streptokinase

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428
streptokinase آنزیمی است گرفته شدن از برخی از گونه های استرپتوکوک که پلاسمینوژن را در انسان فعال می کند و در درمان ترومبوز از آن استفاده می شود . حالا فایده ی خود این آنزیم برای استرپتوکوک ها چیست؟

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260
پاسخ : streptokinase

خودشون هم واسه هموليز خون از اين آنزيم استفاده ميكنن!

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

همولیز خون به چه دردشون می خوره؟

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

نميدونم،فقط تو جزوه خواهرم ديده بودم كه استرپتوكوك هارو براساس نوع هموليتيكشون دسته بندي ميكنن،فكر كردم ك اين استرپتوكيناز حتمن واسه همين هموليزخون بكار ميره!شايد از تركيبات هموگلوبين استفاده ميكنن واسه زنده موندن،شايد واسه كپسول سازي ازش استفاده ميكنن...

آخرین ویرایش توسط مدیر

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

نميدونم،فقط تو جزوه خواهرم ديده بودم كه استرپتوكوك هارو براساس نوع هموليتيكشون دسته بندي ميكنن،فكر كردم ك اين استرپتوكيناز حتمن واسه همين هموليزخون بكار ميره!شايد از تركيبات هموگلوبين استفاده ميكنن واسه زنده موندن،شايد واسه كپسول سازي ازش استفاده ميكنن...
اولا اگر بگویید همولیز خون یا استرپتوکیناز چه ربطی به هموگلبین داره واقعا خوش حال می شوم و دوما یعنی چه ترکیبات هموگلبین را استفاده می کنند !؟ (هموگلبین به طور عمده درون گلبول های قرمز قرار دارد)

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

هيچي بيخيالش،گفتم كه نميدونم!اول دبيرستان ي مستندي راجب حشره اي ديده بودم،ي همچين چرت و پرتايي رو اونجا شنيدم،خودمم نفهميدم چيه منظور(شايد اگه الان بود ميفهميدم)!كلن بجز هموليز خون بقيه قسمتاي جوابو ناديده بگيرين!:dالبته هموليز تا جايي كه من ميدونم تخريب گلبول هاي قرمزه!!خب هموگلوبينم كه خودتونم گفتين بيشترش تو گلبول قرمزه،واسه همين شايد ربط داشته باشن!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

اکثر استرپتوکوک ها از طریق حشرات به جانوران حمله میکنن و وقتی حشره نیش میزنه استرپتوکوک ها استرپتوکیناز ترشح میکنن تا مانع لخته شدن خون تو محل نیش بشن و زمان نیش زدن رو افزایش بدن تا بتونن راحتتر وارد جانور بشن:)

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

اکثر استرپتوکوک ها از طریق حشرات به جانوران حمله میکنن و وقتی حشره نیش میزنه استرپتوکوک ها استرپتوکیناز ترشح میکنن تا مانع لخته شدن خون تو محل نیش بشن و زمان نیش زدن رو افزایش بدن تا بتونن راحتتر وارد جانور بشن:)
دو مسئله مظرح است . حشراتی که نیش می زنند خودشان مواد ضد انعقاد در آن محل ترشح می کنند پس ظاهرا استرپتوکوک ها نیاز بیش تری به این مواد ندارند و به نظر می رسد که خودتان هم شک دارید و در اول سوال گفتید اکثر آن ها. پس لطف کنید منبع جوابتان را بگویید .

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

دو مسئله مظرح است . حشراتی که نیش می زنند خودشان مواد ضد انعقاد در آن محل ترشح می کنند پس ظاهرا استرپتوکوک ها نیاز بیش تری به این مواد ندارند و به نظر می رسد که خودتان هم شک دارید و در اول سوال گفتید اکثر آن ها. پس لطف کنید منبع جوابتان را بگویید .
از اکثر منظورم این نبود که اکثرا واسه این به کار میره منظورم این بود که اکثر استرپتوکوک ها این کارو میکنن و خب همه استرپتوکوک ها هم که استرپتوکیناز ندارن،پس از این کلمه نمیشه استنباطی کرد

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

از اکثر منظورم این نبود که اکثرا واسه این به کار میره منظورم این بود که اکثر استرپتوکوک ها این کارو میکنن و خب همه استرپتوکوک ها هم که استرپتوکیناز ندارن،پس از این کلمه نمیشه استنباطی کرد
اما منبع جواب خود را نگفتید.

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

آن چه که من در بعضی از مقالات علمی دیده ام این است که از این آنزیم برای تجزیه ماتریکس خارج سلولی و فیبرین استفاده می کنند تا راحت تر به سلول های مورد نظر خود دسترسی پیدا کنند.
این هم منبع آن
Purification and Cloning of a Streptokinase from Streptococcus uberis

بالا