####آنتروپی####

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160
سلام دوستان

چند تا سوال از انتروپی دارم گفتم با هم دیگه حلش کنیم !

1. منظور از انتروپی اینه که ما بیاییم موقعیته مولکولو تو فضا تشخیص بدیم در واقع تو دنیای میکروسکوپی .که طبیعتا نمیشه این کارو کرد (خودتون بهتر می دونید) ولی بالاخره یه احتمالاتی میشه داد !
تو انتروپی هم هر چه احتمال حضور ذره تو محیط در جاهای مختلف کمتر باشه انتروپی بیشتره
این یه تعریف ساده از انتروپی بود

حالا من میگم که چرا انتروپیه مولکول های بزرگتر و به قولی پیچیده تر بیشتر از مولکول های کوچک تره ؟

از یه طرف درسته که چرخش اتم توی این مولکول بزرگتر بیشتره و انتروپیه بیش تری داره ولی از طرفی فضای بیشتری رو میگیره !

سوال بعدی بعد جواب این سوال!

آخرین ویرایش توسط مدیر

mahallehm

New Member
لایک ها
487
پاسخ : ####آنتروپی####

چون تعداد اتم ها بیشتره احتمالات بیشتره.....

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

چون تعداد اتم ها بیشتره احتمالات بیشتره.....
این در حالت کلی درست ولی اگه هم تعداد باشنتو تعداد اتم و فرق بین حجم اتم ها باشه اون موقع چی؟

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

مثلا انتروپیه مطلق so2 = 59 eu
co2=51eu

mahallehm

New Member
لایک ها
487

این در حالت کلی درست ولی اگه هم تعداد باشنتو تعداد اتم و فرق بین حجم اتم ها باشه اون موقع چی؟

مثلا انتروپیه مطلق so2 = 59 eu
co2=51eu
در یک مولکول پیچیده اتم ها میتوانند حول موقعیت های تعادلی خود ارتعاش کنند و درست مانند اجسام جامد، این حرکت ها موجب میشود تعداد حالت های میکروسکوپی ممکن و در نتیجه آنتروپی افزایش یابد. به همین ترتیب چرخش یک مولکول چند اتمی حول مرکز جرم آن در افزایش آنتروپی دخالت دارد. الان آنتروپی یعنی ربطی به احتمال حضور در جا های مختلف نداره.

منبع: شیمی عمومی ماهان ص۳۸۸

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

در یک مولکول پیچیده اتم ها میتوانند حول موقعیت های تعادلی خود ارتعاش کنند و درست مانند اجسام جامد، این حرکت ها موجب میشود تعداد حالت های میکروسکوپی ممکن و در نتیجه آنتروپی افزایش یابد. به همین ترتیب چرخش یک مولکول چند اتمی حول مرکز جرم آن در افزایش آنتروپی دخالت دارد. الان آنتروپی یعنی ربطی به احتمال حضور در جا های مختلف نداره.

منبع: شیمی عمومی ماهان ص۳۸۸
اتفاقا من هم از ماهان خوندم و این سوال به ذهنم رسید
اگه اولشو بخونی می فهمی که ربط داره :eek:
دوما جواب بنده رو ندادی مهرداد جان
حجم چه جوری تاثیر داره؟

mahallehm

New Member
لایک ها
487

اتفاقا من هم از ماهان خوندم و این سوال به ذهنم رسید
اگه اولشو بخونی می فهمی که ربط داره :eek:
دوما جواب بنده رو ندادی مهرداد جان
حجم چه جوری تاثیر داره؟
حجم نمیفهمم چجور تاثیر میذاره رو آنتروپی؟!!! گازها که حجمشون یکیه جامدات و مایعات حجمشون چه جور میتونه تاثیر بذاره؟!!

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

حجم نمیفهمم چجور تاثیر میذاره رو آنتروپی؟!!! گازها که حجمشون یکیه جامدات و مایعات حجمشون چه جور میتونه تاثیر بذاره؟!!

منظورم همون حجم اتم بود

دوما که حجم تاثیر نداره بلکه تو جامدات به عنوان مثال هر چی حرکت ارتعاشی کمتر باشه انتروپی کمتره مثلا الماس 0.4 بایذ باشه فکر کنم

mahallehm

New Member
لایک ها
487

منظورم همون حجم اتم بود

دوما که حجم تاثیر نداره بلکه تو جامدات به عنوان مثال هر چی حرکت ارتعاشی کمتر باشه انتروپی کمتره مثلا الماس 0.4 بایذ باشه فکر کنم
الان سوال حل شد؟!

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160
بالا