shoki

New Member
لایک ها
128
سلام به همگی

من یکی از المپیادی های قدیمی هستم و جدیدا از طریقی متوجه شدم که در جلسه های مربوط به استعدادهای درخشان در دانشگاه ها بخشنامه ای داره بحث میشه

که توش از الزامی شدن کنکور برای همه ی المپیادی ها (طلا، نقره و برنز) خبر داده شده .... من خودم رفتم سایت وزارت علوم :

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دفتر برنامه ریزی آموزش عالی :: صفحات - گروه استعدادهای درخشان و برگزیدگان علمی

و بخشنامه زیر :

آيين نامه پذيرش با آزمون استعداد هاي درخشان در دوره هاي كارشناسي(پيوسته وناپيوسته )و كارشناسي ارشد از سال 95-94- جديد

رو دانلود کردم (جالبش اینه که سالای قبل آیین نامه ای با عنوانی شبیه این ولی "بدون آزمون" به دانشگاه ها ابلاغ میشده ولی امسال کلا چنین چیزی ابلاغ نشده برای کارشناسی ولی برای کارشناسی ارشد داده شده همون طور که یکی از عناوین همینه)

و در صفحه ی سوم خبر به شدت بدی با جزییاتش نوشته شده که همون چیزی هست که گفتم ... مصوبه مال مرداد امساله و برام عجیب بود که هر چی گشتم دیدم

بحثی در موردش توی هیچ سایتی نشده ... همچنین هیچ گونه "لغو نامه ای "هم از طرف وزارت خونه راجع به این نیومده چون همونجور که میبینید هیچی بعد از این خبر

نیومده که راجع به این مسئله باشه...

میخواستم بدونم کسی چیزی میدونه در مورد این قضیه یا نه ... شرمنده ام اگه که توی تالار مناسب اینو مطرح نکردم ...

من نمیدونم اگه صحت داشته باشه یا حتی الان عوض کرده باشن ولی در هر حال واقعا باید پرسید دلیل یه چنین حرکتی چیه؟!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

اینم یادم رفت بگم ... اینا حالا به هر دلیلی یه چنین چیز عجیبی رو تصویب کردند ... بچه های امسال چی میشند ؟؟ اگه از بچه هایی که امسال تابستون طلا شده این پست

رو خونده خواهشا یه نظری بده که آیا خودشون اینو میدونند یا نه ؟؟؟!؟!؟! باشگاه بهشون چی گفته؟! طبق مصوبه که همونطور که عنوانشه برای ورودی دانشگاه برای سال

تحصیلی آینده یعنی 94 - 95 هست ، بچه های طلایی امسال مشمولند ....

آخرین ویرایش توسط مدیر

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
پاسخ : کنکور برای همه‌ی المپیادی‌ها

سلام [MENTION=2800]shoki[/MENTION]
خوشحالم دوباره از بچه‌های قدیمی به آیریسک برمی‌گردندد.
درباره‌ی این بخشنامه ساعتها و روزها پیگیری و نامه‌نگاری کرده‌ام و می‌دانم که بعضی از مسوولین و نمایندگان مجلس هم به شدت درگیر آن هستند. اگر خبر رسمی ننوشته‌ایم به دلیل ضعف بنیادی آن و پیگیری‌هایی است که در حال انجام است و شاید نیاز به فضای آرام دارد. اما بچه‌ها پیگیر خبر بوده‌اند و مثال:
http://www.irysc.com/forum/t18577/
http://www.irysc.com/forum/t18594/

و اما خبری که در این رابطه و چند شایعه‌ی دیگر در آیریسک کار شد:
.:. المپیادهای علمی ایران .:. آیریسک - اخبار المپیاد 5 آبان 1393

این بخشنامه در زمان وزیر قبلی علوم (دکتر فرجی دانا) و به صورت رونوشت ارسال شده، اما از طرف مرجعی است که به این قانون‌گذاری مربوط نیست و مجوز لازم را از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارد. پس از آن هم وزارت علوم بدون وزیر بود تا الان که دوباره بحث این نامه جدی شده و زمان کمی تا المپیاد امسال باقی است.

امیدوارم در رادیو المپیاد آتی، به این موضوع به قدر کافی و بدون حاشیه بپردازیم تا دانش‌آموزان هم از سردرگمی نجات یابند.

منتظر خبرهای قطعی و نتیجه‌ی پیگیری‌های آیریسک و مسوولین مربوطه هستیم و پس از نهایی شدن امیدواریم با خبرهای خوب همه را شادتر از پیش کنیم.

موفق و پیروز باشی

shoki

New Member
لایک ها
128
پاسخ : کنکور برای همه‌ی المپیادی‌ها

سلام آقای خلینا :)

شرمنده من جست و جوی درست حسابی نکردم ! خیلی ممنون بابت توضیحات :)

بالا