تفاوت بین زنبور ملکه و دیگر زنبورها

زمینی

Active Member
ارسال ها
234
لایک ها
159
امتیاز
43
#1
دوستان این سوال فقط برای یه چالش کوچولوئه ازتون خواهش میکنم تو نت تحقیق نکنید و فقط از دانسته های قبلیتون و قدرت استدلالتون استفاده کنید.
علت تفاوت بین زنبور ملکه و بقیه زنبور ها چیست؟
 

Hossein_BC

Moderator
ارسال ها
442
لایک ها
571
امتیاز
93
#2
پاسخ : یه سوال راحت

تفاوت از چه نظر؟! با نر ها اینکه این 2n هست نر ها n تفاوت با ماده ها تو ژل رویاله
 
آخرین ویرایش توسط مدیر

زمینی

Active Member
ارسال ها
234
لایک ها
159
امتیاز
43
#3
پاسخ : یه سوال راحت

تفاوت از چه نظر؟! با نر ها اینکه این 2n هست نر ها n تفاوت با ماده ها اینکه به این ژل رویال دادن به اون یکی ماده ها نه !
از طرف رویال ژل، خب به این موضوع که رسیدیم خواستم بپرسم رویال ژل چکاری رو انجام میده که این همه تفاوت به وجود میاره؟
 

Hossein_BC

Moderator
ارسال ها
442
لایک ها
571
امتیاز
93
#4
پاسخ : یه سوال راحت

سلام شرمنده دیر جواب میدم نتم قطع شد ژل رویال عملکردهای رشد و تکامل رو تو ملکه نسبت به سایر ماده ها تغییر میده. در واقع همه ی ماده ها زمانی که لارو هستن توانایی اینو دارن که ملکه بشن ولی ژل رویا باعث تکامل ملکه میشه.
 

Dominant Factor

Well-Known Member
ارسال ها
196
لایک ها
295
امتیاز
63
#5
پاسخ : یه سوال راحت

تفاوت از چه نظر؟! با نر ها اینکه این 2n هست نر ها n تفاوت با ماده ها اینکه به این ژل رویال دادن به اون یکی ماده ها نه !
اتفاقا رویال ژل رو ب همه میدن اما ب اونی ک قراره ملکه بشه بیشتر میدن!
 

Hossein_BC

Moderator
ارسال ها
442
لایک ها
571
امتیاز
93
#6
پاسخ : یه سوال راحت

اتفاقا رویال ژل رو ب همه میدن اما ب اونی ک قراره ملکه بشه بیشتر میدن!
منظورمو بد رسوندم حواسم نبود در واقع به همه ی زنبورعسل ها تا 3 روز ژله ی رویال میدن ولی برا کارگرا رو قطع میکنن و بهشون فقط عسل و گرده ی گل میدن.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

اتفاقا رویال ژل رو ب همه میدن اما ب اونی ک قراره ملکه بشه بیشتر میدن!
در واقع تا سه روز مساوی میدن ! بیشتر نمیدن !!! بعد اونم که به کارگرا کلا نمیدن !
 

m.r.s.d.bio

New Member
ارسال ها
115
لایک ها
42
امتیاز
0
#7
پاسخ : یه سوال راحت

ما سه نوع زنبور عسل داریم.1-ملکه 2-نر 3-کارگر.ملکه تنها زنبوری است که در کندو توانایی بارور شدن دارد و اگر نباشد زنبور های کارگر که همگی ماده هستند به جای ان تخم ریزی میکنند.نر ها زنبور هایی هستند که وظیفه بارور کردن ملکه را بر عهده دارند و معمولا 24 روز عمر میکنند و نیش ندارند و تخم های بارور نشده ی ملکه به زنبور نر تبدیل میشود.در حالت عادی زنبور های کارگر نمیتوانند نخم ریزی کنند چون ملکه در کندو حاضر است و در ضمن زنبورهای کاگر زمانی که تخم ریزی میکنن این تخم ها به دلیل عقیم بودن زنبور کارگر به زنبور نر تبدیل میشود.
 

yeganeh.t1

New Member
ارسال ها
80
لایک ها
143
امتیاز
0
#8
پاسخ : یه سوال راحت

دوستان این سوال فقط برای یه چالش کوچولوئه ازتون خواهش میکنم تو نت تحقیق نکنید و فقط از دانسته های قبلیتون و قدرت استدلالتون استفاده کنید.
علت تفاوت بین زنبور ملکه و بقیه زنبور ها چیست؟
علاوه بر اونايي كه بقيه گفتن
ملكم يه موادي (فكر كنم فرومون بود)از خودش ازاد ميكنه كه نميذاره بقيه ي ماده ها بارور بشن
 

Mehran Asadi

Well-Known Member
ارسال ها
319
لایک ها
442
امتیاز
63
#9
پاسخ : یه سوال راحت

این رو هم بدونید رویال ژل فکر میکنم ویتامین e داره

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

این رو هم بدونید رویال ژل فکر میکنم ویتامین E داره
 

amir137925

New Member
ارسال ها
201
لایک ها
63
امتیاز
0
#10
پاسخ : یه سوال راحت

نه فکر نکن مطمئن باش ژله رویال ویتامین e داره
بعدشم به زنبورای کارگر گرده pollen میدن اما به بقیه زنبور عسل ها تا 3 روز همونجور که دوستان گفتن ژله میدن و اینم باید بگم که ملکه فرومون آزاد میکنه و نمیزاره بقیه بارور بشن فک کنم اشتباه باشه چون بقیه زنبور اصلا بارور نمیشن دوستان اگه اشتباه گفتم تصحیح کنن لطفا !
 

Dominant Factor

Well-Known Member
ارسال ها
196
لایک ها
295
امتیاز
63
#11
پاسخ : یه سوال راحت

نه فکر نکن مطمئن باش ژله رویال ویتامین e داره
بعدشم به زنبورای کارگر گرده pollen میدن اما به بقیه زنبور عسل ها تا 3 روز همونجور که دوستان گفتن ژله میدن و اینم باید بگم که ملکه فرومون آزاد میکنه و نمیزاره بقیه بارور بشن فک کنم اشتباه باشه چون بقیه زنبور اصلا بارور نمیشن دوستان اگه اشتباه گفتم تصحیح کنن لطفا !
نه خیر اتفاقا کارگر ها توانایی بارور شدن رو دارند
اما در حضور ترشحات ملکه نمیتونند بشن
یعنی فرومون های ملکه مانع رشد تخودان در کارگر ها میشه
اگ اون ترشحات حذف بشه اونا تخمدانشون رشد میکنه و میتونن بارور بشن
 

narmin

New Member
ارسال ها
197
لایک ها
75
امتیاز
0
#12
پاسخ : یه سوال راحت

الان شما دقیقا اینا رو کجا خوندین؟بگین منم بخونم خب!
 

Dominant Factor

Well-Known Member
ارسال ها
196
لایک ها
295
امتیاز
63
#13
پاسخ : یه سوال راحت

الان شما دقیقا اینا رو کجا خوندین؟بگین منم بخونم خب!
مقدمه ای بر اکولوژی رفتار انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد(این کتاب همواره در قلب من است!)
 

زمینی

Active Member
ارسال ها
234
لایک ها
159
امتیاز
43
#16
پاسخ : تفاوت بین زنبور ملکه و دیگر زنبورها

دوستان از پرسش من منحرف شدیم دلیل ایجاد این همه تفاوت توسط رویال ژل چیه؟
 

amir137925

New Member
ارسال ها
201
لایک ها
63
امتیاز
0
#17
پاسخ : یه سوال راحت

ممنون دوست عزیز!
حالا یه سوال از پاسخ شما این فرومون ملکه چیا داره که نمیزاره کارگرا بارور بشن ؟
 

زمینی

Active Member
ارسال ها
234
لایک ها
159
امتیاز
43
#18
پاسخ : تفاوت بین زنبور ملکه و دیگر زنبورها

از همتون جدا شدیدا تشکر میکنم که بابت این سوال خودتون رو این قدر اذیت کردید!!! راضی به این همه اذیت هم نبودما!!!:198::198::198:
 

bh2ao

Well-Known Member
ارسال ها
1,549
لایک ها
2,014
امتیاز
113
#19
پاسخ : تفاوت بین زنبور ملکه و دیگر زنبورها

دوستان از پرسش من منحرف شدیم دلیل ایجاد این همه تفاوت توسط رویال ژل چیه؟
مي خواي بدوني Royal jelly درواقع چي داره كه باعث اين تغييرات ميشه ؟!
خب من نمي دونم الان خودت جواب سوالو مي دوني يا نه
و اينكه من بايد حرف بزنم يا نه بذارم بجه ها فكر كنن (البته من جواب قطعي رو نمي دونم ! اما جوابي دارم ;))
به هر حال
اگه منظورت اينه ، كه بايد از ساختار به رفتار پي برد
پس بايد ببينيم رويال ژل از چي تشكيل شده :

اب ---> 57%-70%
پروتئين
ليپيد
قند
مواد معدني
و ويتامين هايي مثل

 
Thiamine--> B1

Riboflavin. --> B2

Pantothenic Acid--> B5

Pyridoxine--> B6

Niacin --> B3

Folic acid --> B9

Inositol

Biotin--> B7

كه B5 بيشترين و B6 كمترين ويتامين هاشن

راجع به مواد تشكيل دهنده و ويژگي هاي خاصي كه داره مطلب جالبيه :

The composition of royal jelly

Numerous chemical analyses of royal jelly have been published over the years. Only recently though, have highly refined technologies given detailed analyses of the unusual composition and complexity of this somewhat acidic substance (pH 3.6 to 4.2).

The principal constituents of royal jelly are water, protein, sugars, lipids and mineral salts. Although they occur with notable variations the composition of royal jelly remains relatively constant when comparing different colonies, bee races and time.

Water makes up about two thirds of fresh royal jelly, but by dry weight, proteins and sugars are by far the largest fractions. Of the nitrogenous substances, proteins average 73.9% and of the six major proteins (Otani et al., 1985) four are glycoproteins (Takenaka, 1987). Free amino acids average 2.3% and peptides 0.16% (Takenaka, 1984) of the nitrogenous substances. All amino acids essential for humans are present and a total of 29 amino acids and derivatives have been identified, the most important being aspartic acid and glutamic acid (Howe et al., 1985). The free amino acids are proline and lysine (Takenaka, 1984 and 1987). A number of enzymes are also present including glucose oxidase (Nye et al., 1973) phosphatase and cholinesterase (Ammon and Zoch, 1957). An insulin-like substance has been identified by Kramer et al. (1977 and 1982).


The sugars consist mostly of fructose and glucose in relatively constant proportions similar to those in honey. Fructose is prevalent. In many cases fructose and glucose together account for 90% of the total sugars. The sucrose content varies considerably from one sample to another. Other sugars present in much lower quantities are maltose, trehalose, melibiose, ribose and erlose (Lercker et al., 1984, 1986 and 1992).

The lipid content is a unique and from many points of view, a very interesting feature of royal jelly. The lipid fraction consists to 80-90% (by dry weight) of free fatty acids with unusual and uncommon structures. They are mostly short chain (8 to 10 carbon atoms) hydroxy fatty acids or dicarboxylic acids, in contrast to the fatty acids with 14 to 20 carbon atoms which are commonly found in animal and plant material. These fatty acids are responsible for most of the recorded biological properties of royal jelly (Schmidt and Buchmann, 1992). The principal acid is 10-hydroxy-2-decanoic acid, followed by its saturated equivalent, lO-hydroxydecanoic acid. In addition to the free fatty acids, the lipid fraction contains some neutral lipids, sterols (including cholesterol) and an unsaponifiable fraction of hydrocarbons similar to beeswax extracts (Lercker et al., 1981, 1982, 1984 and 1992).

The total ash content of royal jelly is about 1 % of fresh weight or 2 to 3 % of dry weight. The major mineral salts are, in descending order: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu and Mn, with a strong prevalence of potassium (Benfenati et al., 1986).

The vitamin content has been the object of numerous studies, from the moment when the first research (Aeppler, 1922) showed that royal jelly is extremely rich in vitamins. Table 6.2 indicates the results obtained by Vecchi et al., (1988) with regard to water-soluble vitamins. Other authors report averages close to the minimum values of Table 6.2 (Schmidt and Buchmann, 1992). Only traces of vitamin C can be found.

As far as the fat-soluble vitamins are concerned, it was initially thought that, given the enormous fertility of the queen bee, royal jelly would contain vitamin E. But tests have shown that it does not. Vitamins A, D and K are also absent (Melampy and Jones, 1939).

During the first studies, much emphasis was placed on the search for sex hormones in royal jelly. The first positive tests were later proven wrong. Melampy and Stanley (1940) showed no gonadotropic effects on female rats and Johansson and Johansson (1958) clearly demonstrated the absence of any human sex hormones. Recently though, with much more sensitive radio-immunological methods, testosterone has been identified in extremely small quantities: 0.012 ~g/g fresh weight (Vittek and Slomiany, 1984). In comparison, a human male produces daily 250,000 to 1 million times the amount present in one gram of fresh royal jelly (Schmidt and Buchmann, 1992). No biological effect has been demonstrated for such small amounts.


هه… اينو بخونيد !


In all popular and scientific literature, there is a fraction of royal jelly described as "other, as yet unknown". This phrase not only emphasizes the incomplete state of analytical knowledge about the product, but also the lack of understanding of the biological activities (proven or presumed) of royal jelly. Up to now, despite many efforts, most of these activities have not been proven definitely, nor have they been attributed to any of the known components.


پس اين سوال خوره ايده ست !

حالا ايده هارو رو كنيد ;)


من خودم ايده م اينه احتمالا براي بارور شدن نياز به يه سري تركيبات ليپيدي محرك توليدمثل هست كه رويال ژل فراهم مي كنه
چون ويژگي بارز رويال ژل ليپيد هاي منحصر به فرد با اسيد چرب هاي كوتاه زنجير و شكل غير عادي شونه !
البته ايده ام خامه بايد بدونيم براي بارور شدن و رشد بخش توليدمثلي دقيق به چه محركي نيازه كه اين تركيب ليپيد مي تونه اونو فرآهم كنه!
 
آخرین ویرایش توسط مدیر

زمینی

Active Member
ارسال ها
234
لایک ها
159
امتیاز
43
#20
پاسخ : تفاوت بین زنبور ملکه و دیگر زنبورها

مي خواي بدوني Royal jelly درواقع چي داره كه باعث اين تغييرات ميشه ؟!
خب من نمي دونم الان خودت جواب سوالو مي دوني يا نه
و اينكه من بايد حرف بزنم يا نه بذارم بجه ها فكر كنن (البته من جواب قطعي رو نمي دونم ! اما جوابي دارم ;))
به هر حال
اگه منظورت اينه ، كه بايد از ساختار به رفتار پي برد
پس بايد ببينيم رويال ژل از چي تشكيل شده :

اب ---> 57%-70%
پروتئين
ليپيد
قند
مواد معدني
و ويتامين هايي مثل


Thiamine--> B1

Riboflavin. --> B2

Pantothenic Acid--> B5

Pyridoxine--> B6

Niacin --> B3

Folic acid --> B9

Inositol

Biotin--> B7

كه B5 بيشترين و B6 كمترين ويتامين هاشن

راجع به مواد تشكيل دهنده و ويژگي هاي خاصي كه داره مطلب جالبيه :

The composition of royal jelly

Numerous chemical analyses of royal jelly have been published over the years. Only recently though, have highly refined technologies given detailed analyses of the unusual composition and complexity of this somewhat acidic substance (pH 3.6 to 4.2).

The principal constituents of royal jelly are water, protein, sugars, lipids and mineral salts. Although they occur with notable variations the composition of royal jelly remains relatively constant when comparing different colonies, bee races and time.

Water makes up about two thirds of fresh royal jelly, but by dry weight, proteins and sugars are by far the largest fractions. Of the nitrogenous substances, proteins average 73.9% and of the six major proteins (Otani et al., 1985) four are glycoproteins (Takenaka, 1987). Free amino acids average 2.3% and peptides 0.16% (Takenaka, 1984) of the nitrogenous substances. All amino acids essential for humans are present and a total of 29 amino acids and derivatives have been identified, the most important being aspartic acid and glutamic acid (Howe et al., 1985). The free amino acids are proline and lysine (Takenaka, 1984 and 1987). A number of enzymes are also present including glucose oxidase (Nye et al., 1973) phosphatase and cholinesterase (Ammon and Zoch, 1957). An insulin-like substance has been identified by Kramer et al. (1977 and 1982).


The sugars consist mostly of fructose and glucose in relatively constant proportions similar to those in honey. Fructose is prevalent. In many cases fructose and glucose together account for 90% of the total sugars. The sucrose content varies considerably from one sample to another. Other sugars present in much lower quantities are maltose, trehalose, melibiose, ribose and erlose (Lercker et al., 1984, 1986 and 1992).

The lipid content is a unique and from many points of view, a very interesting feature of royal jelly. The lipid fraction consists to 80-90% (by dry weight) of free fatty acids with unusual and uncommon structures. They are mostly short chain (8 to 10 carbon atoms) hydroxy fatty acids or dicarboxylic acids, in contrast to the fatty acids with 14 to 20 carbon atoms which are commonly found in animal and plant material. These fatty acids are responsible for most of the recorded biological properties of royal jelly (Schmidt and Buchmann, 1992). The principal acid is 10-hydroxy-2-decanoic acid, followed by its saturated equivalent, lO-hydroxydecanoic acid. In addition to the free fatty acids, the lipid fraction contains some neutral lipids, sterols (including cholesterol) and an unsaponifiable fraction of hydrocarbons similar to beeswax extracts (Lercker et al., 1981, 1982, 1984 and 1992).

The total ash content of royal jelly is about 1 % of fresh weight or 2 to 3 % of dry weight. The major mineral salts are, in descending order: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu and Mn, with a strong prevalence of potassium (Benfenati et al., 1986).

The vitamin content has been the object of numerous studies, from the moment when the first research (Aeppler, 1922) showed that royal jelly is extremely rich in vitamins. Table 6.2 indicates the results obtained by Vecchi et al., (1988) with regard to water-soluble vitamins. Other authors report averages close to the minimum values of Table 6.2 (Schmidt and Buchmann, 1992). Only traces of vitamin C can be found.

As far as the fat-soluble vitamins are concerned, it was initially thought that, given the enormous fertility of the queen bee, royal jelly would contain vitamin E. But tests have shown that it does not. Vitamins A, D and K are also absent (Melampy and Jones, 1939).

During the first studies, much emphasis was placed on the search for sex hormones in royal jelly. The first positive tests were later proven wrong. Melampy and Stanley (1940) showed no gonadotropic effects on female rats and Johansson and Johansson (1958) clearly demonstrated the absence of any human sex hormones. Recently though, with much more sensitive radio-immunological methods, testosterone has been identified in extremely small quantities: 0.012 ~g/g fresh weight (Vittek and Slomiany, 1984). In comparison, a human male produces daily 250,000 to 1 million times the amount present in one gram of fresh royal jelly (Schmidt and Buchmann, 1992). No biological effect has been demonstrated for such small amounts.


هه… اينو بخونيد !


In all popular and scientific literature, there is a fraction of royal jelly described as "other, as yet unknown". This phrase not only emphasizes the incomplete state of analytical knowledge about the product, but also the lack of understanding of the biological activities (proven or presumed) of royal jelly. Up to now, despite many efforts, most of these activities have not been proven definitely, nor have they been attributed to any of the known components.


پس اين سوال خوره ايده ست !

حالا ايده هارو رو كنيد ;)


من خودم ايده م اينه احتمالا براي بارور شدن نياز به يه سري تركيبات ليپيدي محرك توليدمثل هست كه رويال ژل فراهم مي كنه
چون ويژگي بارز رويال ژل ليپيد هاي منحصر به فرد با اسيد چرب هاي كوتاه زنجير و شكل غير عادي شونه !
البته ايده ام خامه بايد بدونيم براي بارور شدن و رشد بخش توليدمثلي دقيق به چه محركي نيازه كه اين تركيب ليپيد مي تونه اونو فرآهم كنه!
بسیار لطف کردید ولی ای کاش بعدش اسم منبع یا منابع رو هم میذاشتید. من خودم جواب رو میدونم فقط به دنبال این بودم که یکسری نکات جدید از رویال ژل بفهمم که به لطف شما دوستان انجام شد هم خواستم دوستان اطلاعاتشون و قدرت استدلالشون رو محک بزنن. بابت این مطالب بسیار سپتسگزارم ولی اگر منبع داره لطفا برای اطلاع بیشتر بگید.
واقعا سپاسگزارم
 
بالا