پاسخ : آزمون10آبان1392موسسه قلم چی
سلام.به نظر من سوالا در كل خوب بود.فقط الان يكي به من بگه كه تراز6600 واسه سوم تجربي خوبه؟
سلام به شما دوست عزیز
این تراز معمولا برای دانش آموزان خوبه
اما خیلی بستگی به این داره که سطح علمی شما چقدر باشه!سطح مدرسه و میزان تلاشتون چیه و یه سری فاکتورها و ریزفاکتور های دیگه که خیلی جای بحث نداره اینجا!
بطور کلی اگر خیلی زیاد خوندید واسش و این شد؛خب خیلی خوب نیست و باید درسطوح مطالعه تون یه تجدید نظری بکنید
اما اگر دارید برای المپیاد میخونید و برای این آزمونها برنامه ی خاصی ندارید؛نتیجه ی خوبیه!
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
که گر عرشي به فرش آيي و گر ماهي به چاه افتي ... ۳۰ دقیقه وقت کم اوردیم و شیمی رو نصفه زدیم و فیزیک رو هم سفید ! ۷۰۰ تا افت تراز .......
همیشه سعی کنید زمان بگیرید!قلمچی معمولا بالای هر سوالی زمان پیشنهادی مینویسه!
یک الی دو دقیقه از اون زمان برای درس مورد نظر کمتر وقت بذارید و فقط فقط فقط به سوالاتی که اطمینان دارید جواب بدید!
فکرکردن بیخودی روی بعضی سوالات کنکور هم جایز نیست؛چه برسه به قلمچی که اعتبارش به اندازه کنکور نیست!
یه کمی هم این وقت کم آوردن به تسلط آدم بستگی داره
تسلط به دروس مطالعه شده و تسلط به خودمون و جلسه آزمون
اگر سعی کنیم این دو تا تسلط رو به نزدیک ۱۰۰% برسونیم؛ نتیجه ی ایده آل در وقت مجاز حاصل میشه
موفق باشید
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
من که امروز افت کردم زیست سومش سر جلسه کفریم کرد بدجور زبانشم یه جوری بود بقیه عادی!!
ما در آزمون قبل؛توی تاپیکش سر سوالات زیست سال سوم بحث کردیم و گفتیم بهتره آرامشتون رو در مواجه باهااشون حفظ کنید و افت ناگهانی در این درس نسبت به سال قبل و سایر آزمون ها طبیعیه!
اگر سال سوم هستید به اون تاپیک مراجعه کنید
فکر میکنم که زبانش هم توی درک مطلب اذیتتون کرد
اگر اینطوره؛توصیه میکنم هر شب حداقل یک Reading و یک cloze حل کنید!
البته بازمان!وقتی ک باید براش صرف کنید؛پنج دقیقه ست!
موفق باشید