سلام به همه دوستان گرامی و همراهان آزمونهای مجازی،
اول از کسانی که سر برنامه ثبت نام و شرکت در آزمون را انجام دادند، تشکر میکنم. در ادامه دلایلی که از برخی از دوستان کم لطفی دیدیم بیان میشود و امیدواریم در آزمونهای بعدی شاهد این مشکلات نباشیم:
خوشحالم که با آمادگی بیشتر تیم طراحی سوالات، تیم پشتیبانی فنی و شما دانش آموزان گرامی، آزمونهای بعدی با قدرت و لذت بیشتر برگزار میشود و محک بهتری برای دانسته های شما خواهد بود.
موفق و پیروز باشید
اول از کسانی که سر برنامه ثبت نام و شرکت در آزمون را انجام دادند، تشکر میکنم. در ادامه دلایلی که از برخی از دوستان کم لطفی دیدیم بیان میشود و امیدواریم در آزمونهای بعدی شاهد این مشکلات نباشیم:
- تعداد 158 نفر از کسانی که در آزمون ثبت نام داشته اند و سوالات را دریافت نموده اند، پاسخنامه خود را ارسال نکردند. من هدف این دوستان را نمیدانم اما به ایشان عرض میکنم که مطالعه سوالات و سپس پاسخ آنها نمیتواند به اندازه ای که شما روی مسایل فکر میکنید و پاسخ میدهید، آموزنده باشد.
- حدود 230 نفر از دوستان، مرورگرهای خود را به روز رسانی نکرده بودند و از پنجشنبه تا جمعه شب با ارسال پاسخنامه مشکل داشتند که تمام سعی تیم فنی برای رفع مشکل آنها انجام شد، اما باز هم 4-5 نفر نتوانستند پاسخنامه خود را ارسال کنند. ببینید دوستان، مرورگرهایی چون ie6 و پایین تر، امکان نمایش بسیاری از کدهایی که نوشته شده اند را ندارد. بنابراین شما صفحات اینترنت را شبیه به مسابقه فوتبال در تلویزیونهای سیاه و سفید 40 سال پیش میبینید. حالا اگر مجری به شما بگوید تیم سبز 2- تیم آبی 1 ، برای شما مفهومی ندارد و دچار مشکل میشوید. خدا رو شکر فعلا که فایرفاکس هر ماه نسخه جدید میدهد و حجم چندانی هم ندارند، لطفا به روز رسانی نمایید.
- چرا بعضی از ما همچنان دقیقه 90 ای هستیم! قرار بود آزمون تا ساعت 8 شب باشد، من ساعت 8:15 دیدم که بیش از 80 نفر در حال وارد کردن پاسخنامه هستند.
- در چند شهر و استان، این آزمون به صورت حضوری برگزار شده است. از جامعه آماری بالای آزمون که بگذریم (همیشه گفته ام سود جامعه آماری فقط در جیب برگزار کننده میرود و نفعی به حال دانش آموزان ندارد، بلکه تنها سوالات آزمون است که میتواند آموزش وی را تکمیل کند)، برخی از شهرها کارهای خود را خیلی دیرتر از برنامه انجام میدهند که ناهماهنگی هایی را به وجود آورده است. مثلا هنوز آمار این شهرها در آزمون وارد نشده است و در تلاش هستیم که طی 2-3 روز آینده ، نتیجه آنها نیز به جمع شرکت کنندگان بپیوندد. بنابراین از تغییر نمودارهای آزمون در آینده نزدیک تعجب نکنید. در ضمن امیدواریم در آزمونهای بعد، این شهرها و استانها نیز با برنامه ریزی بهتری برگزار کننده باشند.
خوشحالم که با آمادگی بیشتر تیم طراحی سوالات، تیم پشتیبانی فنی و شما دانش آموزان گرامی، آزمونهای بعدی با قدرت و لذت بیشتر برگزار میشود و محک بهتری برای دانسته های شما خواهد بود.
موفق و پیروز باشید