XeF4

Goldenstarc

New Member
لایک ها
0
سلام
دوستان یک سوالی XeF4 پیوند داتیو داره ؟ XeF2 چطور ؟
بدجوری درگیرش شدم ! (من میگم نمیتونه داشته باشه ! یکی از بچه ها ، میگه داره اما علتش رو نمتونم متوجه بشم)

ممنون

Icholover

New Member
لایک ها
36
پاسخ : XeF4

نه فكر نميكنم داشته باشه چون فلوئور اوربيتال خالى نداره در واقع زنون گسترش لايه ظرفيت ميده

Goldenstarc

New Member
لایک ها
0

نه فكر نميكنم داشته باشه چون فلوئور اوربيتال خالى نداره در واقع زنون گسترش لايه ظرفيت ميده
دقیقا
منم نظرم روی برانگیخته شدن لایه اخر زنونه ... (درواقع این دوست من داشت حرف معلمش رو نقل میکرد و میگف توی کتاب شیمی مورتیمر اومده و از این حرفا

only physics

New Member
لایک ها
2,386

دقیقا
منم نظرم روی برانگیخته شدن لایه اخر زنونه ... (درواقع این دوست من داشت حرف معلمش رو نقل میکرد و میگف توی کتاب شیمی مورتیمر اومده و از این حرفا

نه خب برانگیخته شدن یه بحثه و پیوند داتیو یه بحث دیگه !

منم فکر نمیکنم توی این دوتا ترکیب پیواند داتیوی وجود داشته باشه .

در واقع نیازی هم بهش نیست اینجا .

ان شاء الله موفق باشید .

mahya2020

New Member
لایک ها
19

XeF4 و XeF2 فکر کنم پیوند داتیو ندارن...چون فلور الکترونگاتیوی خیلی زیادی داره میتونه لایه ظرفیت زنون که خیلی پایداره رو برانگیخته کنه به این ترتیب الکترون از زیر لایه p زنون به زیر لایهd منتقل میشه و تک الکترون ها میتونن همپوشانی ایجاد کنن..ولی مثلا عنصری مثل اکسیژن الکترونگاتیویش با اینکه زیاده ولی نمیتونه زنون رو برانگیخته کنه به همین خاطر پیوند داتیو با زنون برقرار میکنه...

Icholover

New Member
لایک ها
36

XeF4 و XeF2 فکر کنم پیوند داتیو ندارن...چون فلور الکترونگاتیوی خیلی زیادی داره میتونه لایه ظرفیت زنون که خیلی پایداره رو برانگیخته کنه به این ترتیب الکترون از زیر لایه p زنون به زیر لایهd منتقل میشه و تک الکترون ها میتونن همپوشانی ایجاد کنن..ولی مثلا عنصری مثل اکسیژن الکترونگاتیویش با اینکه زیاده ولی نمیتونه زنون رو برانگیخته کنه به همین خاطر پیوند داتیو با زنون برقرار میکنه...
دليل داتيو گرفتن اكسيژن كه كم بودن الكترونگاتيويش نيست بخاطر اينه كه اكسيژن يه عنصريه كه بسيار راحت داتيو ميپذيره و اوربيتال خالى هم داره

Goldenstarc

New Member
لایک ها
0

دليل داتيو گرفتن اكسيژن كه كم بودن الكترونگاتيويش نيست بخاطر اينه كه اكسيژن يه عنصريه كه بسيار راحت داتيو ميپذيره و اوربيتال خالى هم داره
اکسیژن رو که باهاش مشکلی ندارم میدونم دو تا الکترون زیرلایه اخرش رو جفت میکنه ، اوربیتال خالی ایجاد میکنه
سوال xef4 هه اونم توی مراجع معتبر علمی ! که چی در بارش گفتن ...

zahra-mdn

New Member
لایک ها
10

با قاطعیت میشه گفت داتیو نیست چون فلویور خیلی الکترونگاتیو و اصلا پیوند داتیو دریافت نمی کنه از طرفی اصلا اوربیتال خالی نداره

miladbot

New Member
لایک ها
3

سلام
با برانگیتخته شدن الکترون های لایه ظرفیت زنون این الکترون ها توانایی تشکیل پیوند با الکترون جفت نشده فلوئور پیدا می کنن و درنتیجه یک پیوند یگانه تشکیل میدن
اما همان طور که خودتون گفتید زنون میتونه با اکسیژن پیوند داتیو بده
موفق باشید

بالا