آب بخورید نمره بالاتر بگیرید!!!

Ebrahimi74

New Member
لایک ها
1,190
[FONT=&amp]تحقیقات جدید در انگلیس بر اهمیت نقش آب در جریان امتحان در مراحل مختلف آموزشی تاکید دارد.

[/FONT]
[FONT=&amp]پژوهشگران انگلیسی توصیه کردند که دانش آموزان و دانشجویان برای گرفتن نمرات بالاتر در جلسه امتحان آب بنوشند.فرشت برتری و گرفتن نمرات بالاتر در محصلانی که در جلسات امتحان آب به همراه خود می برند،نسبت به محصلانی که آب نمی نوشند افزایش می یابد.

[/FONT]

[FONT=&amp]پژوهشگران برای اطمینان بیشتر از درستی نتایج تحقیقات خود ، توانمندی های ذهنی و کلی دانش آموزان را از طریق بررسی مجموع نمرات یکساله آنها بررسی کردند تا دریابند که آیا نمره ای که خواهند گرفت ناشی از تاثیر آب به هنگام امتحان دادن خواهد بود یا اساسا به سطح بالای ذهنی خود دانش آموزان بازمی گردد.

[/FONT]

[FONT=&amp]پژوهشگران این نتایج را به خاطر تاثیر فیزیولوژیک مثبت آب بر عملکرد ذهن و قدرت تفکر دانستند که باعث می شود محصلان عملکرد بهتری در امتحان داشته باشند و علاوه بر آن آب به از بین بردن استرس احتمالی محصلان که تاثیر منفی بر عملکرد امتحانی آنها می گذارد،کمک می کند.[/FONT]
[FONT=&amp]پژوهشگران به دانش آموزان توصیه کردند که برای گرفتن نمرات بالاتر در جریان امتحان به طور منظم آب بنوشند و آب بدن خود را در شطح مطلوب نگه دارند.

[/FONT]

[FONT=&amp]پس آب بنوشید تا نمرات بالاتری کسب کنید[/FONT]:p

aftab75

New Member
لایک ها
76
پاسخ : آب بخورید نمره بالاتر بگیرید!!!

از این تحقیقا زیاد میشه......
من که ترجیح میدم درس بیشتر بخونم تا اینکه سعی کنم آب بدنمو تنظیم نگه دارم!!
یک جای دیگه هم نوشته بود که اگه آدامس بخورین بهتر میتونین درس بخونین:204:

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

من كه فك نمي كنم اگه 5 ليتر آب رو سر جلسه ي امتحان بخوريم اون قدر تاثير داشته باشه كه بخوايم 5 دقيقه بيشتر درس بخونيم!!!!!!!!!.......يه راه حلي كه باعث بالاتر رفتن نمره ي امتحان مي شه و همه اونو تاييد مي كنند:فقط بفهم و بخون(درس منظورمه!)....

Ebrahimi74

New Member
لایک ها
1,190

سلام
این تحقیق هم نگفته که درس نخون سر جلسه آب بخور معجزه میشه نمره بالا میگیری <br>این تحقیق میگه که درست رو درحد عالی بخون سر جلسه هم آب بخور تاثیر مثبت داره.
لطفا مطلب رو درست و بادقت بخونید .

بالا