«منم منم»کننده‌ها افسرده‌اند!

Hosein.D

New Member
لایک ها
862
نتایج یک مطالعه جدید، استفاده مکرر از ضمیر اول شخص مفرد را به داشتن مشکلات در روابط و میزان بالای افسردگی افراد مرتبط می‌کند.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محققان آلمانی دریافته‌اند افرادی که بطور مکرر از واژگان اول شخص مفرد مانند "من" و "خودم" استفاده می‌کنند، در مقایسه با اشخاصی که از کلمه "ما" استفاده می‌کنند، بیشتر محتمل است که مبتلا به افسردگی و دارای مشکلات میان‌شخصی بیشتری باشند.

در یک مطالعه که بر روی 103 زن و 15 مرد انجام شد، این افراد مصاحبه‌های روان‌درمانی 60 تا 90 دقیقه‌ای را در خصوص روابط، گذشته و درک از خودشان تکمیل کردند.

99 درصد این سوژه‌ها بیماران یک کلینیک روان‌درمانی بودند که از مشکلاتی مانند اختلالات غذاخوردن گرفته تا اضطراب رنج می‌بردند.

آن‌ها همچنین پرسشنامه‌هایی را در مورد افسردگی و رفتار میان‌شخصی‌شان پر کردند.

در این تحقیق که به رهبری یوهانز زیمرمان از دانشگاه کاسل آلمان انجام شد، دانشمندان تعداد ضمیر اول شخص مفرد (من) و ضمیر اول شخص جمع (ما) مورد استفاده در مصاحبه‌ها را شمارش کردند.

آن‌ها دریافتند سوژه‌هایی که بیشتر از لغات اول شخص مفرد استفاده کردند، از میزان بالاتری از افسردگی رنج می‌بردند.

این افراد همچنین رفتارهای میان‌شخصی مشکل‌زای بیشتری مانند جلب توجه، خودنمایی و عدم توانایی گذراندن اوقات به تنهایی را بروز دادند.

در مقایسه، شرکت‌کنندگانی که از ضمایری مانند "ما" استفاده کردند، بیشتر آنچه را که محققان سبک میان‌شخصی "سرد" می‌نامند، نشان دادند.

اما این سردی به عنوان راهی مثبت برای حفظ مرزهای روابط حین کمک به دیگران در صورت نیاز، عمل کرد.

استفاده از ضمیر اول شخص مفرد خود را به عنوان یک هویت مجزا برجسته می‌کند، در حالی که ضمیر اول شخص جمع، بر جادادن خود در روابط اجتماعی تاکید دارد.

به گفته دانشمندان، هنوز شواهدی مبنی بر این که استفاده بیشتر از ضمیر "من" واقعا منجر به افسردگی می‌شود، وجود ندارد، بلکه استفاده مکرر احتمالا این موضوع را که افراد چگونه خود را می‌بینند و با دیگران ارتباط برقرار می‌کنند، منعکس می‌کند.

نتایج این تحقیق در Journal of Research in Personality انتشار یافت.

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062
پاسخ : «منم منم»کننده‌ها افسرده‌اند!

سلام.
چرا اخر 103 زن وفقط 15 مرد را مورد ازمايش قرار دادند ؟؟؟؟ :confused:
هم جامعه ي اماري بسيار كوچك هست و هم تعداد نامساوي (چون علل ديگر ممكن است دخيل باشد.) پس نمي شود زياد بر جواب اطمينان داشت !

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

سلام.
هم جامعه ي اماري بسيار كوچك هست و هم تعداد نامساوي (چون علل ديگر ممكن است دخيل باشد.) پس نمي شود زياد بر جواب اطمينان داشت !
اگه توجه کرده باشید تو آخره متن گفته هنوز شواهد قطعی وجود نداره!

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

اگه توجه کرده باشید تو آخره متن گفته هنوز شواهد قطعی وجود نداره!
حتي همين ازمايش تجربي شان هم غلط و اشتباه است و نتيجه گيري اين ازمايش بلا استثناء نامطمئن !

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

من هم واسه اینجا قرار دادم که ببینم نظره شما چیه!!! [MENTION=17607]Ibo_Dec[/MENTION]

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

مي گم اين ناظما چقدر اكتيو شدن يهويي.. :4:
اين "منم منم" كردن كه چه دليلي با افسردگي داره خب تا حدودي به صورت نظري ميشه بهش رسيد ديگه
چون عموما افرادي "من" "من" مي كنن فقط خودشونُ مي بينن و بقيه براشون كم و بي اهميت ميشه ،
ديگه اوجِ اين من منِ ميرسه به حدي كه طرف فقط خودشو مي بينه و از جامعه و مردم دوري مي كنه و منزوي ميشه كه قشنگ اكتيواسيون
افسردگيه !
ولي خب اين ازمايشه به خصوص اين 103 زن و 15 مرد و نتيجه گيري براساس اينا واقعا چرتي بيش نبود.. :4:
با بهترين ارزوها.. (اطلاع ندارم به فنابردم نويسنده تاپيكو يا نه ؟ :4:)

mobina*

New Member
لایک ها
6

موضوعی جالب و قشنگی بود به نظر من ولی همونطور که در آخر متن هم اشاره کردید خیلی اطمینانی نیست البته شاید هم درست باشه
ولی در بعضی موقعیت ها هم استفاده از ضمیر اول شخص لازم است به نظر من:3:

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

من هم واسه اینجا قرار دادم که ببینم نظره شما چیه!!! [MENTION=17607]Ibo_Dec[/MENTION]
مطمئن هستيد ؟ :eek:
اين مطالب را از كجا پيدا مي كنيد ؟ حتما در سايتي عضو هستيد و برايتان ايميل مي ايد ؟ :confused:
من كه نظرم را گفتم اصلا ازمايش شان معيار ها و ملاك ها ي يك ازمايش صحيح را ندارد و اشتباه است. وقتي اصل اشتباه باشد ديگر
نتايج به چشم نمي ايند !
ولي در زمينه ي توصيف نظري با خانم bh2ao موافق هستم.

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

مطمئن هستيد ؟ :eek:
اين مطالب را از كجا پيدا مي كنيد ؟ حتما در سايتي عضو هستيد و برايتان ايميل مي ايد ؟ :confused:
من كه نظرم را گفتم اصلا ازمايش شان معيار ها و ملاك ها ي يك ازمايش صحيح را ندارد و اشتباه است. وقتي اصل اشتباه باشد ديگر
نتايج به چشم نمي ايند !
ولي در زمينه ي توصيف نظري با خانم bh2ao موافق هستم.
از چی مطمعن هستم؟؟؟

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

به نظر من،منیت بیشتر نشون دهنده غرور یک فرد میتونه باشه که معمولا غرور کاذب هم هست
اینطور افراد میخوان خودشونو خلاف اون چیزی که هستن نشون بدن و فکر میکنن با تعریف و تمجید از خود میتونن دید مثبتی از خودشون در ذهن اطرافیان ایجاد کنن
البته در مواردی هم ممکنه طرف تعریف به جایی از خودش بکنه و وافعا اون ویژگی رو داشته باشه،اما به خاطر افراط های قبلش کسی توجهی نکنه
همین موضوع میتونه باعث سرخوردگی اون فرد از جمع بشه و به مرور زمان باعث بروز افسردگی بشه
البته این توجیه من بود.نمیدونم اساس علمی دارد یا خیر....

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

از چی مطمعن هستم؟؟؟
مطمئن از ان هستيد كه اين مطلب را گذاشتيد تا ما رفع ايراد كنيم و نظر مان را بگوييم ؟؟ يعني با اين قصد اين تاپيك را زديد ؟؟؟:confused:

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

مطمئن از ان هستيد كه اين مطلب را گذاشتيد تا ما رفع ايراد كنيم و نظر مان را بگوييم ؟؟ يعني با اين قصد اين تاپيك را زديد ؟؟؟:confused:
بله دوست عزیز!
چون من خودم هم به این آزمایش اعتماد زیادی ندارم!

لایک ها
2,256

سلام.
بله.
کلا آزمایش نرمالی نبوده...
حداقل تعداد پرسش نامه ها برای اثبات یک علل روانی باید 2000 هزار نفر اون هم از تمام نقاط جهان باشه....
حداقل در ep که اینجوریه...روانکاوی فرویدی را نمیدانم استاندارد هاشون رو...

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

بله.
کلا آزمایش نرمالی نبوده...
حداقل تعداد پرسش نامه ها برای اثبات یک علل روانی باید 2000 هزار نفر اون هم از تمام نقاط جهان باشه....
حداقل در ep که اینجوریه...روانکاوی فرویدی را نمیدانم استاندارد هاشون رو...
دو ميليون ؟؟؟؟ منظورتون 2 هزار نفر هست ديگر ؟ ;)
البته بايد نسبت زن و مرد هم برابر باشد تا تاثير زن و مرد بودن بر نتيجه ازمايش اثر نگذارد !!

بالا