امین من یک طرف خیلی دوست دارم بشناسموشون اما خوب خدایی از بس یکی از کتابامو ورق زدن ورق ورق شده خسته شدم بعدشم این که زیاد به المپیاد ربط نداره یکم از شوق و ذوقم برای پیدا کردن کم میکنه
عزیزم من خودم پیدا نکردم تو گفتی خوش حال شدم به خاطر همین چک کردم که زود تر بفهمم کی هست اگر هم چک کردم به این خاطر بود که فکر کردم بر اساس معلومات خودت گفتی و مطمئن نیستی
اما جالبه همه چیز در مورد این اقا فیلتر واقعا مشتاقم زود تر بشناسمش...
کلینتون ریچارد داوکینز (به انگلیسی: Clinton Richard Dawkins)(زادهٔ۲۶ مارس۱۹۴۱) رفتارشناس، زیستشناس فرگشتی و نویسندهٔ کتابهای علمی برای عموم است.
او سابقاً مدرس فهم عمومی علم در دانشگاه آکسفورد بود. از جمله افتخارات او، عضویت در انجمن سلطنتی علوم، و انجمن سلطنتی ادبیات است. وی در تفسیر و آموزش عمومی دانش نقش برجستهای در انگلستان دارد. و کتابهای مشهوری در زمینهٔ فرگشت نوشتهاست.
نخستین کتاب او با عنوان ژن خودخواه، که در سال ۱۹۷۶ منتشر شده بسیار تأثیرگذار بودهاست. در این کتاب او نقش کلیدی ژنها را در فرگشت (تکامل) تشریح میکند و برای نخستین بار مفهوم میم را مطرح مینماید. از آن پس او چندین کتاب نگاشته که بیش تر عناوینی شاعرانه دارند: ساعتساز نابینا، صعود به قلهٔ ناممکن، گسیختن رنگینکمان،داستان نیاکان، پندار خدا، بزرگترین نمایش روی زمین و و جدیدتر از همه جادوی واقعیت: چگونه میدانیم چیزی واقعا درست است ؛ که هر کدام شرح و بحث جنبههایی از مفهومانتخاب طبیعی هستند. در این میان فنوتیپ گسترش یافته؛ به نظر خود داوکینز بدیعترین اثر علمی اوست. در این کتاب که به عنوان اثری مطرح در زمینهٔ زیستشناسی فرگشتی به شمار میرود، وی این نظریه را مطرح کرد که اثرات فنوتیپی [رخمون] محدود به داخل بدن جانداران نیستند؛ بلکه میتوانند به بیرون از بدن جاندار گسترش یابند و حتی در بدن دیگر جانداران تاثیر بگذارند.
داوکینز از منتقدان بزرگ آفرینشگرایی و یک بیخدای مشهور است. او همچنین یک آزاداندیش، اومانیستسکولار، شکگرا، خردگرای علمی و پشتبان جنبش روشنها (به انگلیسی: Brights Movement) است.داوکینز در کتاب پندار خدا (۲۰۰۶) عنوان نمود که خالق ماوراطبیعه به احتمال قریب به یقین وجود ندارد و ایمان دینی یک پندار [توهم] غلط جا افتادهاست. در نوامبر سال ۲۰۰۷ فروش این کتاب تنها در زبان انگلیسی به یک و نیم میلیون نسخه رسید. این کتاب به سی و دو زبان؛ از جمله فارسی؛ ترجمه شدهاست.
استاد الان باید بگم واقعا ممنون بابت این پست هایی که میزارید ولی خب یک چیزی من نمیدونم اینجا کسی اطلاعات فلسفی داره یا نه اما اگر به خاطر بی خداییش فیلتر کردن خب باید همه چیز در مورد نیچه هم فیلتر بشه چرا فیلتر نمیفهمم؟؟؟