crazyboy

New Member
لایک ها
539
پاسخ : شهید حاج محمد ابراهیم همت فرمانده لشگر محمد رسول الله

دوست عزیز ! الان صفحه اصلی‌ رو نگاه بندازید ۳ تا مطلب فقط درباره شهدا ارسال کردید ! همه ما احترام خاصی‌ برای عزیزان شهید قائلیم و خیلی‌ خیلی‌ حق بر گردن ما دارند !
لطفا یه ریزه رعایت کنید , اینجا یک سایت علمی‌ هست !

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253
پاسخ : شهید حاج محمد ابراهیم همت فرمانده لشگر محمد رسول الله

به نام خداوند دانا و توانا
سلام بر شما

دوست عزیز، مطالب شما بسیار ارزشمند است و خارج از علم نیست. بلکه به نظر من بسیار موثر است. البته حفظ بعضی از عناصر جدول مندلیف کار بیهوده نیست.(( چنان که یکی از اسطوره هایی که شما گفتید. شهید دکتر مصطفی چمران در زمینه های علمی بسیار قوی بودند)) ولی دوست عزیز، مدرسه یک چیز های احمقانه به کله ی ما نمی کند. بلکه چیز های اشتباهی از ما می خواهد. مدرسه از شما می خواهد که مطالب مدرسه را حفظ باشید. و در مورد مطالعه ی کتاب های خارج از درسی، فقط به مسابقات کتابخوانی اکتفا کرده اند.(( و اینکه دانش آموز فقط به کتاب های درسی مدرسه اکتفا کند اشتباه است.و فرق نمی کند حالا چه علمی مثل شیمی باشد و چه علمی مثل تاریخ))

ولی امروزه خیلی ها ممکن است که علم را از دین جدا بدانند.
ولی علم و دین قرینند. بلکه خود دین هم علم است.((این است یکی از اشتباهات روز ایرانیان))

اما مطالب شما جنبه ی کاملا علمی دارد. من خودم در همین سایت دیدم نوشته ی دانش آموزی که به علت قبول نشدن در المپیاد شوق اش را از دست داد.(( البته من برای آن گروه احترام قائلم و می گویم شما ها چیزی از دست نداده اید. یعنی به ازای چیزی که از دست دادید چیزی هم طراز گرفته اید;بلکه هم بیشتر)) خوب آدم باید سرنوشت بعضی از بزرگان را بخواند که به اینچنین مشکلاتی دچار نشود(( اشاره به همان قسمتی که شهید همت در آزمون دانشگاه قبول نشد، که بر اساس مطالب شما معلوم بود کم لطفی شده بود)) اگر انسان هدف قویتری را انتخاب کند کمتر به مشکل بر می خورد مانند همین شهید گرامی شهید همت، خودش در وصیت نامه اش طوری نوشته بود که نشان داده بود به هدف بزرگتری دست پیدا کرده بود

بعد هم دوست عزیز مطالب شما بسیار ارزشمند است و حیف است به شما ایرادش نگویم.

شما مطالبی که می نویسید. بسیار عبرت آموز است ولی چون زیاد است(( یعنی در یک پیغام مطلب زیادی نوشته شده)) ممکن است بادقت و لذت کافی خوانده نشود. برای همین خواهش می کنم مطالبتان را در چند پیغام قرار دهید(( البته درست است که من خودم این را در پیغام الانم رعایت نکرده ام ولی بهتر دیدم که یک بار دلایل را برای کل در یک پیغام بنویسم))

در ضمن انتقاد دیگران نباید شما را سست کند. اگر چه انتقاد دیگران کاملا درست باشد. چنان که کپلر که از دانشمندان بزرگ نجوم به شما می آید این را می گوید: ((من کتاب خود را می‌نویسم، خواه خوانندگان آن مردان فعلی یا آیندگان باشند تفاوتی ندارد. این کتاب می‌تواند سالها انتظار خوانندگان واقعی خود را بکشد، مگر نه خداوند نیز شش هزار سال انتظار کشید تا تماشاگری برای آثار او پیدا شد.)) البته نه اینکه اگراشتباهی داشتید وفهمیدید اشتباه است بر اشتباه خود مصمم باشید

در ضمن اگر سعی کنیم از بزرگان دوران مختلف یاد کنیم(( از کوروش و بزرگمهر و ابن سینا تا بزرگان معاصر همچون سید دکتر محمود حسابی و شهید مصطفی چمران و یا حتی از دیگر کشور ها)) مطالب این قسمت خیلی زیباتر می شوند

با تشکر از دو دوست عزیز و بقیه ی دوستان.

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا