وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirameli

New Member
لایک ها
46
پاسخ : آزمون طلاهای دوره 23

امیدوارم مرحله دوم اینطوری نباشه،به نظر من بده که تمرینات یا سوالات یه کتابو عینا بدین!!!،آخه چه منظوری هست توش؟؟،سوالا به قوله آقا طه باید ایده دار باشه،سوالا بد نبودن ولی این نقص رو داشتن،بازم میگم به نظر من،خدا کنه مرحله دوم اینطوری نشه!!!،،،

لایک ها taha
لایک ها
1

سوال معدنی شماره 2 مورد 5 که ساختار BrLn رو میخواست شعاع ها رو غلط داده به جای پیکو متر انگستروم داده که با این اطلاعات ساختار اون NaCl نمیشه ولی اگه پیکو باشه میشه لطفا بررسی شود (اقایون طلا ها). مرسی

آخرین ویرایش توسط مدیر

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

امیدوارم مرحله دوم اینطوری نباشه،به نظر من بده که تمرینات یا سوالات یه کتابو عینا بدین!!!،آخه چه منظوری هست توش؟؟،سوالا به قوله آقا طه باید ایده دار باشه،سوالا بد نبودن ولی این نقص رو داشتن،بازم میگم به نظر من،خدا کنه مرحله دوم اینطوری نشه!!!،،،
نه بابا مر ۲ چه بطی داره به طلا ها:eek:
اصلا طراح یه کس دیگه اس . طراح که یه ادم دبیرستانی نیست. طراح یه کسیه مثل استاد کیانمهر که موهاشو تو شیمی الی سفید کرده
راستی استاد کیانمهر موی سفید داره ? :4:

لایک ها
68

واسه همه رشته ها داره يا فقط شيمي

r-shvir

New Member
لایک ها
230

نه بابا مر ۲ چه بطی داره به طلا ها:eek:
اصلا طراح یه کس دیگه اس . طراح که یه ادم دبیرستانی نیست. طراح یه کسیه مثل استاد کیانمهر که موهاشو تو شیمی الی سفید کرده
راستی استاد کیانمهر موی سفید داره ? :4:
کسی که طلا میشه عملا دبیرستانی هستش ولی به اندازه ی یک فوق لیسانس شیمی یا بالاتر شیمی و ریاضی می دونه و درکو و فهمش خیلی بالاست و این جمله در حقشون به نظر من نا مردی یه

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

کسی که طلا میشه عملا دبیرستانی هستش ولی به اندازه ی یک فوق لیسانس شیمی یا بالاتر شیمی و ریاضی می دونه و درکو و فهمش خیلی بالاست و این جمله در حقشون به نظر من نا مردی یه

نه دیگه اغراق نکنید . در حد لیسانس درسته ولی نه دیگه فوق .
بعضی مطالب رو شاید نصفه نیمه در حد فوق خوندهذباشه ولی نه دیگه اونجوری !
در هر صورت قصدم بی احترامی نیست ولی بحث، بحث تجربه است

r-shvir

New Member
لایک ها
230

نه دیگه اغراق نکنید . در حد لیسانس درسته ولی نه دیگه فوق .
بعضی مطالب رو شاید نصفه نیمه در حد فوق خوندهذباشه ولی نه دیگه اونجوری !
در هر صورت قصدم بی احترامی نیست ولی بحث، بحث تجربه است
ما در صورتی می تونیم راجع به سوالا نظر بدیم که بتونیم همشونو جواب بدیم. که فکر نم کنم کسی از ماها تونسته باشه
من با چند تایی از این بچه ها دوستم واینقدر اطلاعاتشون خوبه(تو ی همه ی زمینه ها)که حتی از خیلی از استادا ی دانشگاه هم بیشتر و بهتر می دونن (اغراق نیست. اخه استاد داریم تا استاد ولی به هر حال)
بابا مگه انشجو های ما حتی دکتراش هم چی میدونن . ما انشجو ی با سواد خیلی کم داریم .

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

ما در صورتی می تونیم راجع به سوالا نظر بدیم که بتونیم همشونو جواب بدیم. که فکر نم کنم کسی از ماها تونسته باشه
من با چند تایی از این بچه ها دوستم واینقدر اطلاعاتشون خوبه(تو ی همه ی زمینه ها)که حتی از خیلی از استادا ی دانشگاه هم بیشتر و بهتر می دونن (اغراق نیست. اخه استاد داریم تا استاد ولی به هر حال)
بابا مگه انشجو های ما حتی دکتراش هم چی میدونن . ما انشجو ی با سواد خیلی کم داریم .
بله قطعا استثنا وجود داره ولی واقعا شما تاحالا با چند تا استاد دانشگاه صحبت کردید و فهمیدید که چیزی بارشون نیست ؟

r-shvir

New Member
لایک ها
230

بله قطعا استثنا وجود داره ولی واقعا شما تاحالا با چند تا استاد دانشگاه صحبت کردید و فهمیدید که چیزی بارشون نیست ؟
با خودشون صحبت نکردم ولی با چند تا از شاگرد برتر های دانشگاه شریف و تهران در زمینه ی کامپیوتر و مکانیک صحبت کردم.
معدل این بنده خدایی که می گم 19.5 به بالاست. وفقط الان لیسانس داره و رفته دنبال سربازیش. وقتی ازش پرسیدم گفت: من در دو سال اخیر 0.00000000001% به سوادم اضافه نشده و به غیر از چند تایی از اساتیدمون بقیشون............:169: و اگر بتونم اپلای میکنم ودر غیر این صورت با همون مدرک لیسانس وارد بازار کار میشم
جمع بندی ::158: بچه های المپیادی از خیلی از دانشگاهی ها با سواد ترن

Soroush.A

New Member
لایک ها
49

دقت کردی این دانشجوای بدبخت که انقد میگی بی سوادن المپیاذی هم قاطیشون هست؟!
بعد میگی المپیادیا با سوادن! پس دانشجوی با سوادم داریم دیگه...

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

با خودشون صحبت نکردم ولی با چند تا از شاگرد برتر های دانشگاه شریف و تهران در زمینه ی کامپیوتر و مکانیک صحبت کردم.
معدل این بنده خدایی که می گم 19.5 به بالاست. وفقط الان لیسانس داره و رفته دنبال سربازیش. وقتی ازش پرسیدم گفت: من در دو سال اخیر 0.00000000001% به سوادم اضافه نشده و به غیر از چند تایی از اساتیدمون بقیشون............:169: و اگر بتونم اپلای میکنم ودر غیر این صورت با همون مدرک لیسانس وارد بازار کار میشم
جمع بندی ::158: بچه های المپیادی از خیلی از دانشگاهی ها با سواد ترن

نه عزیزم نتیجه گیری غلط نکن
اون کسی که باهاش حرف زدی خیلی شاخ بوده . خب وقتی خودش رفته جلو جلو مثل المپیادی ها درسو خونده ، استاد بیاد بخاطره اون مطالب بالاتر بگه ؟ اینجوری که بقیه بیچاره میشن
ولی من این حرفو که خیلی از استید بی سوادن رو از یه لحاظ دیگه قبول دارم
اگر دقت کرده باشی اکثر دانشجو ها تحت تاثیر اساتید هستن
بعضی از این اساتید فقط درس میدن و میرن اما فقط معدودی هستن که درمرد چیزای دیگه هم برای دانشجو ها حرف میزنن. نمیدونم حرفمو گرفتی یا نه
اگر گرفتی که خدا رو شکر
اگر نه که بیخیال .

r-shvir

New Member
لایک ها
230

نه عزیزم نتیجه گیری غلط نکن
اون کسی که باهاش حرف زدی خیلی شاخ بوده . خب وقتی خودش رفته جلو جلو مثل المپیادی ها درسو خونده ، استاد بیاد بخاطره اون مطالب بالاتر بگه ؟ اینجوری که بقیه بیچاره میشن
ولی من این حرفو که خیلی از استید بی سوادن رو از یه لحاظ دیگه قبول دارم
اگر دقت کرده باشی اکثر دانشجو ها تحت تاثیر اساتید هستن
بعضی از این اساتید فقط درس میدن و میرن اما فقط معدودی هستن که درمرد چیزای دیگه هم برای دانشجو ها حرف میزنن. نمیدونم حرفمو گرفتی یا نه
اگر گرفتی که خدا رو شکر
اگر نه که بیخیال .
اره بابا بیخیال :194::194:

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

جالبه که شما میگید خیلی عالی بود و فلان ولی من وقتی از دو تا معلم پرسیدم گفتند که جالب نبوده زیاد ! چون مثلا تمرین یه کتابو ورداشتن اوردن . بدون ایده خاصی .
اون دوتا معلم هم نظر خودشونو گفتن...سوال نباید اشک بچه هارو دربیاره که!
برو سوالات سال قبل رو نگاه کن!کلا یه وضعی بود!آدم 20ساعت هم فکر می کرد ایده خاصی به ذهنش نمیومد(البته من آلی و تستی هارو خوب نوشتم!)ولی در کل این سوالات باید جوری باشه که طرف فقط بدونه اگه دوره سوال بیاد چجوریه و چون اساتید هم هنوز بهشون درس ندادن سوالای آسون تر براشون مفید تره!

mehran_151m

New Member
لایک ها
89

اون دوتا معلم هم نظر خودشونو گفتن...سوال نباید اشک بچه هارو دربیاره که!
برو سوالات سال قبل رو نگاه کن!کلا یه وضعی بود!آدم 20ساعت هم فکر می کرد ایده خاصی به ذهنش نمیومد(البته من آلی و تستی هارو خوب نوشتم!)ولی در کل این سوالات باید جوری باشه که طرف فقط بدونه اگه دوره سوال بیاد چجوریه و چون اساتید هم هنوز بهشون درس ندادن سوالای آسون تر براشون مفید تره!
ایمان جان این آزمون سی*است و فلسفه خودش رو داره که خارج از بحث این تاپیک هست.(ولی ظاهرا" دوستان امسال کلا" فلسفه و این حرفا رو بیخیال شدن)

آخرین ویرایش توسط مدیر
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا