SEQUENCE

A

alihadadian

Guest
يه راهنمايي براي بدست اوردن فرمول صريح دنباله زير مي كنيد ؟

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
alihadadian گفت
يه راهنمايي براي بدست اوردن فرمول صريح دنباله زير مي كنيد ؟

من یه سوال دارم. شما این دنباله رو توی چه سوالی دیدید؟ چون این همون دنباله ی تقریب های روش نیوتن برای رادیکال 2 هست.

A

alihadadian

Guest
توي سوالي نبوده و خودش يه سواله كه توي كتاب 101 مسئله جبر بود(سوال 54) البته سوال من اين نبود.مي خواستم (در كل) با روش حل دنباله هاي بازگشتي غير خطي بدونم.

لطف كنيد يه مطلبي در مورد #
دنباله ی تقریب های روش نیوتن برای رادیکال 2#بنويسيد. و ربطش به دنباله بالا .(چون من هيچ اطلاعي در مورد اين موضوع ندارم)

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
alihadadian گفت
لطف كنيد يه مطلبي در مورد #
دنباله ی تقریب های روش نیوتن برای رادیکال 2#بنويسيد. و ربطش به دنباله بالا .(چون من هيچ اطلاعي در مورد اين موضوع ندارم)
می تونید به http://en.wikipedia.org/wiki/Newton's_method مراجعه کنید. توی اون رابطه بازگشتی که نوشته، فرض کنید
.

A

alihadadian

Guest
اقاي شريفي اينيكه نوشتيد يعني چي؟؟؟؟..
من كه متوجه نمي شم.
منظورتون كتانزانته؟؟؟

A

alihadadian

Guest
سلام و درود بر استاد شريفي شريف :

شما چرا مقاله فارسي معرفي نمي كنيد.

متاسفانه من با كتاب و مطالب ...انگليسي كار نكردم و بلد هم نيستم كار كنم ( بايد گفت هنننننننوز) . البته شما چه طوري كار مي كنيد؟؟؟؟...

اگه ميشه كتابي ومقاله اي .... به زبان فارسي معرفي كنيد.( اگه نيست كه هيچي. همونو يه كاري مي كنم . )

راستي شما نميدونيد مباحث رياضي محض چيه (اگه مي دونيد لطف كنيد مباحث رو عرض بفر ماييد و كتاب هم معرفي كنيد )

A

alihadadian

Guest
چرا جوابي نمي ديد؟؟؟؟

چرا چيزي نميگيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما رياضي محض نخونديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

A

alihadadian

Guest
نه خير ... انگاري خبري از اقاي شريفي نيست ....

شما 2 روزه غايبيد.........

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
alihadadian گفت
سلام و درود بر استاد شريفي شريف :

شما چرا مقاله فارسي معرفي نمي كنيد.

متاسفانه من با كتاب و مطالب ...انگليسي كار نكردم و بلد هم نيستم كار كنم ( بايد گفت هنننننننوز) . البته شما چه طوري كار مي كنيد؟؟؟؟...

اگه ميشه كتابي ومقاله اي .... به زبان فارسي معرفي كنيد.( اگه نيست كه هيچي. همونو يه كاري مي كنم . )
درود بر شما مرد بزرگ.
در مورد یه اصطلاح ساده که نمیشه یه مقاله معرفی کرد. شاید هم همچین مقاله ای وجود نداشته باشه. اصطلاحات ریاضی هم محدود هستند. یه تعدادیشون رو اگه یاد بگیرید خیلی راحت میتونید از منابع زبان اصلی استفاده کنید.

بالا