لایک ها
2,054
پاسخ : آزمون های 17 آبان 92/سنجش-گاج-گزینه2

سلام فرهاد جان،امیدوارم حالت خوب باشه؟
چرا دینیش خوب نبود؟
ریاضیش هم به نظرم خیلی آسون بود اما با شیمی و فیزیکش حال کردم سوالاش باحال بود،حتی یکی از سوالای شیمی دومش از سوالای المپیاد انتخاب شده بود!:4:
مرسی ایمان جان...والا کلا از تیپ سوالای ایندفعش(دینی) خوشم نیومد پیچوندن الکی حس میکنم زیاد داشت...کلا دوطرف ایندفعه سوالای دینیشون به نظرم بد بود سوالای قلم چیو میدیدم ندیده حل میشد ولی گزینه 2 با بازی با کلمه پیچونده بود...البته نظر منه!

خب برادر من ریاضیم تو زیستی طبیعتا ریاضیتون خیلی باید آسون تر باشه!..سوالای ریاضی گزینه2 هم سخت نبود(البته آسونم نبود!) ولی وقت گیر بودن...

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

@imi007
من به انتخابم اعتماد دارم..
هرطور مایلید....اما سنجش هم برنامه مطالعاتی و بسته بندی آزموناش مناسب نیست هم اینکه تعداد افرادی که توش هستن خوب نیست...باز اگه تو آزمونای جامع باشه یه چیزی،اما حداقل این مرحله ای هاش زیاد جالب نیستن...

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

مرسی ایمان جان...والا کلا از تیپ سوالای ایندفعش(دینی) خوشم نیومد پیچوندن الکی حس میکنم زیاد داشت...کلا دوطرف ایندفعه سوالای دینیشون به نظرم بد بود سوالای قلم چیو میدیدم ندیده حل میشد ولی گزینه 2 با بازی با کلمه پیچونده بود...البته نظر منه!

خب برادر من ریاضیم تو زیستی طبیعتا ریاضیتون خیلی باید آسون تر باشه!..سوالای ریاضی گزینه2 هم سخت نبود(البته آسونم نبود!) ولی وقت گیر بودن...
گزینه2 همیشه همین جوره،دوست داره پیچوندنو!
جالب اینه که وقتی دینی رو 100 زدم دوستام می گفتن تقلب کردی!:4:
از خود تجربیا هم بپرسی همه از ریاضی ما می نالیدن!:4:

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

[MENTION=8380]imi007[/MENTION]
در همون اولین پستی که نقل قولم کردید؛گفتم که از بهمن قصد تغییر رویه دارم!و میام میزنم قلم چی رو میترکونم بره رو هوا:4: (دقیقا مثل باشگاه که باهاش این کار رو کردم:4:که اگر نمی ترکوندمش نتایج مرحله ۲ رو حالا حالا ها اعلام نمیکرد!!!‏:دی:4: )‏
ضمنا نه شما و نه هیچکس دیگه؛از برنامه و انتخاب من خبر نداره؛سنجش بخشی از انتخاب منه!به کاری که میخوام بکنم اعتماد دارم و در این مسیر هیچکس نمی تونه این اعتماد رو ازم بگیره!‏
چون فکر کردم و بعد انتخاب کردم!‏
.......
باتشکر:)
s.ahmadi

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

@imi007
در همون اولین پستی که نقل قولم کردید؛گفتم که از بهمن قصد تغییر رویه دارم!و میام میزنم قلم چی رو میترکونم بره رو هوا:4: (دقیقا مثل باشگاه که باهاش این کار رو کردم:4:که اگر نمی ترکوندمش نتایج مرحله ۲ رو حالا حالا ها اعلام نمیکرد!!!‏:دی:4: )‏
ضمنا نه شما و نه هیچکس دیگه؛از برنامه و انتخاب من خبر نداره؛سنجش بخشی از انتخاب منه!به کاری که میخوام بکنم اعتماد دارم و در این مسیر هیچکس نمی تونه این اعتماد رو ازم بگیره!‏
چون فکر کردم و بعد انتخاب کردم!‏
.......
باتشکر:)
s.ahmadi
اگه فقط سنجش نیستید و مثله بچه های انرژی اتمی و حلی قراره از بعد بهمن بیاید قلم چی خیلی عالیه و مشکلی نیست!
امیدورام موفق باشید

بالا