SnCl2

GHOOCHANI

New Member
لایک ها
18
چرا توي SnCl2 زاويه ي بين Clها 95درجه است (حتي كمتر از زاويه آرايش چهار وجهي)?:15:

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160
پاسخ : SnCl2

دقت کن دیگه

خودت هم میتونی جواب بدی

الکترون های غیر پیوندیو این حرفا ...

خودت فکر کن بازم

GHOOCHANI

New Member
لایک ها
18

ولي Sn فقط يك جفت ناپيوندي داره.يعني بايد كمي از 120 درجه كمتر بشه.:15:

mahallehm

New Member
لایک ها
487

من زیاد تو معدنی اطلاعات ندارم ولی یه جا خونده بودم که با افزایش عدد اتمی در هر گروه اتم ها دیگه نمیخوان اوربیتال هاشون رو هيبرید کنن و با اوربیتال های خالص تر پیوند میدن. در نتیجه اوربیتال های پیوندی بیشتر به ۹۰ درجه نزدیکترن(به خاطر اوربیتال های پی) البته همانطور که گفتم تازه کارم و اطلاعات دقیقی ندارم. نمیدونم اینجا هم صدق ميکنه یا نه

آخرین ویرایش توسط مدیر

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

من زیاد تو معدنی اطلاعات ندارم ولی یه جا خونده بودم که با افزایش عدد اتمی در هر گروه اتم ها دیگه نمیخوان اوربیتال هاشون رو هيبرید کنن و با اوربیتال های خالص تر پیوند میدن. در نتیجه اوربیتال های پیوندی بیشتر به ۹۰ درجه نزدیکترن(به خاطر اوربیتال های پی) البته همانطور که گفتم تازه کارم و اطلاعات دقیقی ندارم. نمیدونم اینجا هم صدق ميکنه یا نه
بله من هم شنیدم که تو یک گروه از بالا به پایین خاصیت اوربیتال p میشه حالا نمیدونم چی بگم

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

در این مولکول قلع برای پیوند دادن دیگه اوربیتال هیبریدی تشکیل نمیده و با همون اوربیتال های پی پیوند میده و زاویه بین اوربیتال های پی هم که میدونی به چه عددی نزدیکه!!!!

بالا