تو این سال تونستم با تلاش برای المپیاد دنیا رو بهتر ببینم و زیبایی هاشو بفهمم. امیدوارم سال دیگه بهتر از اینم باشه. برای همتون سالی پربار و سرشار از موفقیت رو ارزو میکنم.
در گذرگاه زمان,خیمه شب بازی دهر,روز ها با همه تلخی وشیرینی خود میگذرند,عشق ها میمیرند, رنگ ها رنگ دِگَر میگیرند, و فقط خاطره هاست,که چه شیرین وچه تلخ ,دست نا خورده به جا می ما نند.
دوستان یک چیز بهتون میگم امیدوارم بهتون بر نخوره ...
یک سال عمرتون گذشت , یک سال پیر و فرتوت شدید , یک سال به مرگ نزدیک تر شدید , چرا خوشحالید واقعا ؟
به نظر من این چیزا اصلا خوشحالی نداره ...
من که دو موقع شدید دپرس میشم , یکی اول عید یکی دیگه هم آخر خرداد ....
خوش حالیم چون که سال بعد چیز های قشنگ تری میبینیم تجربه های جدید تری کسب میکنیم چون هر روز صبح که بیدار میشویم اون روز یک چیز جدید برامون به ارمغان میاره خوش حالیم چون که نوشدن سال به ما هم میگه که شما هم باید نو بشیم خوشحالیم چون که امسال شاید آدما ی جدیدی رو ببینیم خوش حالیم چون که شاید در سال جدید شاید مسئولین محترم رو عوض کنن
خوش حالیم چون که سال بعد چیز های قشنگ تری میبینیم تجربه های جدید تری کسب میکنیم چون هر روز صبح که بیدار میشویم اون روز یک چیز جدید برامون به ارمغان میاره خوش حالیم چون که نوشدن سال به ما هم میگه که شما هم باید نو بشیم خوشحالیم چون که امسال شاید آدما ی جدیدی رو ببینیم خوش حالیم چون که شاید در سال جدید شاید مسئولین محترم رو عوض کنن
از کجا میدونی چیزای قشنگ تری میبینی ؟
تجربه هات رو میخوای آخر کار چیکار کنی ؟
هر روز که مثل دیروز تقریبا تکراری هست ...
نو شدن رو قبول دارم ...
عوض شدن مسئولین رو هم قبول دارم :d
یک سال عمرتون گذشت , یک سال پیر و فرتوت شدید , یک سال به مرگ نزدیک تر شدید , چرا خوشحالید واقعا ؟
راستشو بگم من اون طرفو به این دنیا ترجیح میدم. مگه تو چی از زندگی میخوای که اونجا نباشه؟ البته خدا کنه ماجرامون به جهنم نخوره که قضیه یه خورده فرق میکنه...!
از کجا میدونی چیزای قشنگ تری میبینی ؟
تجربه هات رو میخوای آخر کار چیکار کنی ؟
هر روز که مثل دیروز تقریبا تکراری هست ...
نو شدن رو قبول دارم ...
عوض شدن مسئولین رو هم قبول دارم :d
انشاالله سال 91 سال آمدنش باشد، دل سر گشته کجا وصف رخ یار کجا؟ چشم آلوده کجا دیدن دلدار کجا؟ سر عاشق شدنم لطف طبیبانه ی توست ورنه عشق تو کجا این دل بیمائ کجا؟ برای ظهورش صلوات.
حرفي از گذشته نياريم بهتره حال و بچسبيم يهtext براتون انتخاب كردم اميدوارم ازش لذت ببريد: انسان ناآگاه از خويش يك گداست.انسان آگاه ازخويش بزرگترين پادشاه است زيراآن گاه كه تو از خويش آگاه شوي همه ي پادشاهي خداوند از آن تو مي شود.اين پادشاهي ازقبل به تو ارزاني شده اما تو درخوابي.درون توست اما توبه آن نمي نگري.چشمانت رابه بيرون دوخته اي! (اشو)
اختلاف نظر که زیاد هست ...
به نظر من اگر اینجوری هستید خیلی به نفعتون هست عقیدتون رو عوض نکنید چون مثل من اینهمه تو فکر نمیرید ... ما هم یکموقع نظرمون مثل شما ها بود :d