یویو کایت

ramezaniamir

New Member
ارسال ها
8
لایک ها
1
امتیاز
0
#1
اگه کسی در مورد یویو کایت چیزی میدونه بنویسه ممنون میشم !!!!!!!!!!!!!!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

اگه کسی در مورد یویو کایت چیزی میدونه بنویسه ممنون میشم !!!!!!!!!!!!!!
خوب ظاهرا کسی نمیاد چیزی بنویسه خودم شروع میکنم راستی اگه در مورد موضوع آشنا نیستید تو اینترنت پر از اطلاعات است میتوانید ببینید
خوب اول یه اطلاعات جزئی میدهم


آنچه اكنون به عنوان بزرگترين مشكل جهاني، بشر را تهديد مي كند، كمبود انرژي و آلودگي هوا بر اثر استفاده از سوخت هاي فسيلي است.
براي رفع اين دو معضل بزرگ از مدتها پيش، پژوهشگران و دانشمندان مطالعه و تحقيق براي استفاده از انرژي هاي تجديد پذير و پاك را شروع كرده اند و اكنون كه دشواري هاي گراني و كمبود
سوخت هاي فسيلي و حداقل در50 سال آينده، پايان يافتن اين قبيل سوخت ها، پيش بيني شده و شدت آلودگي هوا، كلان شهرهاي دنيا را بشدت تهديد مي كند، مسئولان كشورها نيز با اختصاص بودجه هاي سنگين، تمامي دانشگاهها و مراكز پژوهشي را تشويق به يافتن انرژي هاي جايگزين و كم مخاطره مي كنند.
مي توان گفت، اكنون دو مسئله به هم پيوسته انرژي و آلودگي هوا (محيط زيست)، به عنوان يك مشكل جهاني عظيم روز بروز تشديد مي شود و تا زماني كه راهكارهاي علمي و عملي براي آن پيدا نشود، انسان خاكي در مخاطره جدي قرار دارد.

از گذشته هاي نه چندان دور، راه حلهايي براي توليد انرژي از منابع طبيعي مورد مطالعه قرار گرفته و عناصري مانند، آفتاب (نور خورشيد)، آب، باد و امواج اقيانوس ها مورد توجه قرار گرفته است و دانشمندان مي كوشند با استفاده از اين عناصر طبيعي، مشكل انرژي را حل كنند كه پي آمد آن، كاهش آلودگي هوا و محيط زيست سالم خواهد بود.
پيش از اين استفاده از باد، با ايجاد مزارع زميني توليد انرژي، مورد توجه قرار گرفته و هم اكنون از اين روش در برخي از كشورها به طور محدود استفاده مي شود. ليكن تازه ترين پديده اي كه دانشمندان مطالعات اجرايي آن را به انجام رسانده اند، ايجاد مزارع بادي توليد برق در آسمان و كيلومترها دورتر از سطح زمين است.
گزارش زير تازه ترين موفقيت ها در اين زمينه و نيز چگونگي آنرا توضيح مي دهدو جديدترين گزارش علمي در اين مقوله است كه در نشريات discover و scientific american درج شده است.


تبديل انرژي تابشي به انرژي باد
امروزه استفاده از سوختهاي فسيلي بالاترين درصد تأمين انرژي را در دنيا به خود اختصاص داده و با توجه به رو به اتمام گذاشتن آن در آينده اي نه چندان دور، نگراني عميقي براي جايگزيني آن بوجود آمده است. شايد بتوان گفت كه تأمين انرژي براي چند نسل آينده، بزرگترين معضل و كاري بس دشوار خواهد بود. مشكل ديگر استفاده از سوخت هاي فسيلي است كه با توليد گازهاي زيان آور موجب آلودگي هوامي شوند.
براي رويارويي با شرايط كنوني، مدتها است كه انرژي وزش باد، به عنوان جايگزيني خوب در نظر گرفته شده و فكر پژوهشگران را به خود مشغول داشته است. از انرژي باد در ادوار گذشته. در برخي از كشورها به طرق مختلف استفاده مي شده و نمونه ساده آن استفاده از آسيابهاي بادي است. نكته حائز اهميت اينكه در گذشته هيچ محاسبه يا برآوردي در خصوص مقدار انرژي باد انجام نشده است.
براساس پژوهش ها، حدود نيم درصد از انرژي تابشي خورشيد زماني كه به زمين مي رسد، به صورت باد تبديل به انرژي جنبشي مي شود و در هر مترمكعب از هواي متحرك در بالاي سطح زمين حدود1/7 وات انرژي وجود دارد. در اندازه هاي كوچك- اين انرژي به گونه متمركز و بصورت جريان هاي شديد هواست ولي براي استفاده بسيار زياد، بيشترين انرژي بادها در ارتفاعات بالا قرار دارد، به طوري كه دانشمندان دريافته اند دو سوم كل انرژي باد بالاتر از لايه تروپوسفر و دور از دسترس ما قرار دارد.



 
بالا