Achilles

New Member
لایک ها
208
آزمون تكميل ظرفيت دبيرستان هاي استعدادهاي درخشان هفتم مرداد در كشوربرگزار مي شود

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش،بر اساس دستورالعمل سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان ودانش پژوهان جوان ،شرايط شركت كنندگان در اين آزمون كه در رشته هاي "رياضي فيزيك" و "علوم تجربي" در پايه دوم اين مدارس برگزار مي شود،علاوه بر داشتن مليت و تابعيت ايراني،دارا بودن حداقل معدل كل 5/18 در پايه اول متوسطه مي باشد.
براساس اين گزارش ،ثبت نام داوطلبان از روز سه شنبه (امروز)بيست و هشتم تيرماه لغايت سه شنبه سوم مردادماه انجام مي شود و هزينه ثبت نام براي هر يك از داوطلبان واجد شرايط،مبلغ 100 هزار ريال مي باشد.
اين گزارش مي افزايد:همزمان با برگزاري اين آزمون در ساعت 9 صبح روز جمعه هفتم مردادماه ،آزمون ورودي رشته علوم انساني دبيرستان هاي استعدادهاي درخشان نيز بطور همزمان در سراسر كشور برگزار خواهد شد.
گفتني است، ستاد آزمون استان در صورت وجود امكانات آموزشي علاوه بر تكميل ظرفيت كلاس هاي موجود،نسبت به افزايش صرفاً يك كلاس دوم متوسطه در هر رشته(يك كلاس رياضي و فيزيك،يك كلاس علوم تجربي) مي تواند اقدام نمايد.

:33::33::33::33::33::33:

نظرتون رو اعلام کنید .

miladkvr

New Member
لایک ها
841
پاسخ : بدون شرح .........!

به نام خدایی که در همین نزدیکیهاست.

سلام.
به نظر من خیلی طرح خوبیه ، چون باعث میشه دانش آموزای پرتلاش که یک بار حالا بنا بر دلایل مختلف شانس حضور در این مدارس رو از دست دادن یکبار دیگه فرصت اینو داشته باشن که وارد این مدارس بشن...
در ضمن اینطور که در اخبار خوندم سال دیگه آزمون ورودی به صورت تک مرحله ای انجام میشه و تنها برای تکمیل ظرفیت چون از سال دیگه دانش آموزان راهنمایی تیزهوشان بدون آزمون مستقیماً وارد دبیرستان تیزهوشان میشن و این ظلم در حق بقیه دانش آموزان...
این تنها نظر منه و ممکنه مخالف داشته باشه ، به هرحال امیدوارم در این کشورمون شرایط طوری پیش بره که در حق کسی ظلم نشه!!!!!!

Achilles

New Member
لایک ها
208

به نظر من طرح کاملا مسخره ایه.
در ضمن امسال هم آزمون استانی بود و تک مرحله ای .سطح آزمون هم خیلی پایین بود .
مطمئنا آزمون رو طوری میگیرن که ظرفیت مدرسه ها تکمیل شه !این وسط فرقی بین دانش آموز پر تلاش و کم تلاش وجود نداره چون هر دو قبول میشن .

بدبختیش میمونه واسه ما! چون سطح کلاسها از اینی که هست پایین تر میاد .

پیشنهاد میکنم اسم این آزمون رو( آزمون مدرسه پر کن) بزارن .:34:
مدرسه ی ما امسال 90 دانش آموز اول پذیرش کرد !:65:

ما 74-75 ای ها شدیم موش آزمایشگاهی !:23:

mahoo2020

New Member
لایک ها
27

بنظر منم افتضاحه:14: سطح کلاس خیلی میاد پایینه و بجای اینکه معلم مفهومی کار کنه مجبور میشه حفظی کار کنه و دانش

آموزا بدبخت میشن تازه معلم چجوری میتونه این همه دانش آموزرا کنترل بکنه اه اه اه واقعا که..... پس تکلیف اون همه درسی

که سمپادیا توی راهنمایی خوندن چی میشه دوباره معلم مجبوره اونا را از اول برای دانش آموزا توضیح بده و وقت دانش آموزا

بیهوده تلف میشه .... آقایون فقط نشستن اون بالا نظر میدن بدون اینکه همه جوانبو بسنجن اه اه اه :85:

B.mikaniki

New Member
لایک ها
567

به fardinstrچه قدر احساس موش بودن میکنین فعلا که هر کاری واستون کردن به نفعتون بوده.نبوده خدا وکیلی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

carlsen

New Member
لایک ها
21

درود
واقعاً که مسخره ست
هرسال داره بدتر میشه ،آزمون رو یه مرحله ای میکنن ،تاریخ و جغرافیا و اجتماعی اضافه میکنن
مدارس جدید تاسیس میکنن ،حالا هم که این
واقعاً متاسفم

Achilles

New Member
لایک ها
208

به نفعمون بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا هر طرحی که داشتن اولش روی ما اجرا کردن :29: همه ی طرحهاشونم مسخره بوده .
سال 93 هم که معلوم نیست کنکوره یا ..............!

Achilles

New Member
لایک ها
208

این طرح باعث خوشحالی بچه های غیر سمپادی و بدبختی و ناراحتی بچه های سمپادیه !:29:
سطح کلاسها فوق العاده پایین میاد در نتیجه مدیرای مدارس هم به احتمال زیاد واسه جبران ،کلاسهای فوق العاده ی بیهودهههه میزارن . در نهایت کلی وقتمون هدر میره .:(
بچه هایی که امسال پذیرش میشن تا با شرایط مدرسه آشنایی پیدا کنند و خودشون رو با شرایط هماهنگ کنند کلی وقتشون هدر میره .:(:29:

NILOU75

New Member
لایک ها
292

این طرح باعث خوشحالی بچه های غیر سمپادی و بدبختی و ناراحتی بچه های سمپادیه !:29:
سطح کلاسها فوق العاده پایین میاد در نتیجه مدیرای مدارس هم به احتمال زیاد واسه جبران ،کلاسهای فوق العاده ی بیهودهههه میزارن . در نهایت کلی وقتمون هدر میره .:(
بچه هایی که امسال پذیرش میشن تا با شرایط مدرسه آشنایی پیدا کنند و خودشون رو با شرایط هماهنگ کنند کلی وقتشون هدر میره .:(:29:
اولا سمپاد چندان آش دهنسوزی نیست که غیر سمپادیا بخوان واسش خوشحال شن !!!!
دوما شما مطمئنی ورودیا سطحشون از شما پایین تره؟؟؟؟:106::216::45:
با این که سمپادیم ولی باهاتون مخالفم !!!!:206:

B.mikaniki

New Member
لایک ها
567

نمیخوام از روی ناآگاهی حرفی بزنم ولی مدارس نمونه هم که اینطوریه اصلا بد نیست من خیلی ها رو میشناسم که سال 2 یا سه وارد دبیرستانمون شدند و رتبه هایی خیلی بهتر از کسایی که ادعاشون میشد آوردند.خودتونو بذارین جای یکی که روز آزمون تیزهوشان حالش بد میشه و نمیتونه آزمون ورودی اول رو بده گناهش چیه که با اینکه از خیلی ها باهوش تره باید بره مدرسه معمولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shadi2011

New Member
لایک ها
139

خوب این کجاش بده؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
خیلی از بچه های مدارس عادی بهتر ازسمپادیان.
یک بنده خدایی ک من میشناسم در پایین ترین مدارس شهر درس میخونده(در حدی ک همه والدینشون معتاد بودن)و این دخترخانوم داروسازی فردوسی رو اورد در حالیکه بچه های مدرسه ی ما اکثرا ابیاری گیاهان دریایی شاخ تپه اوردند!!!
کجاش بده؟!؟!؟
یه بنده خدای دیگه ای رو میشناسم ک اونم تو همین مدارس پایین شهر دری خونده و تو شیمی مدال نقره اورد!حالا این کجاش بده؟1
تازه من مدارس خیلی خیلی پایینو مثال زدم نه مدارسی ک طرف ب خاطر یه استرس کوچولو تو ازمون مسخره ی سمپاد رد شده!
به نظر من م خیلی عالیه,اتفاقا امروز یکی از دوستام اومده بود کتابامو بگیره تا بخونه برا ازمون
تبریک میگم ب مسئولان:))
دوست عزیزفاردینستر--->چشم ها را باید شست / جور دیگر باید دید
شاد و پیروز باشید:1:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

ممکنه باور نکنین ولی من یکی از یه رقمی های سراسری رو میشناسم (تو مدرسمون بوده)که از یه مدرسه دیگه سال سوم میاد و برای اینکه کم نیار(بچه ها ذاتن میانپایه ها رو دوس ندارن و جبهه گیری میکنن) درس میخونه و موفق میشه!!!اینم انگیزه ایه!!!

shadi2011

New Member
لایک ها
139

lمیان پایه یعنی چی؟

Achilles

New Member
لایک ها
208

این طرح واسه بعضی شهر ها مثل شهر ما مشکل ایجاد میکنه !
پارسال توی شهر ما مدرسه 60 نفر ظرفیت داشت ولی 23 نفر بیشتر قبول نشدن . :29:
امسال با این آزمونی که میگیرند 50 % کسایی رو که پارسال توی آزمون قبول نشدن رو پذیرش میکنند.
منظور من این نبود که سطح بچه هایی که میان پایین تره . منظورم اینه که تا با شرایط مدرسه آشنایی پیدا کنند و هماهنگ شن کلی وقت ما تلف میشه و اینکه دبیرها باید 1/2 مطالبی رو که پارسال درس دادن رو امسال دوباره درس بدن .
در ضمن یه جورایی حق ما هم ضایع میشه !(عادیه !)

از جهتی واسه بعضی از دوستان خوشحالم :)و از جهت دیگه واسه .................!

shadi2011

New Member
لایک ها
139

خوب بعله حق با شماست در این زمینه ک تا با رسم و رسوم مدرسه اشنا شن وخ میبره و...
ولی این افراد اکثرا باهوشن در نتیجه همین هوششون ب گرفتن سریع موضوع کمک میکنه:1:
هر طرحی یه خوبیایی داره یه بدیایی,خوبیهای این طرح بیشتر از بدیاشه
ب هر حال امیدوارم حق کسی ضایع نشه و اکثرا راضی باشن از این طرح!:1:
شاد و پیروز باشید
*احمقانه ترین کار در یه پروژه اینه ک بخای 100%افرادتو راضی نگه داری!!!

Fatima !!!!!

New Member
لایک ها
101

ای بابا !!!! ما که خواستیم انسانی بخونیم نبود حالا که اینا میخان بخونن هست !!!!! در حق ما ظلم میشه !!!!! به نظر من طرح خوبیه اگه درست اجرا بشه ولی من به چشم خودم دیدم بچه های جدید چیز خاصی بارشون نیست بیشتر با تکیه به پول پدر ، تزریق علم و کلاس خصوصی اومدن بالا ! خدا آخر و عاقبت همه رو ختم به خیر کنه !!! :99:خیلی هم آش دهن سوزیه ! چون همه آرزوشونه تو مدارس استعداد های درخشان با دانش آموزای قوی و امکانات برتر و بهترین معلما درس بخونن وگرنه این همه برای وارد شدن به این مدرسه ها خرج نمی کردن و سر و دست نمی شکستن ! واسه اطلاع بعضیا !!! :101::101::101::101::101:

آخرین ویرایش توسط مدیر

NILOU75

New Member
لایک ها
292

ای بابا !!!! ما که خواستیم انسانی بخونیم نبود حالا که اینا میخان بخونن هست !!!!! در حق ما ظلم میشه !!!!! به نظر من طرح خوبیه اگه درست اجرا بشه ولی من به چشم خودم دیدم بچه های جدید چیز خاصی بارشون نیست بیشتر با تکیه به پول پدر ، تزریق علم و کلاس خصوصی اومدن بالا ! خدا آخر و عاقبت همه رو ختم به خیر کنه !!! :99:خیلی هم آش دهن سوزیه ! چون همه آرزوشونه تو مدارس استعداد های درخشان با دانش آموزای قوی و امکانات برتر و بهترین معلما درس بخونن وگرنه این همه برای وارد شدن به این مدرسه ها خرج نمی کردن و سر و دست نمی شکستن ! واسه اطلاع بعضیا !!! :101::101::101::101::101:
شاید جایی که شما هستین ورودیا خوب نباشن مدرسه ما که هر وقت آزمونی گرفتن حداقل از 5نفر اول 2تاشون ورودی بون من خودم( ورودی بودم) رتبه بدتر از 3 نداشتم بچه های ما اینقد اوضاشون خیطه بدبختا اینقد از ریاضی ترسیدن تا الان 61 تجربی 6 تا ریاضی داریم حالا خودت قضاوت کن
دانش آموز قوی!!!!
امکانات !!!!
تو مدرسه ما که نی !!! اونایی که سر و دست میشکنن آخرش پشیمون میشن چون مدرسه مزخرفی مثل مدرسه ما ارزش یه بند انگشت هم نداره چه برسه به دست و سر
به فردین: آزمونای سمپاد اینقد مزخرف هستن که همیشه یه سری از زرنگا قبول نمیشن بعد یه سری....... قبول میشن شما فک نکن اون 23تایی که قبول نشدن از شما ضعیف ترن و با 2/1 مطالب رو درس بدن ولی با هماهنگی موافقم

Achilles

New Member
لایک ها
208

شاید جایی که شما هستین ورودیا خوب نباشن مدرسه ما که هر وقت آزمونی گرفتن حداقل از 5نفر اول 2تاشون ورودی بون من خودم( ورودی بودم) رتبه بدتر از 3 نداشتم بچه های ما اینقد اوضاشون خیطه بدبختا اینقد از ریاضی ترسیدن تا الان 61 تجربی 6 تا ریاضی داریم حالا خودت قضاوت کن
دانش آموز قوی!!!!
امکانات !!!!
تو مدرسه ما که نی !!! اونایی که سر و دست میشکنن آخرش پشیمون میشن چون مدرسه مزخرفی مثل مدرسه ما ارزش یه بند انگشت هم نداره چه برسه به دست و سر
به فردین: آزمونای سمپاد اینقد مزخرف هستن که همیشه یه سری از زرنگا قبول نمیشن بعد یه سری....... قبول میشن شما فک نکن اون 23تایی که قبول نشدن از شما ضعیف ترن و با 2/1 مطالب رو درس بدن ولی با هماهنگی موافقم

1-ورودی راهنمایی به دبیرستان با ورودیه اول به دوم فرق داره .(منم ورودیه راهنمایی به دبیرستانم)
2- مدرسه ی ما پارسال 23 نفر قبولی داشت (از 60 نفر ظرفیت) . 37 نفر ..................!
3- مدرسه ی شما رو نمیدونم چطوریه ولی این آزمون واسه مدرسه ی ما بجز ضرر چیز دیگه ای نداره . شاید 3-4 نفر آدم تاپ به مدرسه اضافه شه ولی بیست و خورده ای نفر ....................!

4- به هر حال این آزمون گرفته شده و نتایج مشخص شده . امیدوارم که ختم به خیر شه . بهتره دیگه راجع به این موضوع بحثی نشه .چون به جز وقت تلف کردن و ....... چیز دیگه نداره .

PrinceEmilio

New Member
لایک ها
5
پاسخ : آزمون تکمیل ظرفیت استعدادهای درخشان

جالبه!!!!! منم موافقم آزمونا اونقدر الكيه كه هر ............. قبول ميشه و همين طورم به جز دردسر براب خونواده ها و و اخرشم مشكلات رواني براي اونايي به زور كلاس قبول ميشن نداره ........

faezeh iq

New Member
لایک ها
135
پاسخ : آزمون تکمیل ظرفیت استعدادهای درخشان

سلام
ما امسال ازمون ورودی نداشتیمو کلی سطح درسیمون افت کرد دیگه مثل قبلا درس نمیخوندیم ولی ای کاش ازمون ورودی داشتیم تا حداقل یه کم درس میخوندیم تا سطح علمی مون اینقدر پایین نیاد :181::181:
حالا بگذریم واقعا میشه هوش یه دانش اموز رو با مطالب حفظی دروس ... مثل جغرافیا و تاریخ سنجید؟؟؟؟
تازه این هیچی همه ازمونای ورودی سمپاد با کشوری بودنشون میشناسیم نه اینکه بیان استانی ازمون بگیرن
ما الان با ورودیا باید توی کلاسای 33 نفره بیشینیم حالا چه انتظاری از دبیرا میره:107::107:

در جواب به بقیه دوستانم باید بگم :
اینا همش اقلیته یعنی چند نفر ممکنه سر ازمون حالشون بهم بخوره نتونن سوالا رو جواب بدن یعنی واسه 2-3 نفر هزارتا دانش اموز تکمیل ظرفیت بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینطور هم اون چند نفر که حقشون بوده و قبول شدن و هم اون چندتایی که حقشون بوده و قبول نشدن تلف سرکلاسا تلف میشن:13::13:
هرچند که من دلیل ایجاد این تاپیکو نمی فهمم چون هرچی ما داد بزنیم چیزی درس نمیشه:225::225:

بالا