گوارش در وال کوژپشت

لایک ها
571
سلام با توجه به ص53 کتاب زیست2 غذا به دهان وال وارد شده و بدون هیچ عملی به ذرات غذا تبدیل شده !(فلش اول) پس حتما شکل کتاب ناقص هست و در دهان گوارش مکانیکی آغاز می شود از طرفی در متن نوشته شده که گوارش در معده آغاز می شود الان ما چی کار کنیم؟!!

Wight

New Member
لایک ها
888
پاسخ : گوارش در وال کوژپشت

سلام با توجه به ص53 کتاب زیست2 غذا به دهان وال وارد شده و بدون هیچ عملی به ذرات غذا تبدیل شده !(فلش اول) پس حتما شکل کتاب ناقص هست و در دهان گوارش مکانیکی آغاز می شود از طرفی در متن نوشته شده که گوارش در معده آغاز می شود الان ما چی کار کنیم؟!!
چیزی که من برداشت کردم اینه که منظور کتاب گوارش شیمیایی بوده که از معده شروع می شود!

لایک ها
571

چیزی که من برداشت کردم اینه که منظور کتاب گوارش شیمیایی بوده که از معده شروع می شود!
اگه سوال بیاد گوارش در کدام قسمت وال آغاز می شود شما چی می گی؟؟!! (کتاب نوشته گوارش ​در معده وال آغاز می شود.!!)

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

من فكر مي كنم خرد و تكه شدن غذا با ماهيچه هاي دهان و گلو و انقباضات ان گوارش مكانيكي در دهان وال مي باشد.
و منظور از كتاب گوارش شيميايي بوده است.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

اگه سوال بیاد گوارش در کدام قسمت وال آغاز می شود شما چی می گی؟؟!! (کتاب نوشته گوارش ​در معده وال آغاز می شود.!!)
قطعا گزينه معده را مي زنم !!!!!
چون اگر غلط گرفتند كتاب و خط را بهشان شان مي دهم !

اگر گفتند گوارش از كجا شروع مي شود ؟ معده
اگر گفتند گوارش مكانيكي از كجا شروع مي شود ؟ دهان.
اگر گفتند گوارش شيميايي از كجا شروع مي شود ؟ معده.

لایک ها
571

من فكر مي كنم خرد و تكه شدن غذا با ماهيچه هاي دهان و گلو و انقباضات ان گوارش مكانيكي در دهان وال مي باشد.
و منظور از كتاب گوارش شيميايي بوده است.
بابا می دونم کتاب منظورش گوارش شیمیاییه!!! ولی گوارش خالییعنی گوارشی که اول شروع میشه و مکانیکی اوله نه شیمیایی!!!!!!
قبول کنین غلطه دیگه

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

بابا می دونم کتاب منظورش گوارش شیمیاییه!!! ولی گوارش خالییعنی گوارشی که اول شروع میشه و مکانیکی اوله نه شیمیایی!!!!!!
قبول کنین غلطه دیگه
در كبوتر سنگدان بعد از معده هست. يعني گوارش مكانيكي بعد از شيميايي امده است.

لایک ها
571

تو کتاب نوشته شده گوارش شیمیایی و مکانیکی غذا ها درون معده آغاز می شود !!! عاقا!!!!
در کبوتر

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

تو کتاب نوشته شده گوارش شیمیایی و مکانیکی غذا ها درون معده آغاز می شود !!! عاقا!!!!
در کبوتر
اهان. همين جا يك مسئله : مگر قبل از معده چينه دان محل نرم تر شدن (گوارش مكانيكي!!) نيست ؟؟؟ پس چرا كتاب گفته است گوارش مكانيكي و شيميايي در معده كبوتر اغاز مي شود ؟؟؟؟
چطور اين موضوع را قبول داريد ولي درمورد وال نه ؟؟

لایک ها
571

در کبوتر چینه دان محل ذخیره ی موقتی غذاست نه محل نرم تر شدن مواد غذایی البته با توجه به کتاب درسی!!!

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

در کبوتر چینه دان محل ذخیره ی موقتی غذاست نه محل نرم تر شدن مواد غذایی البته با توجه به کتاب درسی!!!
صفحه ي 56 كتاب درسي ، ستون دوم، خط پنجم.

دقيقا نوشته است : جينه دان محل نرم تر شدن و ذخيره موقتي غذاست.

اين هم راجع به نقش چينه دان در پرندگان (كبوتر!!!):

http://iranian-ornithology.blogfa.com/post-9.aspx

لایک ها
571

من کل ص56 رو خوندم ولی پیدا نکردم! بخش دوم سطر دوم نوشته چینه دان در پرندگان انها را قادر می سازد تا غذایی که با سرعت بلعیده اند درون ان ذخیره کنند. منم رفتم بخوابم فردا ادامه ی بحث.

اين هم راجع به نقش چينه دان در پرندگان (كبوتر!!!):

http://iranian-ornithology.blogfa.com/post-9.aspx
ملاک کتاب درسی است!!

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

من کل ص56 رو خوندم ولی پیدا نکردم! بخش دوم سطر دوم نوشته چینه دان در پرندگان انها را قادر می سازد تا غذایی که با سرعت بلعیده اند درون ان ذخیره کنند. منم رفتم بخوابم فردا ادامه ی بحث.

ملاک کتاب درسی است!!
كتاب من قديمي هست. براي شما فكر كنم بشود صفحه ي قبلش.

اين موضوع ان قدر مهم نيست كه بحث آدامه داشته باشد. درستش را درحد توان گفتم. ديگه باقيش باشماست.
شب تون بخير.

لایک ها
571

كتاب من قديمي هست. براي شما فكر كنم بشود صفحه ي قبلش.

اين موضوع ان قدر مهم نيست كه بحث آدامه داشته باشد. درستش را درحد توان گفتم. ديگه باقيش باشماست.
شب تون بخير.
پیدا کردم ولی نوشته چینه دان محل نرم تر شدن وذخیره ی موقتی غذاست یعنی هم ذخیره ای می تونه باشه هم نرم کننده!! که در پرندگان نقش ذخیره ای رو داره درسته؟

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

پیدا کردم ولی نوشته چینه دان محل نرم تر شدن وذخیره ی موقتی غذاست یعنی هم ذخیره ای می تونه باشه هم نرم کننده!! که در پرندگان نقش ذخیره ای رو داره درسته؟
نه. درپرندگان نقش نرم تر شدن هم دارد. :|

بالا