مي‌شود که باعث ايجاد اضطراب مي‌شود. آدرنالين سيستم سمپاتيک بدن ما را تحريک مي‌کند که باعث ايجاد حالت اضطراب مي‌شود. بعضي از غذاها مي‌توانند سيستم سمپاتيک را تحريک کنند؛ از جمله غذاهايي که کافئين دارند مثل چاي، قهوه، نوشابه و از اين دست. غذاهايي که تند هستند و ادويه دارند کم‌تر مصرف کنيد. از طرفي چون آدرنالين باعث بالا رفتن سوخت و ساز پروتئين در بدن مي‌شود بهتر است در شرايط استرس مصرف پروتئين را افزايش دهيد. بهتر است مغزهاي گياهي مثل بادام، فندق، گردو و از اين قبيل را مصرف کنيد که هم بافت پروتئيني داريد و هم باعث افزايش هوشياري مي‌شوند. از طرف ديگر مصرف لبنيات که پروتئين دارد خيلي خوب است. مصرف آب و سبزيجات و ميوه‌هاي تازه و خوب شسته‌شده بسيار مهم است. در سبزي­ها هم مصرف ريحان، نعناع و کاهو خاصيت آرام‌بخشي بيش‌تري دارند.
8- در هر آزمون فکر کنيد که آزمون بعدي، کنکور واقعي شماست. در اين صورت، در هر آزمون، اشکال عمده‌ِي خود را برطرف خواهيد کرد و به اين ترتيب، هر آزمون نسبت به آزمون قبلي بهتر خواهيد شد.
9- ساعت خواب خود را در دوران جمع‌بندي، اصلاح کنيد. تحقيق‌ها نشان داده که دست‌کم 7 ساعت خواب در شبانه‌روز براي ذهني آماده، لازم است؛ بنابراين سعي کنيد در طول اين يک ماه به صورت تدريجي، طوري خواب خود را تنظيم کنيد که در اولاً دست‌کم 7 ساعت در شبانه‌روز بخوابيد و ديگر اين‌که ساعت خواب و بيداري شما منظم باشد. براي نمونه، هر روز بين ساعت 23 تا 24 بخوابيد و بين ساعت 6 تا 7 صبح بيدار شويد. اگر عادت به خواب بعدازظهر داريد، آن را طوري تنظيم کنيد که بيش‌تر از 75 دقيقه نباشد؛ زيرا بعد از اين زمان، خواب وارد مرحله‌ي عميق شده و فرايند بيداري، دشوار خواهد شد.
10- روزي بين 10 الي 30 دقيقه ورزش کنيد. انرژي‌اي که از شما گرفته مي‌شود باعث خواب راحت شبانه و با نشاط بودن در روز بعد خواهد شد. از ورزش‌هاي سنگين که باعث کوفتگي و خستگي شديد مي‌شود جداً خودداري کنيد.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر

ahmadi

New Member
ارسال ها
757
لایک ها
2,532
امتیاز
0
#2
پاسخ : کنکوری ها بخوانند

خیلی توصیه های مفیدی بود
امامن خودم همش دارم به این فکرمیکنم ک آیااسترس قبل کنکورم این اجازه روبهم میده ک این چیزهاروعملی کنم؟؟؟
من همین الانش که فقط نهایی؛دقت کنید؛فقط نهایی داریم؛کلی ازخواب وخوراک افتادم!چه برسه ب موقع کنکور....
باتوجه به ابنکه من دانش آموزی نیستم ک همش مضطرب باشم ونگرانی داشته باشم!معمولاآرومم!کخیلی به نظرم توصیه های به دردبخوریه!به نظرم اگه عملی بشه کلی به آدم توی روزکنکورکمک میکنه!‏
به هرحال سیستم کنکوراینجوری تعریف شده:
۴ساعت=‏۱۲سال
لطفاراهنمایی کنیدکه چطوربتونیم انقدری به خودمون مسلط بشیم ک به این ۱۰نکته کامل عمل کنیم!‏
به نظرم یه کم سخته!هرچندتجربه ندارم امابه نظرمیرسه توی این بازه ی زمانی مغزهاهمه قفل میکنه روی کنکور؛خودخودکنکور؛ونه جوانبش....
باتشکر:)
 
بالا