یک پروژه جالب برای شیمی دان های علاقه مند به محیط زیست

Alchemist

New Member
لایک ها
0
سلام به همه دوستای شیمیدان و عیدتون مبارک
هر ساله توی آزمایشگاه های شیمی دانشگاه ها ، دبیرستان ها و محیط های بیمارستانی مقدار خیلی زیادی (در حد چند تن کیلوگرم ) دستکش های لاتکس آلوده به مواد شیمیایی تولید می شود و حداقل هنوز تو دانشگاه ما (شریف) راهی نیست که بتونیم طبق اون این دستکش ها رو به مواد بی خطر تجزیه کنیم یا اونا رو به صورت دیگه ای بازیافت کنیم شاید بگین سوزاندن ولی این راه خوبی نیست.
از دوستای خوبم می خوام اگه خواستن یه ما تو این پروژه کمک کنن مطالبشون رو بهم میل کنند یا همین جا پست کنن قول می دم اسم شما روی مطلبتون باقی بمونه !
اینم میل من
Aminichemist@yahoo.com

لایک ها
521
من فقط در همین حد میتونم کمکتون کنم که براتون آرزوی موفقیت کنم!... ایشاالله موفق شین و یه فکری به حال این دستکش های لاتکس کنین... آخه من تا حالا دو سه بار بیشتر نرفتم آزمایشگاه ولی تو این دو سه بار خیلی از این دستکش ها استفاده کردم و انداختم تو سطل آشغال. چون باید واسه هر آزمایش دستکش تمیز باشه ... به نظرم واقعا باید یه فکری به حالشون کرد. البته چون ارزونه اینطور نیست که آدم دلش نیاد بندازه تو سطل آشغال و به راحتی میندازی و یکی دیگه دستت میکنی!!!
.....................................................................................
راستی میدونید جنسشون از چیه؟ باید پلیمر باشن؟

najafi2020

New Member
لایک ها
195
بسته ای 5000 تومان می خرم.کلی هم استفاده میشه. یک بسته بگیرید کل سال دیگه دستکش نیاز ندارید.بازیافت باید از نظر اقتصادی هم جواب بده. تازه فکر کنم این دستکش ها از خارج وارد میشن.شما اگه خیلی در فکر طبیعت هستید یه فکری به حال این کاغذ هایی که هر روز تبدیل به زباله میشه کنید. پروژش تکراریه اما مفیده. دانشجو های دبیرمون هم روش کار می کنن.نمونه بازیافت شدش را هم دیدم. خودمون راحت کاغذ خودمون را بازیافت می کنیم.

parastoo

New Member
لایک ها
18
چه جوری بازیافت میکنید ؟ به ما هم یاد بدید

parastoo

New Member
لایک ها
18
کاغذ

najafi2020

New Member
لایک ها
195
من خودم این بازیافت کاغذ را بلد نیستم.دبیر شیمی من این کار را بلده.حتما از ایشون می پرسم.

بالا