ahmadi

New Member
لایک ها
2,532
سلام خدمت مهندسان آینده:)ومشاوران محترم
دوستان عزیز؛باتوجه به سیرتغییرات کنکور درچندین سال گذشته؛لطفا نظرخودتون رو درمورد نحوه ی برگزاری وطرح سوال کنکور ۹۳ بیان کنید ودرجه ی سختی سوالات درهردرس روباتوجه به کنکورهای سال گذشته حدس بزنید
باتشکر و آرزوی توفیق:)

a$hk@n

New Member
لایک ها
440
پاسخ : کنکور ریاضی سال ۹۳

100 درصد کنکور سخت تر میشه هر سال داره سخت تر میشه !!! به نظر من!!! منظورم دروس اختصاصیه

لایک ها
60

100 درصد کنکور سخت تر میشه هر سال داره سخت تر میشه !!! به نظر من!!! منظورم دروس اختصاصیه
اونجوری نگو بهمون استرس واردنکن:17:....انشالله که راحت میشه البته ما همیشه موش آزمایشگاه بودیم شاید بدتر از هرسالها بشه!! اگه از این اتفاقها بیفته هممون بدبخت میشیم...پس همدرد میشیم:65::204:

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

سلام
دوستان عزیز و باهوش من توجه کنید که اگه کنکور سخت بشه گزینش داوطلبان قوی ای مثه شما آسون تر میشه
همیشه دبیرهامون بهمون میگن:دعاکنید سال شما کنکور سخت طرح بشه.
باتشکر:)

NILOU75

New Member
لایک ها
292

سلام
دوستان عزیز و باهوش من توجه کنید که اگه کنکور سخت بشه گزینش داوطلبان قوی ای مثه شما آسون تر میشه
همیشه دبیرهامون بهمون میگن:دعاکنید سال شما کنکور سخت طرح بشه.
باتشکر:)
البته اگه قوی باشیم !!!:4::4::4::4::4::4::4::4::4:

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

بچه ها!بيشتر از سختي به فكر غافلگير شردنش باشيد.سختي كه واضحه چون به طور كلي هر سال سنگين تر ميشه اما اينقدر خوب بخونيد كه اگه مثل سال ما كه 92 باشه يهو سبك عوض شد به رتبه و عملكردتون لطمه نخوره

Ss_20

New Member
لایک ها
452

بچه ها به سختی و راحتی فکر نکنید فقط کار های خودتونو با جدیت انجام بدید...
سختی و راحتی حاشیست برای کنکور اگرسخت باشه برای همه سخته و اگر راحت باشه برای همه راحته و همه میدونید که کنکور سال به سال داره سخت تر میشه پس با واقعیت روبه رو بشید سعی نکنید با استرس گرفتن و اینکه شاید امسال بهتر باشه خودتون رو گول بزنید...
فقط و فقط سرتون به درستون باشه و به هیچکس کار نداشته باشید و کار خودتون رو انجام بدید..
اگر اخرای سال خودتون رو ببازید دیگه شرایط سخت میشه..
با ارزوی موفقیت برای کنکوریای 93:)

MR.Amin

New Member
لایک ها
202

من با اینکه کنکور داره به سمت سختی میره به شدت مخالفم!!! کنکور به هیچ وجه سخت تر نمیشه......کنکور داره مفهومی تر میشه....کسی ک مفهوم رو خوب فهمیده باشه مطمینا نتیجه شو هم میگیره......دیگه مثل قبل نیست ک حفظ کنیم و نفهمیم و بخوایم نتیجه بگیریم.....مفهومی شدن به معنای سخت تر شدن نیست! پس اگه مفهومی بخونید به نتیجه میرسید.....

Niloofar

New Member
لایک ها
68

کاشکی سخت باشه اما عددهایی که میدند رند باشه،امسال خیلی از سوالا آسون بود ولی عدد ها ...:209:

لایک ها
494

در مورد نحوه ی طراحی سؤال باید نکاتی را داوطلبان عزیز بدانند که
در سالهای گذشته سازمان برای طراحی سؤال از آرشیو ها و منابع خود استفاده می کرد که موجب تکرار تستها می شد از 2 و 3 سال گذشته سازمان سنجش برای طراحی سؤال به گونه ای دیگرعمل می کند مثلا برای درس ادبیات یک دپارتمان از حدود 100 دبیر از استانهای مختلف ایران انتخاب می نمایند و از هرکدام مجموعه ی سؤالات تالیفی خوب می گیرند و بعد برای هرگروه آزمایشی سوالات مورد نظر را انتخاب می نمایند بنابراین سؤالات کاملا جدید و مفهومی خواهد بود این یک حسن برای داوطلبان تلاشگر است که متن کتاب ار خوب می خوانند و خوب تست می زنند توصیه بنده به عنوان مشاور این است که به نکات مثبت نگاه کنید و بگویید قطعا با تلاشی که خواهم کرد می توانم به سؤالات پاسخ دهم تازه لازم نیست که به همه ی سؤالات پاسخ دهید بعضی سؤالات وجو دارند که شما باید تشخیص دهید که جواب ندهید و گذر کنید به یک آمار جالب توجه شما را جلب می کنم که در گروه آزمایشی ریاضی از حدود 230000 نفر 200000نفر میانگین درصد ریاضی شان زیر 20 درصد بوده
مثل شما داوطلبان عزیز باید مانند پرنده ی عقاب باشد که برای شروع پرواز آنقدر بال می زند و بعد از سیدن به اوج بالهای خود را باز می کند و با غرور به زمین نگاه می کند . داوطلب عزیز این را بدان با قرار دادن هدف گذاری های کوتاه مدت مانند جمع بندی دروس پایه در دوره ی تابستان می توانید بهترین نتیجه را بگیرید . یادتان نرود
بهترین برنامه ریزی برای آینده بهره گیری درست از زمان حال است

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

با سلام. به نظره من سالم بعدم حتما تو سوالا ساختار شکنی میشه! مثل امسال که شیمی ساختار شکن بود و اگه میخوایم غافل گیر نشیم باید خیلی خوب و مفهومی بخونیم تا با کمک خدا موفق بشیم!

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

در سالهای گذشته سازمان برای طراحی سؤال از آرشیو ها و منابع خود استفاده می کرد که موجب تکرار تستها می شد از 2 و 3 سال گذشته سازمان سنجش برای طراحی سؤال به گونه ای دیگرعمل می کند مثلا برای درس ادبیات یک دپارتمان از حدود 100 دبیر از استانهای مختلف ایران انتخاب می نمایند و از هرکدام مجموعه ی سؤالات تالیفی خوب می گیرند و بعد برای هرگروه آزمایشی سوالات مورد نظر را انتخاب می نمایند بنابراین سؤالات کاملا جدید و مفهومی خواهد بود این یک حسن برای داوطلبان تلاشگر است که متن کتاب ار خوب می خوانند و خوب تست می زنند توصیه بنده به عنوان مشاور این است که به نکات مثبت نگاه کنید و بگویید قطعا با تلاشی که خواهم کرد می توانم به سؤالات پاسخ دهم تازه لازم نیست که به همه ی سؤالات پاسخ دهید بعضی سؤالات وجو دارند که شما باید تشخیص دهید که جواب ندهید و گذر کنید به یک آمار جالب توجه شما را جلب می کنم که در گروه آزمایشی ریاضی از حدود 230000 نفر 200000نفر میانگین درصد ریاضی شان زیر 20 درصد بوده
مثل شما داوطلبان عزیز باید مانند پرنده ی عقاب باشد که برای شروع پرواز آنقدر بال می زند و بعد از سیدن به اوج بالهای خود را باز می کند و با غرور به زمین نگاه می کند . داوطلب عزیز این را بدان با قرار دادن هدف گذاری های کوتاه مدت مانند جمع بندی دروس پایه در دوره ی تابستان می توانید بهترین نتیجه را بگیرید . یادتان نرود
سلام آقای بیگلری
مثل همیشه نوشته هاتون فوق العااااده ست
آدم وقتی میخونه انرژی میگیره!همیشه باواقعیت ما رو مواجه میکنید اما هیچوقت اجازه نمیدید که ترس بهمون غلبه کنه!ر

واقعا متشکرم از اینکه لطف میکنید و تجربیات ارزنده تون رو دراختیارمون میذارید
با آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون:)

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

مثال عقاب خیلی عالی بود! ممنون از زحمات شما

hossein.1211

New Member
لایک ها
4

من خودم کنکوری 92 بودم.ببینید کنکور 92 حالت عمومی سالهای 84 به بعد رو حفظ کرده بود ولی سوالات اختصاصی متمایل به سوالات آزاد بود.حتما سوالات کنکور آزاد رو حل کنید.یاحق

بالا