c3h5o2 ساختار پایدار است ؟

لایک ها
149
آیا ترکیب c3h5o2 دارای ساختار لویس پایداری است؟آن را رسم کنید.یا رسم خود را توضیح دهید.

مدیر : عنوان ویرایش شد

آخرین ویرایش توسط مدیر

Azeb

New Member
لایک ها
30
پاسخ : یه سوال خوب

خب نه چون یک ترکیب پایدار آلی اگه n و هالوژن نداشته باشد تعداد هیدروژن هاش زوج است
خوبی این سوال چیه؟:190:

shallaleh

New Member
لایک ها
141

این فرمول روی جلد کتاب "مسائل برگزیده" هم هست :3:
ساختارهای زیادی میشه با این فرمول رسم کرد(همه رادیکال)...که بعضیاشون رو کاغذ میخوان منفجر بشن...وای به حال روزی که سنتز بشن! :4:

که از بین ترکیبها پایدارترین اینه:
شما یه رادیکال آلیل در نظر بگیر...که دوتا اکسیژنِ به هم متصل شده رو به الکترونِ تکِ کربن وصل کن (در اینجا اکسیژن یه تک الکترون داره!)

یکی دیگه هم هست که فک کنم اینم بگی نگی یه خرده پایداره:
یه سیکلوپروپان در نظر بگیر...بینِ دو تا کربن یه اکسیژن بزار...روی یه کربن اکسیژن(یه الکترون تک داره!) دیگرو بزار...بعدش 5 تا هیدروژن رو هم رو کربنا بزاری میشه این فرمول: C3h5o2

من موندم اسم این ترکیبها چی هست ؟؟؟!!!:4:

لایک ها
149

این فرمول روی جلد کتاب "مسائل برگزیده" هم هست :3:
ساختارهای زیادی میشه با این فرمول رسم کرد(همه رادیکال)...که بعضیاشون رو کاغذ میخوان منفجر بشن...وای به حال روزی که سنتز بشن! :4:

که از بین ترکیبها پایدارترین اینه:
شما یه رادیکال آلیل در نظر بگیر...که دوتا اکسیژنِ به هم متصل شده رو به الکترونِ تکِ کربن وصل کن (در اینجا اکسیژن یه تک الکترون داره!)

یکی دیگه هم هست که فک کنم اینم بگی نگی یه خرده پایداره:
یه سیکلوپروپان در نظر بگیر...بینِ دو تا کربن یه اکسیژن بزار...روی یه کربن اکسیژن(یه الکترون تک داره!) دیگرو بزار...بعدش 5 تا هیدروژن رو هم رو کربنا بزاری میشه این فرمول: C3h5o2

من موندم اسم این ترکیبها چی هست ؟؟؟!!!:4:
آره اتفاقآ منم از روی جلد همین کتاب آوردم.ولی اینایی که شما گفتی پایدار نیستن.اصلآ پایدار نیستن.

shallaleh

New Member
لایک ها
141

آره اتفاقآ منم از روی جلد همین کتاب آوردم.ولی اینایی که شما گفتی پایدار نیستن.اصلآ پایدار نیستن.
من نگفتم این ترکیبات پایدارن...قبول دارم که پایدار نیست
گفتم از بین ترکیباتی که رسم کردم، اینا پایدار*ترن...!

شما ترکیب پایدارتری میشناسید؟

لایک ها
149
پاسخ : c3h5o2 ساختار پایدار است ؟

نه.ولی به نظر من وجود داره.چون این ترکیبو رو جلد کتاب نوشته بود منو اینقدر کنجکاو کرده!!!

nima-rafati

New Member
لایک ها
103
پاسخ : c3h5o2 ساختار پایدار است ؟

پیشنهاد می کنم سایت زیر رو یه نگاهی بندازین. نزدیک 25 ساختار مختلف براش رسم کرده .البته هیچ کدومش پایدار نیست!!!!
product search

بالا