گردهمايي دانش آموزي فيزيك ايران

Mehrnaz

New Member
لایک ها
5
من تصميم گرفتم درباره "گردهمايي دانش آموزي فيزيك ايران" بنويسيم كه هر سال توسط انجمن فيزيك ايران برگزار ميشه.
من خودم دوبار شركت كردم تو اين همايش.به نظرم بزرگترين امتيازي داره اينه كه نگاهتون به فيزيك عوض ميشه.و لذت واقعي از علم فيزيك رو درك ميكنيد!البته چيزاي جديد خوبي ياد ميگيريد.با دوستانتان درباره كاراي مختلف بحث ميكنيد.كارگاه هايي برگزار ميشه كه اونا هم بسيار مفيدن.
مسابقه دارن.با استفاده از اطلاعات علمي و ابتكارتون ميتونيد حتما موفق بشيد.و سخنراني هايي كه تقريبا حالتي دوطرفه داره و درگير سخنراني ميشيد.(بيشتر از اين نميتونم تعريف كنم كه تشويق بشين شركت كنيد! :lol: )
من به تمام بچه هاي دبيرستاني توصيه ميكنم در گردهمايي هجدهم كه امسال برگزار ميشه شركت كنن ارزش يه بار رفتن داره.
واسه اطلاعات بيشتر ميتونيد رجوع كنيد به لينك زير كه اطلاعيه همايش پانزدهم هست.شيوه شركت در همايش و نوشتن گزارش كارها تغييري نميكنه هر سال فقط زمان و مكان برگزاري همايش متفاوته.البته تابستون هست همايش و زمان دقيقش و مكانش حداكثرتا آبان و آذر اعلام ميشه.
http://www.psi.ir/farsi.asp?page=stu15
دوستان دانشجو هم ميتونن عضو انجمن فيزيك بشن و واسه برگزاري گردهمايي همكاري كنن با انجمن.واسه اطلاعات بيشتر رجوع شود به سايت انجمن فيزيك ايران: www.psi.ir

20_sorour

New Member
لایک ها
13
سلام دوست عزیز منم دوساله که هستم واقعا انجمن خوب و علمیی هست و توصیه می کنم به بقیه هم که بیان.. :twisted:

maryam11

New Member
لایک ها
2
من هم با اینکه رشتم تجربی بود اما 2 سال بابل و مشهد در گردهمایی شرکت کردم. البته طرح فرستاده بودیم و اونجا راجع به طرحمون توضیح می دادیم. از خوبی های این همایش اینه که همه مسئولین اجرایی جوانهای پر انرژی و عاشق فیزیک هستند... مسابقات تفریحی نیز کنارش برگزار می شه . مثلا سازه ی ماکارونی و یا انداختن تخم مرغ پوشیده شده با کاغذ از ارتفاع و... حتی بیشتر از دوره ی المپیاد ساماندهی شده و مفیده!

Mehrnaz

New Member
لایک ها
5
maryam11 گفت
من هم با اینکه رشتم تجربی بود اما 2 سال بابل و مشهد در گردهمایی شرکت کردم. البته طرح فرستاده بودیم و اونجا راجع به طرحمون توضیح می دادیم. از خوبی های این همایش اینه که همه مسئولین اجرایی جوانهای پر انرژی و عاشق فیزیک هستند... مسابقات تفریحی نیز کنارش برگزار می شه . مثلا سازه ی ماکارونی و یا انداختن تخم مرغ پوشیده شده با کاغذ از ارتفاع و... حتی بیشتر از دوره ی المپیاد ساماندهی شده و مفیده!
اتفاقا منم بابل ومشهد تو همايش شركت كردم!
به نظرم چون گردهمايي زير نظر شاخه دانشجويي انجمن برگزار ميشه اين احساس بهت دست نميده داورا و سخنرانها آدمايي خيلي بزرگتر ازتو هستن يا تورو اصلا به حساب نميارن!اينم يكي از امتيازاته همايشه!

مشهد هردوتا مسابقه تخم مرغ و ماكاروني شركت كرديم اما برنده نشديم!:دي

kquran

New Member
لایک ها
18
سلام دبیر فیزیک آزمایشگاه ما هم تو این مراسما هست...آقای سید سعید سبحانی (333) که فکر می کنم می گفت امسال تو شیراز قرار بوده انجام بشه....بود آیا؟!

najafi2020

New Member
لایک ها
195
همایش شیمی هم برگزار میشه؟ کسی رفته؟

Mehrnaz

New Member
لایک ها
5
kquran:من كه نميشناسم.از دوستان كه هرسال شركت كردن هم پرسيدن ايشون رو نميشناختن
najafi2020:شيمي؟!من كه تا حالا كاري به كار شيمي نداشتم و البته نشنيدم.(قديما تو نت يه سرچ كرديم واسه همايش شيمي اما چيز جالبي دست گيرمون نشد!)

بالا