A ava77 New Member 1394/2/10 #1 ارسال ها 13 لایک ها 3 امتیاز 0 1394/2/10 #1 سلام ا یا هر گیاهی که به صورت چوبی و درختی است رشد پسین دارد؟؟؟؟
Wight New Member 1394/2/10 #2 ارسال ها 1,188 لایک ها 888 امتیاز 0 1394/2/10 #2 پاسخ : گیاهان چوبی ava77 گفت سلام ا یا هر گیاهی که به صورت چوبی و درختی است رشد پسین دارد؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه نخل رو هم چوبی و درختی حساب کنیم ، رشد پسین ندارد.
پاسخ : گیاهان چوبی ava77 گفت سلام ا یا هر گیاهی که به صورت چوبی و درختی است رشد پسین دارد؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه نخل رو هم چوبی و درختی حساب کنیم ، رشد پسین ندارد.
A ava77 New Member 1394/2/10 #3 ارسال ها 13 لایک ها 3 امتیاز 0 1394/2/10 #3 پاسخ : گیاهان چوبی ممنون, پس چی جوری چوبی شده است بخاطر اینکه رشد پسین نداره قطرش(قطر نخل)همه جا یکسان است؟مثل کادی ها یوکاها ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- میتونم این سوالم بپرسم ایا همه درختچه ها رشد پسین دارند؟
پاسخ : گیاهان چوبی ممنون, پس چی جوری چوبی شده است بخاطر اینکه رشد پسین نداره قطرش(قطر نخل)همه جا یکسان است؟مثل کادی ها یوکاها ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- میتونم این سوالم بپرسم ایا همه درختچه ها رشد پسین دارند؟
Wight New Member 1394/2/10 #4 ارسال ها 1,188 لایک ها 888 امتیاز 0 1394/2/10 #4 پاسخ : گیاهان چوبی ava77 گفت ممنون, پس چی جوری چوبی شده است بخاطر اینکه رشد پسین نداره قطرش(قطر نخل)همه جا یکسان است؟مثل کادی ها یوکاها ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- میتونم این سوالم بپرسم ایا همه درختچه ها رشد پسین دارند؟ کلیک کنید تا باز شود... بله مثالتون هم کاملا درست است. (افزایش ضخامت توسط مریستم های ضخیم کنند انجام میشود ، که زیر مریستم راسی اند) سوال دومتون رو هم متاسفانه نمی دونم!
پاسخ : گیاهان چوبی ava77 گفت ممنون, پس چی جوری چوبی شده است بخاطر اینکه رشد پسین نداره قطرش(قطر نخل)همه جا یکسان است؟مثل کادی ها یوکاها ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- میتونم این سوالم بپرسم ایا همه درختچه ها رشد پسین دارند؟ کلیک کنید تا باز شود... بله مثالتون هم کاملا درست است. (افزایش ضخامت توسط مریستم های ضخیم کنند انجام میشود ، که زیر مریستم راسی اند) سوال دومتون رو هم متاسفانه نمی دونم!
A ava77 New Member 1394/2/10 #5 ارسال ها 13 لایک ها 3 امتیاز 0 1394/2/10 #5 پاسخ : گیاهان چوبی شما میدانید که موها جز درختن یا درختچه؟
هیپاتیا New Member 1394/2/11 #6 ارسال ها 29 لایک ها 26 امتیاز 0 1394/2/11 #6 پاسخ : گیاهان چوبی رفتم تحقیق کردم اینو دریافتم که موها شبیه درختچه هستند جزءش حساب نمیاند بیشتر نمیدانم
پاسخ : گیاهان چوبی رفتم تحقیق کردم اینو دریافتم که موها شبیه درختچه هستند جزءش حساب نمیاند بیشتر نمیدانم
amir137925 New Member 1394/2/20 #7 ارسال ها 201 لایک ها 63 امتیاز 0 1394/2/20 #7 پاسخ : گیاهان چوبی دوست عزیز توضیحاتی راجع به درختچه و بوته درلینک زیر قرار دارد اما شما اینو بدونید که در زیست شناسی یک اصل وجود دارد انهم این است که هیچ اصلی وجود نداره حتما حتما اگه بگردی استثناهایی در هرمورد پیدامیکنی موفق باشی لینک
پاسخ : گیاهان چوبی دوست عزیز توضیحاتی راجع به درختچه و بوته درلینک زیر قرار دارد اما شما اینو بدونید که در زیست شناسی یک اصل وجود دارد انهم این است که هیچ اصلی وجود نداره حتما حتما اگه بگردی استثناهایی در هرمورد پیدامیکنی موفق باشی لینک