یون پتاسیم#ضربان قلب

cleopatra

New Member
لایک ها
23
سلام
بدون مقدمه:
با افزایش یون پتاسیم در خون ضربان قلب کاهش می یابد تا این که می ایستد!!!!!
با کاهش یون پتاسیم در خون ضربان قلب افزایش می یابد.

دلیل علمی این دو جمله بالا را توضیح دهید. این که چه فرایندهایی در بدن رخ می دهد که باعث بروز این اتفاق می شود؟

mshf

New Member
لایک ها
10
من فقط میدونم برا اتانازی از پتاسیم استفاده میکنن شاید یه ربطی به پتانسیل عمل داره شاید پتاسیم مایع بین سلولی زیاد میشه و جلو پتانسیل عمل را میگیره ودر نتیجه جلو انقباض را
البته بدون هیچ پایه اساسی گفتما فقط از رو اطلاعات دبیرستانی

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
منم که دیروز این تاپیک رو دیدم به فکر همین پتانسیلا افتادم یادداشتش کردمکه از داداشم بپرسم ولی هنوز باهاش تماس نگرفته ام ایشاللا تماس میگیرم و جواب رو اگه بلد بود!!! همین جا مینویسم!

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
خوب پرسیدم!!!
دلیلش اینه که پتاسیم زیاد از انتشار کلسیم از شبکه سارکوپلاسمی به سارکوپلاسم جلوگیری می کنه و مانع انقباض میشه و بعدش هم خدای نکرده ایست قلبی
حالا کمبود پتاسیم برعکسشه دیگه!!!

cleopatra

New Member
لایک ها
23
mjbbaha گفت
خوب پرسیدم!!!
دلیلش اینه که پتاسیم زیاد از انتشار کلسیم از شبکه سارکوپلاسمی به سارکوپلاسم جلوگیری می کنه و مانع انقباض میشه و بعدش هم خدای نکرده ایست قلبی
یعنی پتاسیم زیاد جلوی انتشار کلسیم رو در تمام عضله های اسکلتی و عضله قلبی می گیره؟ این مکانیسم جلوگیری از انشار کلسیم چه جوریه؟

راستی به نظر شما (یا نظر برادر شما!) پاسخ mshf نمی تونه درست باشه؟ به نظر من جواب مهرزاد هم منطقیه!

kavosh

New Member
لایک ها
75
ایشا‌لله به زودی یه سرپرست فعال برای بخش زیست گیر میاریم
!
صبور باشین
!

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
cleopatra گفت
mjbbaha گفت
خوب پرسیدم!!!
یعنی پتاسیم زیاد جلوی انتشار کلسیم رو در تمام عضله های اسکلتی و عضله قلبی می گیره؟ این مکانیسم جلوگیری از انشار کلسیم چه جوریه؟

راستی به نظر شما (یا نظر برادر شما!) پاسخ mshf نمی تونه درست باشه؟ به نظر من جواب مهرزاد هم منطقیه!
البته از خواهرم پرسیدم خودش زیاد واسم توضیح نداد گفت حوصله ندارم بگم !!! اگه میخوای آدرسشو بدم خودت تو گایتون بخونش!
منم گفتم که اولین بار که تاپیک تونو دیدم یاد پتانسیل عمل افتادم!!!

بالا