آشنایی با چهره های تاثیر گذار زیست شناسی؛ دانشمند شماره شش

farima kh

New Member
لایک ها
25
پاسخ : آشنایی با چهره های تاثیر گذار زیست شناسی؛ دانشمند شماره شش

ممنون بابت راهنایی ولی جالبه باید بیخیال همه چیز شد جدیدا

Agnes

New Member
لایک ها
74

داوکینز یکی از نوابغ عصر ماست که به علت دفاع سرسختانه‌اش از تئوری فرگشت (که به اشتباه در زبان فارسی به آن تکامل گفته می‌شود) بسیاری او را داروین عصر حاضر می‌دانند. تعصب و دفاع سرسختانه وی از این تئوری به گونه‌ای است که خود وی، کتابش را کتابی بی طرفانه نمی‌داند و جانبداری متعصبانه خود را از تئوری فرگشت انکار نمی‌کند. با اینکه نبوغ و وجدان علمی داوکینز در بسیاری از کارهایش قابل ستایش است ولی تعصبی که بر روی مطالب علمی و مخالفت تند با نظریات دیگر به خرج می‌دهد نیز به مانند دیگر تعصبات علمی عصر حاضر در انکار هر چیز ماورایی، شاید عکس‌العملی به قرن‌ها تعصبات مذهبی و شبه‌مذهبی کورکورانه کلیسا باشد.
مطالب ذکر شده در کتاب از بسیاری جهات برای فهم طبیعت، کلیدی بوده و بینشی عمیق و شگفت‌انگیز در مورد حیات و جنبه‌های مختلف آن به انسان می‌دهد. لحن دشمنانه‌ی داوکینز نسبت مذهب که خود به آن معترف است، در این کتاب نسبت به کتاب‌های دیگرش کمرنگ‌تر است و آن هم به دلیل پرداختن بیشتر به مسائل زیستی مورد تخصص داوکینز و دور شدن نسبی از مسائل فلسفی و مذهبی می‌باشد. با این حال در جای جای کتاب و مخصوصاً در اواخر آن، تئوری آفریده شدن طبیعت و انسان را با توجه به یافته‌های علمی‌اش به طور کامل و قاطع رد می‌کند و آن را توضیح مناسبی برای این همه عظمت و پیچیدگی نمی‌داند.
اشتاد - ساعت ساز نابینا

essann

Active Member
لایک ها
228

سلام دوستان
دلیله نام گذاری کتابش و کلن معنی ساعت ساز نابینا اینه :

"انتخاب طبیعی یعنی فرآیند ناآگاه، کور و در پایه غیرشانسی که داروین آن را کشف کرد، هیچ هوشی ندارد. اگر بخواهیم بگوییم فرگشت نقش یک ساعت‌ساز را در طبیعت بازی می‌کند، می‌توان گفت آن یک ساعت‌ساز نابینا است"

برا من که خیلی جالب بود !

essann

Active Member
لایک ها
228

این موضوع را فعلا بی خیال شو. کتابش به فارسی ترجمه شده
تنها اثر داوکینز که در ایران اجازه چاپ یافته، همین کتاب است. محمود بهزاد و شهلا باقری مترجمان این اثر به فارسی هستند و انتشارات مازیار آن را چاپ نموده است ...

essann

Active Member
لایک ها
228

شاید اینجا جاش نباشه اما چون درباره خود دانشمند بحث شده میگم :)

این دانشمند یه کتاب داره به نام :
نامحتملی وجود خدا - The Improbability of God که از اسمش واضحه که توش چیه !
این کتاب رو به عزیزانی که جوگیر نیستند و تعصبی نیستند توصیه می کنم ! چون من یکمشو که خوندم برام جالب بود ... به هر حال خوبه که آدم با نظرات مختلفی آشنا بشه نه این که از نظرات بقیه فرار کنه به علت این که شاید نظرشو عوش کنه !! امیدوارم خوندن این کتاب و یا بخشی از اون شما رو بر روی عقایدتون استوار تر کنه ...

AminYar

New Member
لایک ها
575

آره درسته آدم با بقیه آشنا بشه.
ولی تکامل وسیله دست خداست. من نمیتونم خلقت خودم را به یک عاملی که هوش ندارد ارتباط بدم...

بالا