Vbulettin

New Member
لایک ها
3
درود
دوستان من می خوام برای مرحله یک المپیاد شیمی شروع به خواندن کنم می خواستم ببینم از چه منابع و کتابی برای مرحله یک استفاده کنم.
با تشکر.

آخرین ویرایش توسط مدیر

EF.TAHMASEBI

New Member
لایک ها
55
پاسخ : آزمون مرحله اول سال 91

در چه رشته ای؟

Vbulettin

New Member
لایک ها
3

ببخشید یادم رفت شیمی.
اگه ممکنه کتاب تست هم معرفی کنید.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

دوست عزیز ابتدا در انجمن مورد نظر بگردید...... تعداد زیادی تایپیک هست که برنامه ی مطالعه ی المپیاد هست و معرفی کتاب......

Vbulettin

New Member
لایک ها
3

دوستان واقعا معذرت می خوام من شیمی عمومی مورتیمر رو خریدم 29 فصل داره (ویرایش جدید کامله) راهنمایی کنید کدوم فصل ها رو برای مرحله اول بخونم؟
من کتاب آموزش شیمی 3 مبتکران رو هم خریدم می خواستم ببینم کدوم کتاب رو بگیرم بیشتر کار کنم راهنمایی کنید.(نام ببرید!)
با تشکر.

Vbulettin

New Member
لایک ها
3

هیچ کس راهنمایی نمی کنه درباره شکل خواندن و کتاب ها:63:

m_chemist

New Member
لایک ها
27

سلام! اگه میخواین برامرحله ی اول بخونین فک کنم فقط کتاب شیمی2و3+یک کتاب تست ازهرکدومشون کفایت میکنه!(مبتکران مهندس بهمن بازرگان خیلی خوبه):)

لایک ها
49

می توانی از ایرسک هم بگیری یا از سایت www.konkur.ir

لایک ها
87

به نظر من برا خوندن المپیاد قبل از هر چیزی باید بری کتاب درسی دوم و سومش رو بخونی مثلا برا شیمی باید شیمی 2 و 3 رو تا ته خونده باشی در غیر این صورت فکر کنم غیر درسی به دردت نخوره چون من خودم اینو تجربه کردم برا فیزیک هر چی غیر درسی المپیادی میخوندم تو مخم نمیرفت ولی به ترتیب فیزیک دوم و سوم رو خوندم الان خیلی بهتر شده حداقل میدونم یه برنا مه درست بریزم مرحله 1 رو در میام البته اگه

a_sarmayeh

New Member
لایک ها
6

سلام
فکر می کنم تازه می خوای شروع کنی.
شیمی 2و3
شیمی 2و3 مبتکران،بازرگان (درسنامه)
شیمی عمومی مورتیمر تا فصل 13
2000 مساله شیمی، بهروز بهنام
مسائل برگزیده شیمی، مهدی شیردل
سوالات دسته بندی شیمی سایت ایریسک، مرتضی خلینا (از قسمت دریافت فایل می تونی بگیری)
اگه به منابع بالا 80-85% تسلط داشته باشی و خوب تلاش کنی ایشالا قبول میشی.

Ayfar

New Member
لایک ها
25

اول از همه كتاباي درسي بعدش ميتوني از كتاب هاي المپياد شيمي انتشارات فاطمي و كتاب شيمي آلي فاطمي(دكتر سيدي) استفاده كني. در سطح پيشرفته تر هم براي هر بخشش كتاباي كه تو قسمت پايين نوشتم پيشنهاد ميكنم.

1. شيمي فيزيك: لوين + ادكينز
  2. شيمي تجزيه: اسكوگ وست + حل مسئله كريستين
  3. شيمي آلي: مورسون بويد +شيمي آلي سولومونز
  4. شيمي معدني: كاتن(دكتر آقا بزرگ) + شيمي عمومي ماهان

mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568

اول از همه كتاباي درسي بعدش ميتوني از كتاب هاي المپياد شيمي انتشارات فاطمي و كتاب شيمي آلي فاطمي(دكتر سيدي) استفاده كني. در سطح پيشرفته تر هم براي هر بخشش كتاباي كه تو قسمت پايين نوشتم پيشنهاد ميكنم.

1. شيمي فيزيك: لوين + ادكينز
  2. شيمي تجزيه: اسكوگ وست + حل مسئله كريستين
  3. شيمي آلي: مورسون بويد +شيمي آلي سولومونز
  4. شيمي معدني: كاتن(دكتر آقا بزرگ) + شيمي عمومي ماهان
فک کنم کتاب هایی که برای شیمی فیزیک و ... گفتید برای شروع کار و امادگی برای مرحله یک مناسب نباشه..
این کتب بیشتر برای بعد از تسلط بر مباحث پایه و مرحله یک و برای آمادگی برای دوره ی تابستانی یا همون مرحله سه هستند...

Ayfar

New Member
لایک ها
25

فک کنم کتاب هایی که برای شیمی فیزیک و ... گفتید برای شروع کار و امادگی برای مرحله یک مناسب نباشه..
این کتب بیشتر برای بعد از تسلط بر مباحث پایه و مرحله یک و برای آمادگی برای دوره ی تابستانی یا همون مرحله سه هستند...
اگه دقت كنيد نوشتم در سطح پيشرفته تر

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

اول کتاب درسی رو قورت بده بعد برو شیمی با نگرش تحلیلی رو بخون سپس چگونه مسائل شیمی را حل کنیم رو بخون و بعد روی مسائل برگزیده تسلط پیدا کن!!!با این کار مرحله دو هم قبول میشی چه برسه به یک!!!!

MEA76

New Member
لایک ها
860

اگه مرحله ۲ رو خوب بخونید مرحله ۱ تون هم تقریبا تضمینه.برای مرحله ۱ نکات حفظی کتاب رو هم یادتون نره به هر حال کتابای مبتکران تست آقای بازرگانی برای ۱ خیلی خوبه...

موفق باشید...

بالا