آزمون

لایک ها
58
سلام این پست درباره آزمونای طول ساله آخه ما الان داریم کمکم به ماه مهر نزدیک میشیم خواستم از بچه هاواسه انتخاب یه آزمون خوب نظر بخوام.من که خودم با کانون موافقم دلایل خودمم دارم اولیش و مهمترینش انگیزه وایجاد رقابته اینو همه رتبه ها گفتن.:26::26::26:

Kavoshgar

New Member
لایک ها
479
پاسخ : آزمون

سلام . تو استان کرماشاه را اطلاع ندارم ولی تهران برای کسب اطلاع بیشتر به سایت دبیرستان انرژِی اتمی مراجعه کنید .

happymoj

Active Member
لایک ها
150

به نظر من اصلا به آزمون زیاد ربطی نداره حتی شما می تونید از خودتون خودتون آزمون بگرید:9:
شما درس بخونید بقیه اش حله

MUTE

New Member
لایک ها
264

خیلی وقتا میشه که آزمون میشه وسیله ارزشمندی ! در حالی که باید وسیله ارزیابی باشه !
اگه از هر آزمونی اینطوری استفاده بشه ( ارزیابی ) خوبه !

happymoj

Active Member
لایک ها
150

خیلی وقتا میشه که آزمون میشه وسیله ارزشمندی ! در حالی که باید وسیله ارزیابی باشه !
اگه از هر آزمونی اینطوری استفاده بشه ( ارزیابی ) خوبه !
شاید حرفت درست باشه ولی به نظر من آدم نباید به حرف کسی توجه کنه آدم باید هر حرفی رو که لازم داره فقط ازش استفاده کنه و نه بیشتر :179:

Magnetic

New Member
لایک ها
550

تو تاپیکای نظر بدین کانونیا,انجمن برترین رتبه های کنکور 90 و... در باره این موضوع کاملا بحث شده.
می تونین جواب این سوالتونو همونجا پیدا کنین.:25:

manandworld

New Member
لایک ها
7

به نظر منم اصل خود فردكه بخونه ازمون تنها وسيله هست اما اگر بخوايم ارزيابي بكنيم كه كدوم ازمون بهتره؟!مثلا از لحاظ اماري و سطح سوالات اين خودش جاي بحث دارم من توي تاپيكاي قبليم راجع به اين گفتم ....به نظر من اصل سطح سوالات چون فرد بر اساس اون خودش رو مي سنج اگر تو يه يك ازمون كه سطح سوالاتش راحته رتبه خوبي بياري اين برات جاي بحث داره؟من ازموناي گاما اول دادم هم چنين دوم جامع اماري خوبي نداره ولي فكر مي كنم سطح سوالاتش خوب باشه؟گاجم نمي دونم چه جوريي ولي تعريفش رو شنيدم حالا امسال يه جورايي شك دارم كدومشون بهتره؟

بالا