آموزش دانلود از سايت

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
[marq=right:a68194eccd]آموزش دانلود از اين سايت[/marq:a68194eccd]

1- ابتدا به قسمت «دريافت فايل» از منوي سمت چپ يا «دريافت برنامه» از منوي بالاي سايت برويد.

2- موضوع مورد نظر خود را (مثلا المپيادهاي ايران يا آزمايشگاه مجازي يا ...) انتخاب كنيد.

3- زير بخش مورد نظر را (مثلا مرحله اول يا آزمايشگاه شيمي 1 يا ...) انتخاب كنيد.

4- نام فايل مورد نظر را انتخاب كنيد.

5- در اين مرحله كد امنيتي داده شده را مانند شكل زير در محل تعيين شده نوشته و سپس كليد دريافت فايل را فشار دهيد.

5-1- اگر فرمت فايل مورد نظر PDF (معمولا براي سوالات تاليفي و المپيادهاي ايران) يا SWF (معمولا براي آزمايشگاه مجازي) باشد، در گوشه‌ي پايين مرورگر اينترنت خود (مثلا Internet Explorer) تصويري مانند زير مشاهده مي‌كنيد كه حجم فايل دانلود شده را نشان مي‌دهد:

5-2- اما اگر فرمت فايل انتخاب شده مورد ديگري مثل RAR (بيشتر براي المپيادهاي بين‌المللي) باشد، صفحه‌اي مانند شكل زير ظاهر شده و ...

سپس شما بايد محل ذخيره‌ي فايل را روي كامپيوتر خود مانند شكل زير انتخاب كنيد:

در صورتي كه مشكل يا سوالي داشتيد در «ارسال جواب» همين مطلب بنويسيد تا رفع گردد.

8)

saba

New Member
لایک ها
0
سلام و با تشكر از سايت عاليتون
ببخشيد من ني تونم فايل هاي بخش آزمايشگاه مجازي شيمي 3 رو دانلود كنم اما برنامه هاي بخش ديگه رو مي تونم دانلود كنم
اگه مي شه راهنماييم كنين
ممنون :?:

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
با سلام، كاش فايلي رو كه نمي‌تونيد دانلود كنيد مي‌نوشتيد تا من چك كنم ببينم سالم هست يا نه (البته هنوز گزارش خرابي لينك ارسال نشده) :!:

يك نكته براي فايل‌هاي فلش اين است كه بهتر است آنها را Save كرده و سپس از روي كامپيوتر خود اجرا نماييد. به اين ترتيب مي‌توانيد با برنامه‌هاي Flash Player از آنها استفاده كنيد كه خيلي بهتر از Internet Explorer مي‌باشند. :p

saba

New Member
لایک ها
0
سلام و خسته نباشيد
فايل هايي كه در بخش آزمايشگاه مجازي شيمي سال سوم هستند هيچ كدوم دانلود نميشن براي مثال مفهوم استوكيومتري و ...
(برنامه ي flash player رو هم دارم)
ممنون و با تشكر از شما و سايت عاليتون :|

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
با سلام ، تيم نرم‌افزاري در تلاش است تا يك لينك مستقيم براي دانلود فايل‌ها از صفحه‌ي اول سايت در نظر بگيرد.
البته مشكل دانلود فايل‌هاي فلش در 20 درصد كامپيوترها وجود دارد كه به دليل استفاده از برنامه‌هاي Firewall و امنيت بيش‌ از حد قوي سيستم عامل آنها مي‌باشد. :wink:

راستي يك پيشنهاد براي اينكه ببينيد اشكال از لينك است يا نه :
مراحل دانلود فايل نمودار گرمايي آب را انجام دهيد و پس از وارد كردن رمز 1 دقيقه صبر كنيد. ممكن است فايل بر روي سيستم شما ذخيره شده و پس از آن اجرا شود. (اين فايل همين الآن تست شد.)
در غير اين صورت منتظر باشيد تا لينك مستقيم آماده شود . با تشكر از توجه شما 8)

s_m_p_1362

New Member
لایک ها
0
:p سلام به آقاي مهندس خلينا
لطفاٌ توضيح بيشتري در باره دانلود آزمايشكاه شيمي بدهيد ُ با تشكر فراوان مرادي پور

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
با سلام خدمت دوست گرامي خانم يا آقاي مرادي پور،
براي دانلود فايل‌هاي آزمايشگاه مجازي شيمي كه همگي به صورت فلش (swf) تهيه (يا گردآوري) شده‌اند مانند فايل‌هاي pdf عمل كنيد.
اما نكته‌اي كه بايد حتما مورد توجه قرار گيرد اين است كه نرم افزار فلش پلير را روي كامپيوتر خود نصب كرده باشيد تا بتوانيد فايل مورد نظر را ببينيد.
سعي مي‌كنيم يك نرم افزار با حجم كم و قدرت نمايش بالا در سايت قرار دهيم تا مشكل شما نيز برطرف شود. :p

MMM

New Member
لایک ها
0
سلام فايل هاي هاي كه با فرمت فلش هست را نمي توانم دانلود نمي شوند لطفا مرا راهنمايي كنيد

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
سلام MMM جان !
فايل‌هاي فلش را بايد با نرم‌افزار فش پلير مشاهده كنيد. اين فايل ها مستقيما توسط اكسپلورر (همين صفحه‌اي كه با آن وارد اينترنت شده‌ايد) دانلود مي‌شوند، بنابراين پس از شروع دانلود بايد تا انتهاي آن منتظر بمانيد و صفحه را نبنديد 8)
اين فايل‌ها و فايل‌هاي PDF را توسط نرم‌افزارهايي چون Internet Downlod Manager يا Flashget مي‌توانيد به راحتي دانلود كنيد.

در آينده‌اي نه چندان دور نسخه‌هاي رايگان اين نرم‌افزارها را نيز در بخش دريافت فايل قرار خواهيم داد.

موفق باشيد. :D

shokraneh

New Member
لایک ها
0
چرا فايل هاي آقاي بزرگي پس از دانلود و ذخيره سازي باز نمي شود؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
سلام، فايل‌هاي فشرده (rar) بعد از دانلود با رمز باز مي‌شود كه رمز آنها اسم همين سايت است:
www.khalina.ir
اگر آنها را از حالت فشرده خارج كنيد يگر نيازي به وارد كردن رمز براي استفاده‌هاي بعدي نخواهيد داشت. :D

safaey1986

New Member
لایک ها
0
سلام
خسته نباشيد
من بعد از دانلود مطالب با اين پيغام روبرو مي شوم :enter password for encrypted file
راهنمائي فرمائيد.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
safaey1986 گفت
سلام
خسته نباشيد
من بعد از دانلود مطالب با اين پيغام روبرو مي شوم :enter password for encrypted file
راهنمائي فرمائيد.
با سلام به شما دوست گرامي،
رمز تمام فايل‌هاي سايت www.khalina.ir مي‌باشد. (يعني نام همين سايت)

با ورود اين رمز مشكل شما برطرف مي‌شود.

igh

New Member
لایک ها
0
بخشید من وقتی که می خواهم فایلی را باز کنمmedia player می آره و باز نمیکنه راهنمائي فرمائيد...

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
igh گفت
بخشید من وقتی که می خواهم فایلی را باز کنمmedia player می آره و باز نمیکنه راهنمائي فرمائيد...
سلام به شما دوست گرامی،
فایلهای سایت 3 دسته هستند:
PDF : که با نرم افزار Acrobat Reader باز میشوند.
RAR : که با نرم افزار Winrar باز میشوند.
SWF : که با نرم افزار Flash Player یا Internet Explorer باز میشوند.

احتمالا فایل نوع سوم را دانلود کرده اید.
موفق باشی :twisted:

nilooufar

New Member
لایک ها
0
سلام ميشه بهم بگيد نتايج المپياد ها با چه فرمتي دانلود ميشن؟من هر كاري كردم باز نشدن

Mojtaba044

New Member
لایک ها
3
pdf. باید برنامه ی adobe reader داشته باشین.

fahimeh72

New Member
لایک ها
0
سلام من هرچی میخوام فایل های آقای بزرگی رو دانلود کنم نمیشه وقتی کد امنیتی رو وارد میکنم یه صفحه دیگه میاد و دانلود نمیکنه چی کار کنم؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
fahimeh72 گفت
سلام من هرچی میخوام فایل های آقای بزرگی رو دانلود کنم نمیشه وقتی کد امنیتی رو وارد میکنم یه صفحه دیگه میاد و دانلود نمیکنه چی کار کنم؟
با سلام به شما دوست گرامی،
فایلهای شیمی در حال ویرایش و احتمالا تغییر هستند. برخی فایلهای اساتید هم که اشکالات ساختار تایپی داشت حذف خواهد شد.

تاریخ تکمیل فایلها حداکثر دوهفته آینده خواهد بود و خبر آن را در صفحه اول سایت مشاهده خواهید نمود.

موفق و پیروز باشی

بالا