- لایک ها
- 693
براي پاسخ گويي به سوالات آرايه § ابتدا تعريف ساده هر آرايه را به خاطر بسپاريد
§ هر آرايه را با يک مثال پرکاربرد و مشهور ياد بگيريد
§ تشخيص ترکيب هاي تشبيهي يا استعاري موجود در چهارگزينه
2- باتوجه به اينکه دو مقوله آرايه ادبي و معنا و مفهوم اشعار به هم وابسته مي باشند ، پس هنگام مطالعه ي اشعار و متون باهم هر دوي آن ها را مد نظربگيريد .
3- هنگام مطالعه ي اشعار ، مي بايست هر آنچه از آرايه ها به ذهنتان مي رسد يادداشت کنيد
4- بيت يا ابياتي در صورت سوال و قرابت دانشتن يا نداشتنت با ساير ابيات موجود در گزينه ها
5- عبارت کوتاه يا متني چند سطري در صورت سوال و تناسب آن با ابيات موجود درگزينه ها
6- در نظر گرفتن معناي واژه در بيت
7- مفهوم متفاوت ميان چهار گزينه
8- آمدن مفهوم مورد نظر طراح سوال در صورت سوال وبررسي کردن چهار گزينه با توجه به آن
9- جاهاي خالي موجود در متن و جايگزين کردن واژگان مورد نظر به وسيله ي معنا
10-سوالاتي که باتوجه به مطالعه ي دقيق متن درسي قابل پاسخ گويي هستند
11-قرار گرفتن يک مصراع در صورت سوال و تناسب داشتن يا نداشتن آن با ساير گزينه ها
12-براي تسلط داشتن بر کنايه ؛ کنايه هاي موجود در صفحه ي 192 کتاب آرايه هاي ادبي پايه تا کنکور (مولف : ذکريا رضايي ) را توصيه مي کنم .
13-يک بيت از کتاب و گزينه ها خارج از کتاب درسي مي دهند پس استفاده از بيت هاي خارج از کتاب درسي را توصيه مي کنم .
14-برگرفتن از مفهوم متن کتاب درسي يا لغتي موجود در کتاب
15-هنگام مطالعه ي اشعار و متون ؛ به معناي ظاهري و معنوي اشعار توجه کنيد و با نگاهي تحليلي ، مفهوم بيت را عنوان کنيد م نيز بتوانيد متون واشعاري که باهم قرابت معناي دارد مشخص کنند .
16-براي تسلط بر اين مقوله به کتاب آبي قرابت معنايي مراجعه کنيد.
§ هر آرايه را با يک مثال پرکاربرد و مشهور ياد بگيريد
§ تشخيص ترکيب هاي تشبيهي يا استعاري موجود در چهارگزينه
2- باتوجه به اينکه دو مقوله آرايه ادبي و معنا و مفهوم اشعار به هم وابسته مي باشند ، پس هنگام مطالعه ي اشعار و متون باهم هر دوي آن ها را مد نظربگيريد .
3- هنگام مطالعه ي اشعار ، مي بايست هر آنچه از آرايه ها به ذهنتان مي رسد يادداشت کنيد
4- بيت يا ابياتي در صورت سوال و قرابت دانشتن يا نداشتنت با ساير ابيات موجود در گزينه ها
5- عبارت کوتاه يا متني چند سطري در صورت سوال و تناسب آن با ابيات موجود درگزينه ها
6- در نظر گرفتن معناي واژه در بيت
7- مفهوم متفاوت ميان چهار گزينه
8- آمدن مفهوم مورد نظر طراح سوال در صورت سوال وبررسي کردن چهار گزينه با توجه به آن
9- جاهاي خالي موجود در متن و جايگزين کردن واژگان مورد نظر به وسيله ي معنا
10-سوالاتي که باتوجه به مطالعه ي دقيق متن درسي قابل پاسخ گويي هستند
11-قرار گرفتن يک مصراع در صورت سوال و تناسب داشتن يا نداشتن آن با ساير گزينه ها
12-براي تسلط داشتن بر کنايه ؛ کنايه هاي موجود در صفحه ي 192 کتاب آرايه هاي ادبي پايه تا کنکور (مولف : ذکريا رضايي ) را توصيه مي کنم .
13-يک بيت از کتاب و گزينه ها خارج از کتاب درسي مي دهند پس استفاده از بيت هاي خارج از کتاب درسي را توصيه مي کنم .
14-برگرفتن از مفهوم متن کتاب درسي يا لغتي موجود در کتاب
15-هنگام مطالعه ي اشعار و متون ؛ به معناي ظاهري و معنوي اشعار توجه کنيد و با نگاهي تحليلي ، مفهوم بيت را عنوان کنيد م نيز بتوانيد متون واشعاري که باهم قرابت معناي دارد مشخص کنند .
16-براي تسلط بر اين مقوله به کتاب آبي قرابت معنايي مراجعه کنيد.