20 موردی که توسعه دهندگان وب را آزرده

ارسال ها
63
لایک ها
13
امتیاز
0
#1
مقاله جدیدی در سایت پرتال پارس دیدم گفتم بذارم اینجا. مقاله کاربردیه و پورتال پارس سی ام اس هم از شرکت های خوب طراحی وب هستش. بخونین نظر بدین...
اگر صادقانه بگویم، زندگی یک توسعه دهنده وب بسیار جالب و شیرین است. ما را به عنوان حل کنندگان مشکلی که به طور روزمره برای همگان اتفاق می*افتد، استخدام کرده، در دفتری قرار می*دهند و از صبح تا شامگاهان به انجام این کار وامی دارند. شاید پرداختی که در این زمینه ارائه می*شود، توانایی و تحمل ما را بالا می*برد. از آن گذشته ما با مردمانی سرو کار داریم که از کاری که انجام می*دهیم سر در نیاورده و با نحوه انجام آن آشنایی ندارند. بنابراین ممکن است مواقعی دچار خود شیفتگی شده و احساس بزرگی به ما دست دهد. در برخی موارد افرادی که با ما در ارتباط هستند و چیزی از صنعت ما نمی*دانند در مقام دستور دادن به ما قرار می*گیرند و به دلیل این که آن*ها نسبت به آن چه ما انجام می*دهیم آشنایی ندارند در برخی از اوقات مجبور به انجام کاری می*شویم که خود میل و رغبتی به انجام آن نداریم.

اما کمترین جنبه موثر و مثبتی که در این زمینه وجود دارد این است که توانایی حل مشکلات و معماها در ما رشد یافته و پیش رفت خواهد کرد. در ادامه به 20 نکته آزار دهنده که توسعه دهندگان وب، از سوی طراحان گرافیست برخورد می*کنند، آشنا خواهیم شد. در صورتی که شما با 15 مورد از موارد زیر رو به رو نشده*اید مطمئناً کار طراحی را به عنوان کار اصلی خود تلقی نمی*کنید و تمامی تلاش خود را به کار نبسته*اید.
1: به تمامی عناصر و محتویات داخل صفحه یک گوشه گرد اضافه کنید. در عین حال سایه دادن شیب*های لازم فراموش نشود.
2: در تمامی پروژه از یک فایل PSD استفاده کنید. لایه های بی استفاده را مخفی کنید. اما آن*ها را حذف نکنید. فایل PSD که به ما تحویل می*دهید باید حداقل 100 مگابایت باشد.
3: در تمامی متونی که استفاده می*کنید از SIFR استفاده کنید. در صورتی که فونت*های انتخابی شما به فونت Arial نزدیک هستند می*توان گفت انتخاب خوبی داشته*اید.
4: ابعاد استفاده شده در عناصر را تغییر دهید. این ابعاد نباید مشابه یکدیگر باشند. اندازه های فونت*های هر کدام باید متفاوت باشد. رنگ*هایی که برای فونت*ها استفاده می*کنید باید کاملاً ویژه و تخصصی شده باشد.
5: تصاویر مختلفی استفاده کنید و میزان شفافیت هر یک از آن*ها را در درجه متفاوتی از شفافیت قرار دهید.
6: از یک پنجره Modal استفاده کنید. تقریباً نیمی از یک صفحه وب سایت را فرا گیرد.
7: دکمه ای به منظور ارتباط با صفحه هواداران فیس*بوک قرار دهید. این که اجرای آنان از چه پیچیدگی*هایی برخوردار است، اهمیتی ندارد.
8: لایه های مهم فایل PSD را مخفی کنید. بعداً به توسعه دهندگان وب اطلاع دهید که یکی از عناصر مهم را ندیده، و از کنار آن گذشته*اند.
9: دکمه ای با قابلیت چرخش بسازید اما آن را تا آخرین مرحله به توسعه دهندگان تحویل ندهید پس از تحویل تمامی فایل*ها در فایلی جداگانه این دکمه را به آنان تحولی داده و آنان را شگفت زده کنید.
10: در مورد مطلب جالبی که اخیراً در مقاله ای در رابطه با یکی از کاربردهای برنامه نویسی خوانده*اید از توسعه دهندگان اطلاعات طلب کنید. سپس از آنان بخواهید که آن را در وب سایت قرار دهند اگر چیزی توسط شما قبلاً دیده شده است بدون شک قابلیت اجرا خواهد داشت.
11: چرخ فلکی در صفحه وب سایت قرار دهید. این چرخه فلک باید به بزرگی ابعاد صفحه شما باشد و تمام صفحه را در برگیرد.
12: به جای نسخه کپی اصلی از Lorem Ipsum استفاده کنید.
13: لایه های فایل فتوشاپی ارسالی را بدون در نظر گرفتن نظم و ترتیب برای ما ارسال کنید. اینکه این لایه*ها دارای نظم و ترتیب باشد برای ما چه اهمیتی دارد.
14: تمامی فایل*های ارسالی خود را به اسم نسخه نهایی ذخیره کنید. درج یک تاریخ در کنار این نام می*تواند برای شما بهتر باشد اگرچه این تاریخ هیچ ربطی به تاریخ کنونی استفاده آن نخواهد داشت.
15: پس از تحویل تمامی فایل*ها، نگرانی در مورد تغییرات بعدی نداشته باشید، هر زمانی که احتیاج بود نسبت به انجام این تغییرات این اقدام کنید. فایل*ها را زمانی بفرستید که ما طراحی نیمی از پروژه را انجام دادیم و ناگهان نسخه جدیدی از فایل انجام شده را از شما دریافت کنیم. ضمناً فراموش نکنید که در ایمیل ارسالی برای ما بنویسید این تغییرات باید اجرا شوند.
16: پوشه*ها و فایل*های ارسالی خود را به هیچ وجه سازمان دهی نکنید.
17: در صورتی که در حال طراحی یک فرم هستید در مورد پیغام*های خطای احتمالی آن در آینده هیچ نگرانی به خود را ه ندهید. هرچه پیچیدگی فرم شما بیشتر باشد علاقه*مندی ما به حل مشکلات آن و حدس زدن قصد شما از انجام این کار بیشتر خواهد بود.
18: وقتی که در حال طراحی یک وب هستید هیچ گاه از توسعه دهندگان وب برای مشورت گرفتن استفاده نکنید چرا که توسعه دهندگان وب حتماً بایستی در آخرین مرحله و یا پس از اجرای کار آن را ببیند. قبل از هر چیز آن را به مشتریان نشان دهید در این صورت دیگر امکان تغییرات برای شما بسیار کم خواهد شد.
19: کار خود را بدون هیچ مشورتی با توسعه دهندگان انجام دهید. پس از اتمام کار می*توانید با ما جلسه ای داشته باشید و در مورد تغییرات مورد نیاز با ما صحبت کنید. تغییراتی که بعضاً برای ما بسیار سنگین و طاقت فرسا خواهد بود. ضمناً این فرصت بسیار مناسبی است تا ما را از بروز رسانی های رخ داده مطلع کنید.
20: اما مهم*ترین مورد در رابطه با یادگیری HTML,CSS,JavaScript و مشکلاتی است که برای مرورگرها رخ می*دهد. هیچ گاه در مورد این موارد، اطلاعاتی کسب نکنید و در این رابطه تلاشی از خود نشان ندهید.
همان طور که دیدیم اغلب توسعه دهندگان وب با مشکلاتی از این دست روبه رو هستند. مشکلاتی که اغلب از سوی طراحان و گرافیست*های وب برای آن*ها تحمیل می*شود. اما در حقیقت چگونه می*توان این مشکلات را مرتفع کرد؟ شما به عنوان یک طراح و گرافیست در این رابطه چه نظری دارید؟
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا