saba75

New Member
لایک ها
1,143
سلام به همه ;)
بالاخره بعد از یک تلاش طولانی برای المپیاد ادبی ، ما هم کنکوری شدیم. :)

دوستان خوب رشته انسانی میتونیم تو این تاپیک درباره کتاب های کمک درسی، برنامه مون برای تابستون و انتخاب آزمون های ازمایشی و.... تا روز کنکور بحث کنیم! :115:

تعداد بچه های انسانی تو این سایت کم نیس! پس اگه سوالی داشتید حتماً مطرح کنین چون این تاپیک ویژه ی ما انسانی هاست ؛؛؛)

موفق باشیم :116:

abrang

New Member
لایک ها
748
پاسخ : ← تاپیک بچّه های کنکوری انسانی 1394 →

سلام به همگی! ( منظورم خودتی آبشار جان!);)

چه تاپیک خوبی!!

من که خودم قصد شرکت تو هیچ آزمونی رو ندارم ولی احتمالا آزمون های جامع گاج و کانونو بدم....

کمک درسی م که تو بعضی درسا واقعا گیر کردم... مثلا برای ادبیات عمومی و آرایه و ریاضی یه کتاب می خوام که فقط تستای کنکور رو با پاسخ تشریحی داشته باشه..... ولی هنوز اونی که دلخواهم باشه پیدا نکردم(آبی قلم چی رم یه نگاه انداختم ولی تستای تالیفی ش زیاده به نظرم.)

برای زبان به نتیجه خوبی رسیدم..... جامع کنکور و درک مطلب به زبان ساده دکتر اناری

برای ادبیات عمومی رشته های دیگه کلی کتاب خوب و جامع هست ولی برای انسانی...:(:(

saba75

New Member
لایک ها
1,143

چه تاپیک خوبی!!

من که خودم قصد شرکت تو هیچ آزمونی رو ندارم ولی احتمالا آزمون های جامع گاج و کانونو بدم....

کمک درسی م که تو بعضی درسا واقعا گیر کردم... مثلا برای ادبیات عمومی و آرایه و ریاضی یه کتاب می خوام که فقط تستای کنکور رو با پاسخ تشریحی داشته باشه..... ولی هنوز اونی که دلخواهم باشه پیدا نکردم(آبی قلم چی رم یه نگاه انداختم ولی تستای تالیفی ش زیاده به نظرم.)

برای زبان به نتیجه خوبی رسیدم..... جامع کنکور و درک مطلب به زبان ساده دکتر اناری

خب باسمه الله!
منم تابستون هیچ آزمونی رو نمیدم. فقط می مونه از مهر به بعد که بین گزینه دو و قلم چی موندم. :37: دو تا آخر سنجش َم شاید دادم.
یکی از سال بالایی های مدرسمون گاج میرفت، میگفت سوالاتش بی نهایت سخته و اصلاً به کنکور شباهت نداره:)

من خودم چند روز پیش رفتم برای ادبیات عمومی کتاب خریدم که گاج میکرو طبقه بندی هستش. شامل ادبیات دوم و سوم و پیش دانشگاهی- زیان فارسی و آرایه و املاء . کتاب فوق العاده ایه. تست های کنکور سال های قبل رو داره به همراه پاسخ تشریحی کامل.قلم چی آبی واسه ادبیات خوب نیست. یعنی افتضاحه. چون یکی از دوستام پارسال خرید میشه گفت یکی از بی کیفیت ترین کتاب های دنیاست ;) برای ریاضی من گاج میکروطبقه بندی خریدم ولی سوالات کنکور تا سال 87 رو داره و بعدشم اصلاً وارد نکرده ولی در کل کتاب خوبیه. میتونی اول گاج میکرو رو بخری بعد برای اینکه تست های چندسال قبل رو که وارد نکرده بری هفت سال کنکور قلم چی ریاضی رو کنارش بگیری. یه کتابچه کوچولوی سیمی هستش که فقط ریاضی هفت سال پیش کنکور رو توش جمع کرده. قیمتشم کمه :207:
برای زبان من گاما و برای درک مطلب زبان گاج (رنگش بنفشه :10:) خریدم.

ولی درکل واسه ادبیات عمومی بهترین کتابی کِ میشه گفت واسه انسانی ها عالیه، گاج میکروطبقه بندی هستش.

"باشد که رستگار شویم " :65:

saba75

New Member
لایک ها
1,143

خب بچه ها از کی میخواین واسه خوندن شروع کنین؟ :confused:من احتمالاً از شنبه آینده
وسوال بعدی! از چه درس هایی میخواین شروع کنین؟ :confused: من خودم روزا اقتصاد ظهرها تست ریاضی پایه .

Saba76

New Member
لایک ها
113

چه تاپیک خوبی!!

سلام عزیز

واسه ریاضی اشاره طلایی رو بهت توصیه میکنم...

آرایه هم تست الگو فوق العادست

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام به همه ;)

دوستان خوب رشته انسانی میتونیم تو این تاپیک درباره کتاب های کمک درسی، برنامه مون برای تابستون و انتخاب آزمون های ازمایشی و.... تا روز کنکور بحث کنیم! :115:

تعداد بچه های انسانی تو این سایت کم نیس! پس اگه سوالی داشتید حتماً مطرح کنین چون این تاپیک ویژه ی ما انسانی هاست ؛؛؛)

سلام صبا!
ممنون صبا!

خب بچه ها از کی میخواین واسه خوندن شروع کنین؟ :confused:من احتمالاً از شنبه آینده
وسوال بعدی! از چه درس هایی میخواین شروع کنین؟ :confused: من خودم روزا اقتصاد ظهرها تست ریاضی پایه .
صباجان فقط یادت باشه اصولی بخونی (البته با خودمم هستم)چون مثلا
روش خوندن من تو این دوسال علوم انسانی طوری بود که خدا رو شکر بخوبی از پس
سوالای تشریحی برمیومدم ولی متاسفانه توی تست زدن افتصاح بودم و هستم و
مثلا میدونم اگ بخوام همونطوری که میخوندم امسال هم بخونم ، همونطوری که
توی المپیاد زمین خوردم توی کنکور هم خدای ناکرده...

بازم بین گزینه دو و قلم چی بخوای بررسی کنی، سنجش !برای علوم انسانی بهتره...یعنی من از چند خبره
پرسیدم اینطور اعتقاد داشتند...

لایک ها
32

سلام به همه ;)

سلام دوست عزیز...بعد از مدتی که در تنگنای المپیاد بودیم و خلاصه اون شکسته که شکست شیرینی بود واسمون تو مرحله ی دوم باید بریم سراغ کنکور...
من یه نظر دارم واسه کل دوستای عزیزم...ماشالا هزار ماشالا همه ی اونایی که اینجان بعد از مدتی که باهاشون بودم بچه های زبر و زرنگی هستن و مطمئناً هم دنبال رشته های فیکس علوم انسانی تو بهترین داشنگاه های ایرانن...مثلاً من خودم دنبال علوم قضایی دانشگاه تهرانم!
به نظر من فعلاً برای خودن دست نگه داریم بهتره.از طرفی که ماه رمضون در پیشه،روزه ایم و نیاز داریم کمتر به خودمون فشار بیاریم من خودم قراره از اواخر تیر ماه شروع کنم.بعد از کلی فکر کردن و مشاوره گرفتن به این نتیجه رسیدم که اواخر تیر ماه بهترین وقته به شرطی که توی این چند وقت اصولی خونده بشه درسهامون،و با برنامه پیش بریم...یعنی تا اواخر تابستون امسال حداقل نصف کتابای سوم رو تموم کرده باشیم.!این طوری واسه ی چهارم خیلی راحت تریم و اینو بگم به دوستایی که قراره از اول مهرماه شروع کنن سخت در اشتباهن!
واسه ی کتاب هم کتابای میکرو طبقه بندی گاج خیلی عالیه،من امسال دبیر فلسفه منطقمون یه دبیر نمونه بود که چهارساله متوالیه که دبیر برتر کشوری شناخته می شه.ایشون به ما خلاصه نویسی منطق رو یاد دادن طوری که تموم نکات توش گنجونده بشه.من خودم اول به نظرم درس رو یه بار فقط روزنامه ای بار بخونیم که بفهمیم اوضاع از چه قراره،یه بار با دقت بخونیم خلاصشو بنویسیم و یه بار هم مرور کنیم.باز هم می گم شاید یه کمی غیر ممکن به نظر برسه ولی چیزی که داریم وقته!!!با کلاسای بازآموزی کنکور هم بنده موافق نیستم:21:هم پولش خیلی زیاده مثلاً یکی از آموزشگاه ها اسم نمیارم تو تلویزیون هم تبلیغ میده...طرح ویژش که تموم درسا اجباریه توش واین حرفا2چیزی حدود 3میلیونه،یکی دیگه از آموزشگاه ها درسای تخصصی انسانیش هر کدومش700هزار تومنه!
اینم از من داشته باشین!درسته که میریم سر کنکور همه حریفن با ما،اما اکثریت حریف حریف نیستن...اینطوری درست نیست خودمون رو بکشیم مبادا کم بیاریم...کم نمیاریم بهترین نتیجه رو هم میاریم...زیاد به خودتون سخت نگیرین،تو خونه خودتون رو حبس نکنین که ما کنکور داریم...توی مدتی که هنوز شروع نکردین یه برنامه ی عالی بریزین توش همه چیز هم به اندازه باشه حتی تفریح!!!
ایشالا همگی دانشگاه تهران جشن تازه واردا!:161:خیلی زیاد حرف زدم ایشالا میام بیشتر با هم دیگه حرف میزنیم...خیلی خوب تایپیکیه اینطوری دانش آموز به دانش آموز مشاوره می ده که خیلی عالیه و کارآمده...تا شب کنکور با هم هستیم!یادمم رفت بگم من خودم فعلاً تو تابستون آزمون های گزینه ی دو رو شرکت می کنم تا واسه ی ایام مدارس هم یه تصمیمی بگیرم یا گزینه ی دو بمونم یا کنکور آزمایشی های آموزش و پرورش دلیل هم دارم واسش که مهمترینش جامعه ی آماریشه جامعه ی آماری بالا باشه خیلی خوبه!اینطوری به نظر من رتبمون واقعی تره..ایشالا رتبه های تک رقمی و دو رقمی رو میاریم میایم با هم همکلاسی میشیم!!!البته اگه دوستان بخوان مثل من قاضی بشن!:203:درسته که تو کار ساخت مستندیم ولی علوم انسانی رو عشقه....ما داریم بر خلاف جریان آب شنا می کنیم و تا حالاش موفق بودیم...تا آخرش هم موفق می مونیم و به اونایی که فک می کنن علوم انسانی یه رشته ایه که خلاصه خوب نیست و حرفایی که صد درصد بعضی از مردم میگن در مورد انسانی که خوب نیست،انسانی پرچمش بالاس...به قول استاد عزیزم دکتر عبدالتاجدینی که خیلی واسه من زحمت کشیدن،می گفتن انسانی اینه که یه آدمی که درگیر علوم تجربی شده رو دوباره به انسانیتش برمی گردونه...به امید موفقیت همگیمون و زیارت همدیگه تو بهترین مقاطع علمی دنیا!موفق هستیم موفق هم می مونیم...فعلاً یا علی بازم هستیم در خدمتتون و از حرفاتون فیض خواهیم برد...خدایمان موفقیتمان دهاد!

آخرین ویرایش توسط مدیر

saba75

New Member
لایک ها
1,143

سلام :) فقط خواستم بگم من برای ریاضی گاج نقره ای خریدم! عااالیه :54:

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

سلام به همه ی المپیادی های دیروز و کنکوری های امروز...
من با اینکه رشته ی خودم انسانی نیست ولی یه سری چیزا رو دوست داشتم بهتون بگم دوستانه....
اول اینکه همونطور که بقیه هم اشاره کردن،با اینکه تابستون یه فرصت طلاییه اما اصلا نباید تخته گاز برید که آخرای کار کم بیارید...این مشکلیه که خیلی از کنکوری ها بهش دچار میشن....من فکر می کنم که مهم ترین زمان برای کنکور،عید و بعد عیده....
دوم،تابستون زمان مرور درسای پایه س و به هیچ وجه موقع خوندن پیش نیس...با کار روی دروس پایه در تابستون،در طول سال تحصیلی زمان کافی واسه مطالعه ی پیش دارین...
سوم،اگه یه کتاب مرجع برای تست های کنکور میخواین من کتاب دور دنیا در چهار ساعت گاج رو پیشنهاد میدم....هرچند به نظرم از الان به طور خاص نرید سراغ سوالای کنکور...اگه توی کتابی جایی پراکنده دیدین طوری نیس ولی به هیچ وجه از الان نرید فقط سراغ سوالای کنکور...بهترین زمان واسه دادن کنکورا از بعد عیده
چهارم،با شناختی که شخصا از رشته ی انسانی دارم،می تونم بگم که درس ریاضی و به میزان کمتری هم دروسی مث فلسفه منطق می تونن برگ برنده ی شما باشن...بنابراین توی تابستون حتما وقت مناسبی برای تقویت پایه ی ریاضی تون اختصاص بدین
موفق باشید

Saba76

New Member
لایک ها
113

سلام :) فقط خواستم بگم من برای ریاضی گاج نقره ای خریدم! عااالیه :54:
سلام.منم همینطور....آره عالیه....قلم چیم عالیه...البته گاج نقره ای ادبیات اختصاصی رو دیدی؟من اونم گرفتم
فکر کنم عربیشم بگن بخریم

سلام به همه ی المپیادی های دیروز و کنکوری های امروز...
من با اینکه رشته ی خودم انسانی نیست ولی یه سری چیزا رو دوست داشتم بهتون بگم دوستانه....
اول اینکه همونطور که بقیه هم اشاره کردن،با اینکه تابستون یه فرصت طلاییه اما اصلا نباید تخته گاز برید که آخرای کار کم بیارید...این مشکلیه که خیلی از کنکوری ها بهش دچار میشن....من فکر می کنم که مهم ترین زمان برای کنکور،عید و بعد عیده....
دوم،تابستون زمان مرور درسای پایه س و به هیچ وجه موقع خوندن پیش نیس...با کار روی دروس پایه در تابستون،در طول سال تحصیلی زمان کافی واسه مطالعه ی پیش دارین...
سوم،اگه یه کتاب مرجع برای تست های کنکور میخواین من کتاب دور دنیا در چهار ساعت گاج رو پیشنهاد میدم....هرچند به نظرم از الان به طور خاص نرید سراغ سوالای کنکور...اگه توی کتابی جایی پراکنده دیدین طوری نیس ولی به هیچ وجه از الان نرید فقط سراغ سوالای کنکور...بهترین زمان واسه دادن کنکورا از بعد عیده
چهارم،با شناختی که شخصا از رشته ی انسانی دارم،می تونم بگم که درس ریاضی و به میزان کمتری هم دروسی مث فلسفه منطق می تونن برگ برنده ی شما باشن...بنابراین توی تابستون حتما وقت مناسبی برای تقویت پایه ی ریاضی تون اختصاص بدین
موفق باشید
سلام سارا خانوم...به ما گفتن درسای عمومی رو تو تابستون جمعش کنیم!
میدونین چیه؟مثلا میگن روزای تعطیل به هفت ساعت برسونید که بعدن عادت کنید!
راسته؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

سلام سارا خانوم...به ما گفتن درسای عمومی رو تو تابستون جمعش کنیم!
میدونین چیه؟مثلا میگن روزای تعطیل به هفت ساعت برسونید که بعدن عادت کنید!
راسته؟
سلام صبا جون...
نمی دونم به چه علتی بهتون گفتن تابستون رو بذارین رو عمومی ها....در واقع عمومی ها فرارن و باید به تدریج روشون کار بشه....نظر شخصی من اینه که بهتره در تابستون روی تخصصیا وقت بیشتری گذاشته بشه تا عمومی....در ضمن اگه تابستون روی یه درسی خوب کار کردین به هیچ وجه به این بهونه کنارش نذارین
من هم چنان نظرم اینه که زیاد به خودتون فشار نیارین....البته اگه 7 ساعت مطالعه براتون سخت نیس که چه بهتر،ولی اگه دیدین اذیت میشین فشار رو از رو خودتون کم کنین...نتیجه ای که من توی این یه سال قویا بهش رسیدم اینه که تو کنکور کمیت خوندن چندان مهم نیس،بلکه کیفیتش مهمه...بعدشم از اول مهر که مدارس شروع میشه به تدریج انگیزه ی شما هم زیاد میشه و خود به خود ساعت مطالعه تون میره بالا

Saba76

New Member
لایک ها
113

سلام صبا جون...
نمی دونم به چه علتی بهتون گفتن تابستون رو بذارین رو عمومی ها....در واقع عمومی ها فرارن و باید به تدریج روشون کار بشه....نظر شخصی من اینه که بهتره در تابستون روی تخصصیا وقت بیشتری گذاشته بشه تا عمومی....در ضمن اگه تابستون روی یه درسی خوب کار کردین به هیچ وجه به این بهونه کنارش نذارین
من هم چنان نظرم اینه که زیاد به خودتون فشار نیارین....البته اگه 7 ساعت مطالعه براتون سخت نیس که چه بهتر،ولی اگه دیدین اذیت میشین فشار رو از رو خودتون کم کنین...نتیجه ای که من توی این یه سال قویا بهش رسیدم اینه که تو کنکور کمیت خوندن چندان مهم نیس،بلکه کیفیتش مهمه...بعدشم از اول مهر که مدارس شروع میشه به تدریج انگیزه ی شما هم زیاد میشه و خود به خود ساعت مطالعه تون میره بالا
اینکه رو عمومیا وقت بذاریم رو یکی از بچه های درس خون کنکور 93 امسال بهمون میگه...
هفت ساعت رو هم یه مشاور بهم گفت برای اینکه من ساعت مطالعه ام فوق العاده کمه و همیشه
تو این سه سال در طول مدرسه ها و مستمر ها فوقش 2 ساعت درس میخوندم و روزای تعطیل 4 یا 5 ساعت.
و درعوض برای امتحان های ترم تخته گاز میرفتم و چون تعطیل هم بودیم حتی تا 10 ساعت هم میشد
(چون در طول ترم کم خونده بودم و میدونستم هیچی بلد نیستم مجبور بودم تخته گازی برم)،
ولی
خب اونا امتحان ترم بود و همش یک ماه طول میکشیدند و من همش انگیزه میگرفتم که فقط یه ماهه و...
حتی تو این دو سه هفته که برامون کلاس گذاشتند ساعت مطالعه ام خیلی پایین بوده و
همش برخورد داشتیم با عوامل!)
نکته ای که این وسط میمونه اینه که به علت علاقه ی فراوان به المپ ادبی،درس رو تقریبا درش رو بسته بودم
به شدت روزانه درس ببخشید المپ میخوندم
و اصلا خسته نمیشدم یعنی میتونم بگم حدود 6 یا 7 ماه بشدت برای المپ ادبی خوندم و خوندم و بااینکه فاصله نهاییا با المپ کم بود بعد از المپ یک هفته استراحت مطلق کردم و تخته گاز رفتم سراغ نهاییا...البته خدا خیلی بهم رحم کرد...

ساعت دوی بعدازظهر 12 اردیبهشت که سر المپ بودم و همینجور که ساعت میگذشت فهمیدم که چه اشتباهاتی
توی این مدتی که برای المپ میخوندم داشتم و یکی از مسائل اینکه درسته که خیلی میخوندم ولی اصولی نمیخوندم و...
که دیگه دیر شده بود و بشدت سرجلسه بخاطرشون ضربه خوردم و المپ رد شدم...
درواقع با کمک باری تعالی با رد شدن توی المپ چشمم به
روی خیلی چیزا(واقعا خیلی از مسائل و مشکلات و روش بچه های دیگه و ...)
روشن شد که بفهمم اگه همینجوری سرمو بندازم
پایین مثه روال عادیم بخوام کنکور بخونم باید دور خیلی چیزا رو خط بکشم...

سارا جون یه چیزی الان شما هم نظرت اینه که اختصاصیا رو وقت باید گذاشت!!
ولی ببین اختصاصیای ما چیه؟تاریخ و جغرافی و تاریخ ادبیات و اقتصاد و روانو....خب اینا رو هرچقدرم وقت بذاری
بازم(البته باید وقت گذشت منظورم این نیست که فراموششون کنیم)...
بنظرم اصل کار با درسایه پایه مثه ریاضی و عربی و زبان و فلسفه و منطق و دینی و ادبیات هست ولی
اختصاصیا هم در کنارش...

سارا همش میگن اگه این عمومیا رو بخونید و فلان و فلان در طول سال برای دوره و درسای پیش خوندن
راحت ترین و این حرفا....نظرت؟

Saba76

New Member
لایک ها
113

سلام بچه ها!خوبین؟

بچه ها یه نظر سنجی!

شما درسا رو خلاصه نویسی کلمه ای میکنید؟یا از رو جزوه دبیر میخونید؟یا خلاصه کتاب؟یا اصلا خود کتاب؟

saba75

New Member
لایک ها
1,143

سلام بچه ها!خوبین؟

بچه ها یه نظر سنجی!

شما درسا رو خلاصه نویسی کلمه ای میکنید؟یا از رو جزوه دبیر میخونید؟یا خلاصه کتاب؟یا اصلا خود کتاب؟
سلام صبا جان :3:
خود کتاب رو میخونم دیگه! بعدش اگِ یه نکته خوبی توش پیدا کردم خلاصه ش رو حاشیه کتاب مینویسم. :1:

Saba76

New Member
لایک ها
113

سلام صبا جان :3:
خود کتاب رو میخونم دیگه! بعدش اگِ یه نکته خوبی توش پیدا کردم خلاصه ش رو حاشیه کتاب مینویسم. :1:
آهان گفتم شاید در کنار کتاب یه دفترچه خلاصه نویسی بردارید...:3:
شما واسه دین و زندگی چه کتابی میخونی؟

saba75

New Member
لایک ها
1,143

آهان گفتم شاید در کنار کتاب یه دفترچه خلاصه نویسی بردارید...:3:
شما واسه دین و زندگی چه کتابی میخونی؟
نه دیگه همون کتاب خودش کلّی وقت میبره! :29:

برای تست های متن درس کتاب " گاج میکروطبقه بندی " و برای ایات کتاب " ایا ت و نکات گاج" رو کار میکنم . دومی رو توصیه میکنم بخر! خیلی خوبه :26:

Saba76

New Member
لایک ها
113

نه دیگه همون کتاب خودش کلّی وقت میبره! :29:

برای تست های متن درس کتاب " گاج میکروطبقه بندی " و برای ایات کتاب " ایا ت و نکات گاج" رو کار میکنم . دومی رو توصیه میکنم بخر! خیلی خوبه :26:
عجب!من خودم نشر الگو جامع دین و زندگی خریدم فعلا راضی ام بنظرم اگ خوب بخونیش کامل مسلط میشی
تست هاشم خیلی زیاده...البته نشر فائق هم تعریف زیاد شنیدم و معلممون احتمالا اون رو میگه...

شک داشتم که جدا برای آیات و روایات(یعنی کتابی که فقط آیات و روایات باشه و حجیم نباشه)
مهروماه بگیرم یا گاج!چون ظاهرا مهروماه کوچیک و سیمی و جامعه و انگار خیلیم خوبه....

برای ادبیات چطور؟

شنیدم گاج کتاب ادبیات دو و سه انسانی و پیش رو باهم داره؟

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

سلام
این کاری که میگید خلاصه ها رو کنار کتاب می نویسید خیلی کار خوبیه...فقط خوبه علاوه بر این یه دفتر از این کلاسوری ها که کاغذاش درمیاد بگیرین و نکات مهم و تست خیز هم چنین تستای جالب یا مهم هر درس رو هم به تدریج توش بنویسین...این دفتر تو جمع بندی شدیدا به دردتون خواهد خورد
یه چیز دیگه درمورد آیات دینی...برای آیات من خودم خیلی پرس و جو کردم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که آیات و نکات مهروماه از بقیه بهتره...در واقع شاید در نگاه اول خیلی هم فرقی نکنن ولی بقیه ی کتابا یه سری چیزا رو ننوشتن یا زیادی نوشتن که این موضوع دم کنکور ممکنه اذیتتون کنه

saba75

New Member
لایک ها
1,143

عجب!من خودم نشر الگو جامع دین و زندگی خریدم فعلا راضی ام بنظرم اگ خوب بخونیش کامل مسلط میشی
تست هاشم خیلی زیاده...البته نشر فائق هم تعریف زیاد شنیدم و معلممون احتمالا اون رو میگه...

شک داشتم که جدا برای آیات و روایات(یعنی کتابی که فقط آیات و روایات باشه و حجیم نباشه)
مهروماه بگیرم یا گاج!چون ظاهرا مهروماه کوچیک و سیمی و جامعه و انگار خیلیم خوبه....

برای ادبیات چطور؟

شنیدم گاج کتاب ادبیات دو و سه انسانی و پیش رو باهم داره؟
مهرو ماه دینی رو خودم ندارم و راستش نمیدونم! :23: ولی واسه ادبیات "گاج میکروطبقه بندی" خریدم. فقط تست های ادبیات 2و3 و پیش دانشگاهی و زبان فارسی و کمی املا و آرایه داره. :116: ولی دقت داشته باش فقط تست داره و هیچ توضیحی واسه کتاب ها نیاورده . :60:

Saba76

New Member
لایک ها
113

مهرو ماه دینی رو خودم ندارم و راستش نمیدونم! :23: ولی واسه ادبیات "گاج میکروطبقه بندی" خریدم. فقط تست های ادبیات 2و3 و پیش دانشگاهی و زبان فارسی و کمی املا و آرایه داره. :116: ولی دقت داشته باش فقط تست داره و هیچ توضیحی واسه کتاب ها نیاورده . :60:
خیلی سبز هم میزنی؟بنظرت این گاج ادبیات رو بگیرم؟

saba75

New Member
لایک ها
1,143

خیلی سبز هم میزنی؟بنظرت این گاج ادبیات رو بگیرم؟
من خواستم خیلی سبز بگیرم دیدم فقط واسه سال دوم ما هست. سال سه و... رو نداشت. اگه تست های باکیفیت و عالی میخوای حتماً گاج رو بخر. من راضی م خیلی کتاب خوبیه. ولی توضیح و شرح و ... نداره دیگه :3:

بالا