لایک ها
494
دانش آموزان و داوطلبان کنکور عزیز و اساتید محترم می خواهم در این نوشته موضوع بسیار مهمی را که وظیفه ی خود به عنوان مشاور کنکور و دبیر ریاضی می دانم را اطلاع رسانی کنم . در روز پنجشنبه هفته ی گذشته در شبکه ی آموزش برنامه ای با موضوع کنکور آسان است پخش شد و دراین برنامه دبیر محترم در مورد حل مسله ای در مورد رفع ابهام حدی صحبت کرد و گفت خیلی سوالات کنکور به همین راحتی حل می شود و برای حل این حد در بینهایت کافی است

رادیکالها را نگاه نکنیم و به راحتی بنویسیم

در اینجا به قول این دبیر محترم خواهیم داشت

دراینجا بود که یاد ساده کردن جالب بعضی ها افتادم که در کسر 64/16 میگویند جواب 4 است بعدکه می پرسیم چه کار کردید ؟میگویند6 ها را ساده کردیم !!!! خواهشمندم اینجوری یاد نگیرید مثلا در کسر
x به سمت مثبت بینهایت اگر بخواهیم طبق گفته ی دبیر محترم برنامه حل کنیم جواب منفی یک می شود درصورتی که این سوال حد ندارد .چراکه فرجه زوج است داخل رادیکال-x است. در آخر
بچه های عزیز این را بدانید تا مطالب را عمیق یادنگیرید نمی شود تست بزنید یا روشهای جادوگرانه نمی تواند پاسخگوی سوالات کنکور شود خواهشمندم ابتدا مطالب را به طور کامل درک کنید سپس سراغ تست زنی به شیوه ی صحیح بپردازید .

آخرین ویرایش توسط مدیر

Hosein.D

New Member
لایک ها
862
پاسخ : کنکور آسان است !

با سلام و درود به شما... شما واقعا به موضوع مهمی اشارع کردید!
امیدوارم این اطلاع رسانی شما مفید واقع شود!
خیلی ممنون

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

این موسسه ی کنکور آسان است که واقعا توی یک سری از دروس امتحانش رو بد پس داده!‏
خیلی ازتون ممنونم آقای بیگلری که گفتید؛چون حرف شما قطع به یقین تاثیر بیشتری داره!‏
فقط من نمیدونم چرا با این همه افشاگری هایی که رخ داده مبنی بر دروغ بودن تبلیفاتها و...باز مردم گول بعضی حرفهاشون رو میخورن!تا حدی که این موسسه در حال حاضر در شبکه ی سه سیما هم برنامه داره!!!!‏
واین اتفاق خوبی نیست!‏
کاش یه کمی بیشتر توجه کنیم!‏
من خودم ادعایی ندارم!چون خودم هم باهاشون تماس گرفتم و خواستم که از دی وی دی ها و مشاوره شون استفاده کنم؛اما خب بعد حس کردم با عقل جور در نمیاد!‏
یه کمی قبلش فکر کنیم بهتره!‏
مرسی که اطلاع رسانی کردید!‏
باتشکر:)
s.ahmadi

afbaghlani

New Member
لایک ها
343

این موسسه ی کنکور آسان است که واقعا توی یک سری از دروس امتحانش رو بد پس داده!‏
خیلی ازتون ممنونم آقای بیگلری که گفتید؛چون حرف شما قطع به یقین تاثیر بیشتری داره!‏
فقط من نمیدونم چرا با این همه افشاگری هایی که رخ داده مبنی بر دروغ بودن تبلیفاتها و...باز مردم گول بعضی حرفهاشون رو میخورن!تا حدی که این موسسه در حال حاضر در شبکه ی سه سیما هم برنامه داره!!!!‏
واین اتفاق خوبی نیست!‏
کاش یه کمی بیشتر توجه کنیم!‏
من خودم ادعایی ندارم!چون خودم هم باهاشون تماس گرفتم و خواستم که از دی وی دی ها و مشاوره شون استفاده کنم؛اما خب بعد حس کردم با عقل جور در نمیاد!‏
یه کمی قبلش فکر کنیم بهتره!‏
مرسی که اطلاع رسانی کردید!‏
باتشکر:)
s.ahmadi
اولا متشکر از آقای بیگلری بابت تذکر به جاشون...
ثانیا در جواب شماهم بگم که خب انسان راحت طلبه. مخصوصا اگه پول داشته باشه!! به جیبش نگاه می کنه و میگه 89 دقیقه ول می‌گردم و دقیقه 90 با پول خرج کلاس کنکور کردن و این چیزها رتبه یک رقمی میشم! زهی خیال باطل. این موسسات هم از عمق حماقت این مدل افراد استفاده می‌کنند. بعد به جایی میرسه این قضیه که حتی بچه درس خون ها دائما اضطراب عقب موندن بهشون دست میده! به همین راحتی جیب یه عده پر میشه و یه عده هم مالی و روحی ضربه میخورن.
قصد منبر رفتن نداشتم اما عمق ناراحتیم از این دکان باز کردن بعضی ها باعث شد بنویسم.
یاعلی(علیک السلام)مدد

لایک ها
12

واقعا تشکر میکنم از شما که ین نکات رو برامون تفهیم کردید تا چند وقت پیش منم اینجوری درس میخوندم ولی الان
خیلی عالی شد
عجب زندگی شده بخدا واقعا داریم از اصل دور میشیم بابا یکی از مسایل کنکور رو بفهمید حل کنید بهتر از اینه که اینجوری نفهمیده تست بزنیم

بالا