- لایک ها
- 15
[font=Arial,sans-serif]اینو تو هر چه دل تنگت می خواد وشتم ولی فکر کردم اینجا بهتر اگه تکراری ببخشید[/font]
[font=Arial,sans-serif]گفتگو با خدا :[/font]
[font=Arial,sans-serif]خواب دیدم در خواب با خدا گفتگویی داشتم [/font]
[font=Arial,sans-serif]خدا گفت پس می خواهی با من گفتگو کنی ؟[/font]
[font=Arial,sans-serif]گفتم :اگر وقت داشته باشید .[/font]
[font=Arial,sans-serif]خدا لبخند زد و گفت وقت من ابدی است . چه سوالاتی در ذهن داری که می خواهی بپرسی؟[/font]
[font=Arial,sans-serif]چه چیز بیش از همه شما را در مورد انسان متعجب می کند؟[/font]
[font=Arial,sans-serif]خدا پاسخ داد...........[/font]
[font=Arial,sans-serif]این که انها از بودن در دوران کودکی ملول می شوند.[/font]
[font=Arial,sans-serif]عجله دارند که زودتر بزرگ شوند و بعد حسرت دوران کود کی را می خورند.[/font]
[font=Arial,sans-serif]این که سلامتشان را صرف به دست اوردن پول می کنند[/font]
[font=Arial,sans-serif]و بعد پول شان را خرج حفظ سلامتی می کنند[/font]
[font=Arial,sans-serif]این که با نگرانی نسبت به اینده زمان حال فراموششان می شود[/font]
[font=Arial,sans-serif]انچنان که دیگر نه در اینده زندگی می کنند ونه در حال [/font]
[font=Arial,sans-serif]وچنان می میرند که گویی هرگز زنده نبوده اند[/font]
[font=Arial,sans-serif]خداوند دست های مرا در دست گرفت و مدتی هر دو ساکت ماندیم [/font]
[font=Arial,sans-serif]بعد پرسیدم.............[/font]
[font=Arial,sans-serif]به عنوان خالق انسان ها می خواهید انها چه درس هایی از زندگی را یاد بگیرند ؟[/font]
[font=Arial,sans-serif]خدا با لبخند پاسخ داد[/font]
[font=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که نمی توان دیگران را مجبور به دوست داشتن کرد [/font]
[font=Arial,sans-serif]اما می توان محبوب دیگران شد.[/font]
[font=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که خوب نیست خود را با دیگران مقایسه کنند[/font]
[font=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که ثروتمند کسی نیست که دارایی بیشتری دارد [/font]
[font=Arial,sans-serif]بلکه کسی است که نیلز کمتری دارد [/font]
[font=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که ظرف چند ثانیه می توانیم زخمی عمیق در دل کسانی که دوستشان داریم ایجاد کنیم[/font]
[font=Arial,sans-serif]و سال ها وقت لازم خواهد بود ان زخم التیام یابد[/font]
[font=Arial,sans-serif]با بخشیدن بخشش یاد بگیرند[/font]
[font=Arial,sans-serif]یادبگیرند کسانی هستند که انها را عمیقاً دوست دارند [/font]
[font=Arial,sans-serif]اما بلد نیستند احساس شان را ابراز کنند یا نشان دهند[/font]
[font=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که میشود دو نفر به یک موضوع واحد نگاه کنند و ان را متفاوت ببینند[/font]
[font=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که همیشه کافی نیست دیگران انها را ببخشند بلکه خودشان هم باید خود را ببخشند [/font]
[font=Arial,sans-serif]و یاد بگیرند من اینجا هستم [/font]
[font=Arial,sans-serif]همیشه.[/font]
[font=Arial,sans-serif]«ریتا استریکلند»[/font]
[font=Arial,sans-serif]گفتگو با خدا :[/font]
[font=Arial,sans-serif]خواب دیدم در خواب با خدا گفتگویی داشتم [/font]
[font=Arial,sans-serif]خدا گفت پس می خواهی با من گفتگو کنی ؟[/font]
[font=Arial,sans-serif]گفتم :اگر وقت داشته باشید .[/font]
[font=Arial,sans-serif]خدا لبخند زد و گفت وقت من ابدی است . چه سوالاتی در ذهن داری که می خواهی بپرسی؟[/font]
[font=Arial,sans-serif]چه چیز بیش از همه شما را در مورد انسان متعجب می کند؟[/font]
[font=Arial,sans-serif]خدا پاسخ داد...........[/font]
[font=Arial,sans-serif]این که انها از بودن در دوران کودکی ملول می شوند.[/font]
[font=Arial,sans-serif]عجله دارند که زودتر بزرگ شوند و بعد حسرت دوران کود کی را می خورند.[/font]
[font=Arial,sans-serif]این که سلامتشان را صرف به دست اوردن پول می کنند[/font]
[font=Arial,sans-serif]و بعد پول شان را خرج حفظ سلامتی می کنند[/font]
[font=Arial,sans-serif]این که با نگرانی نسبت به اینده زمان حال فراموششان می شود[/font]
[font=Arial,sans-serif]انچنان که دیگر نه در اینده زندگی می کنند ونه در حال [/font]
[font=Arial,sans-serif]وچنان می میرند که گویی هرگز زنده نبوده اند[/font]
[font=Arial,sans-serif]خداوند دست های مرا در دست گرفت و مدتی هر دو ساکت ماندیم [/font]
[font=Arial,sans-serif]بعد پرسیدم.............[/font]
[font=Arial,sans-serif]به عنوان خالق انسان ها می خواهید انها چه درس هایی از زندگی را یاد بگیرند ؟[/font]
[font=Arial,sans-serif]خدا با لبخند پاسخ داد[/font]
[font=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که نمی توان دیگران را مجبور به دوست داشتن کرد [/font]
[font=Arial,sans-serif]اما می توان محبوب دیگران شد.[/font]
[font=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که خوب نیست خود را با دیگران مقایسه کنند[/font]
[font=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که ثروتمند کسی نیست که دارایی بیشتری دارد [/font]
[font=Arial,sans-serif]بلکه کسی است که نیلز کمتری دارد [/font]
[font=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که ظرف چند ثانیه می توانیم زخمی عمیق در دل کسانی که دوستشان داریم ایجاد کنیم[/font]
[font=Arial,sans-serif]و سال ها وقت لازم خواهد بود ان زخم التیام یابد[/font]
[font=Arial,sans-serif]با بخشیدن بخشش یاد بگیرند[/font]
[font=Arial,sans-serif]یادبگیرند کسانی هستند که انها را عمیقاً دوست دارند [/font]
[font=Arial,sans-serif]اما بلد نیستند احساس شان را ابراز کنند یا نشان دهند[/font]
[font=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که میشود دو نفر به یک موضوع واحد نگاه کنند و ان را متفاوت ببینند[/font]
[font=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که همیشه کافی نیست دیگران انها را ببخشند بلکه خودشان هم باید خود را ببخشند [/font]
[font=Arial,sans-serif]و یاد بگیرند من اینجا هستم [/font]
[font=Arial,sans-serif]همیشه.[/font]
[font=Arial,sans-serif]«ریتا استریکلند»[/font]