ببین بابا ! به نظر شخص بنده تعمیم از حالت دو بُعد به سه بُعد تو کروی خیلی جاها مفیده !
فرض کن در یک صفحه یک دایره یا یک منحنی داری که یک ماکزیممی داره ! این ماکزیمم چه ویژگی ای داره بابا ؟ :4:
سوال ۸ که خرکاری ریاضیه :4: صرفا باید ور ریاضی بری باش :4: من اینو نمی گم به بچه ها که بحلنش ! ارزش ایده ای نداره ! حداقل من براش ایده ی جالبی نیافتم :4:
نه بابا مشتق چیه :4: نکته اینه که شیب خط مماس به منحنی اون بالا صفره ! ینی می تونی یک خط مماس کنی به نقطه ی ماکزیمم که موازی محور x باشه .
حالا اینجا چه فایده ای داره ؟ می تونی یک دایره صغیره رسم کنی که مماس باشه به ماکزیمم و موازی استوا باشه :4: کلا فایده ش چیه ؟! :4:
فصل ۲ فعلا از ۱ تا ۱۰ غیر ۴ رو حل کن
من فصل دو اسمارت برام خیلی سخته یعنی اسون بود ها تا رسیدم به این قضایای زمان !
منبع بهتری که این زمان ها رو توضیح داده باشه نیست؟
پ.ن:من فکر کنم مشکلم از عدم درک زمان نجومی ناشی میشه !
توضیحش میدی؟
پ.ن 2 : فهمیدمش ممنونم
سلامی دوباره :4:
سوال 1 فصل 2 رو یه توضیح میدی؟
منظورش از دایره ی نصفالنهار دقیقا کدوم دایره است؟
من مثل متنش دایره ای که از جنوب و سمت الراس میگذره رو میگیرم،همونه؟اگه اره چرا پس حل نمیشه؟ :4:
دایره ی نصف النهار یا نصف النهار ناظر یا نصف النهار مکان همون دایره عظیمه ای هست که از z و p می گذره !
چه توضیحی بدم ؟ از این رابطه های کسینوس ها و 4 جزئی و اینا استفاده کنی در میاد روابطش
سلام
میگم اسمارت رو دو فصلشو خوندم.
فصل 3 مدرن رو هم خوندم! الان از مدرن چی بخونم؟واجب هاش رو بگو تا اخر هفته بخونم برم سوال حل کنم بعد. سوالات اختر کلا ساده اند یا مدرن اینطوریه؟
اینجور که پیداشه ایشالا امسال قبولی های شایانی رو آیریسک در رشته های مختلف خواهد داشت!:5:
همگی طلایی!!!(البته از اینجا میتوان از لانه کبوتری چشم پوشی کرد!)
موفق باشین.
سلام
میگم اسمارت رو دو فصلشو خوندم.
فصل 3 مدرن رو هم خوندم! الان از مدرن چی بخونم؟واجب هاش رو بگو تا اخر هفته بخونم برم سوال حل کنم بعد. سوالات اختر کلا ساده اند یا مدرن اینطوریه؟
آفرین . سوال باید بحلی از فصل 2 و کلا کروی .
واجب هاش 9 و 10 هست واس مرحله 2 که همه ش نیاز نیس. بیشتر کاربرد قضیه ویریال و تعادل هیدروستاتیک و ... مطرحه
اینا که خوندی اختر مقدماتیه
موفق باشی