سلام.
این سوال رو خودم ظرح کردم و قبلا هم از کسی نشنیدم.:6:
کسانی که گوشی آندرویدی دارند با این سوال آشنا هستند(آیفون و آیپد نمیدونم همچین چیزی دارن یانه)
1- حرکت پیوسته ست و هر موقع دیگه به حرکت ادامه ندیم انتخاب رمز متوقف میشه.
2- اگه خونه ای قبلا انتخاب شده باشه میشه از روش پرید به شرطی که بعد از پرش خونه ای خالی برای انتخاب وجود داشته باشه.
به عنوان مثال هم دوتا حرکت پیچیده میذارم.:214:
3به4به9به5به1به6به8به7
3به4به(به5)به6به9به8به2به7به1
این سوال رو خودم ظرح کردم و قبلا هم از کسی نشنیدم.:6:
کسانی که گوشی آندرویدی دارند با این سوال آشنا هستند(آیفون و آیپد نمیدونم همچین چیزی دارن یانه)
من احساس میکنم سوال زیادی هم که فکر می کنم ساده نیست.(در حد دوم راهنمایی) اگه آسونه حذفش کنم.
یه جدول 3 در 3 داریم که که با کمک اون میشه یه رمز حداکثر 9 تایی انتخاب کرد.با حرکتهای مختلف میشه این رمز رو انتخاب کرد.چندتا قانون هم برای حرکت هامون داریم.
1- حرکت پیوسته ست و هر موقع دیگه به حرکت ادامه ندیم انتخاب رمز متوقف میشه.
2- اگه خونه ای قبلا انتخاب شده باشه میشه از روش پرید به شرطی که بعد از پرش خونه ای خالی برای انتخاب وجود داشته باشه.
به عنوان مثال هم دوتا حرکت پیچیده میذارم.:214:
3به4به9به5به1به6به8به7
3به4به(به5)به6به9به8به2به7به1
یه نکته هم جرکت بالا داره و اینه که مثلا وقتی از 9 می خواهیم بریم به 1 یه ضرب نمیشه این کار رو انجام داد و حتما باید از 5 گذشت.
حالا چند جور رمز مختلف میتونیم داشته باشیم؟
سوال رو سخت تر میکنم(درحدجهانی)اگه بعد از زدن هر 6 رمز اشتباه 30 ثانیه امکان ورود رمز نباشه بدشانس ترین سارق دنیا چقدر طول میکشه رمز رو پیدا کنه؟:71:
سوال رو سخت تر میکنم(درحدجهانی)اگه بعد از زدن هر 6 رمز اشتباه 30 ثانیه امکان ورود رمز نباشه بدشانس ترین سارق دنیا چقدر طول میکشه رمز رو پیدا کنه؟:71:
آخرین ویرایش توسط مدیر