ابر رساناها

rezaforoo

New Member
لایک ها
0
دوستان عزیز سلام.
من چند وقته که دارم روی ابر رساناها و خواص اون ها تحقیق می کنم و به امید خدا اگر جور بشه در شرف ساخت یک ماده ی ابررسانا هستم. اگر شما اطلاعاتی در این مورد دارید یا عنصر های شرکت کننده در این ترکیب با در صد های اون ها و طریقه ی سرد کردن اون ها(چون مواد مختلف را به شیوه های گوناگون و دما های گوناگون سرد می کنند) دارید، برای من بگذارید. من به این اطلاعات نیاز ضروری دارم چون باید بهترین گزینه ها رو انتخاب کنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529
پاسخ : ابر رساناها

من چیزه زیادی نمی دونم ولی این رو میدونم که بیشتره موادی که ابر رسانا هستند توی دماهای پایین ابر رسانا میشن که درست کردن دمای پایین کاره سختیه مگر اینکه جهان رو متحول کنیو بتونی یک ابر رسانا توی دمای معمولی بسازی!
موفق باشی

casper

New Member
لایک ها
1

فرمول انرژِی آزاد گیبس میتونه کمک خیلی زیادی تو شناخت ابر رسانا ها بکنه اما نه خود فرمول (چون به نظر من این فرمول هیچ ربطی به ابر رسانا ها نداره) اما یه صورت دیگه رو میشه استخراج کرد که رابطه ی دما رو برای ابررسانا شدن به ما بده . باید رو آنتروپی توجه کنی چون در دما های پایین یعنی در ابررسانا ها آنتروپی وجود داره یعنی میشه پدیده ها رو به عقب برگردوند(این به زبان سادش ) اما تو دما های بالاتر دیگه خاصیت ابر رسانایی نمیشه ایجاد کرد چون دیگه این خاصیت آنتروپی فقط تا یه دمای خاص ( حالا شاید همون دمای گذار که یه جسم طی رد شدن از این دما به ابر رسانا تبدیل میشه ) وجود داره تو دما های بالاتر یه انفاق دیگه میفته... میتونی رو کوانتم هم توجه کنی چون تو دمای های بالا تو ابر رسانایی یه پدیده هایی مثل قفل شدگی کوانتومی رخ میده و ... البته اینا رو میگم اگه می خوای یه ابررسانای جدید درست کنی دیگه بقیه رو خودت پیدا کن ... :217:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

فرمول انرژِی آزاد گیبس میتونه کمک خیلی زیادی تو شناخت ابر رسانا ها بکنه اما نه خود فرمول (چون به نظر من این فرمول هیچ ربطی به ابر رسانا ها نداره) اما یه صورت دیگه رو میشه استخراج کرد که رابطه ی دما رو برای ابررسانا شدن به ما بده . باید رو آنتروپی توجه کنی چون در دما های پایین یعنی در ابررسانا ها آنتروپی وجود داره یعنی میشه پدیده ها رو به عقب برگردوند(این به زبان سادش ) اما تو دما های بالاتر دیگه خاصیت ابر رسانایی نمیشه ایجاد کرد چون دیگه این خاصیت آنتروپی فقط تا یه دمای خاص ( حالا شاید همون دمای گذار که یه جسم طی رد شدن از این دما به ابر رسانا تبدیل میشه ) وجود داره تو دما های بالاتر یه انفاق دیگه میفته... میتونی رو کوانتم هم توجه کنی چون تو دمای های بالا تو ابر رسانایی یه پدیده هایی مثل قفل شدگی کوانتومی رخ میده و ... البته اینا رو میگم اگه می خوای یه ابررسانای جدید درست کنی دیگه بقیه رو خودت پیدا کن ... :217:
انرژی آزاد گیبس؟؟!چه ربطی داره؟برای آزاد کردن تمام انرژی آزاد گیبس یک فرآیند بازگشت پذیر لازمه.ولی پدیده ها رو به "عقب" بر نمیگردونه.
آنتروپی وجود داره یعنی میشه پدیده ها رو بع عقب برگردوند؟؟این یعنی چی؟آنتروپی داره یعنی چی؟اتفاقن فکر کنم آنتروپی اش کمه چون ذرات زیاد حرکت نمیکنند و درگاشت طیبعتن کمتره.و این دلیل نمیشه بشه پدیده ای رو برگردوند.آنتروپی همواره بیشتر میشه.
قفل شدگی کوانتومی چیه؟اگر ممکنه اسم انگلیسیشو بگید بریم سرچ کنیم.
ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر

rezaforoo

New Member
لایک ها
0

دوستان عزیز از کطالبتون خیلی خیلی ممنونم. اما به دور از ایجاد یک ابررسانای جدید و همچنین انرژی آزاد گیبس و ... من نیاز به ایده ی مواد جدید دارم. دوستان اگر اطلاعاتی از درصد مواد مختلف و دمای ابررسانایش آن ها دارید برای من بنویسید و از طرح فرمول ها خودداری کنید. امروزه خواص ابررسانا ها بیشتر در مواد به کار برده در آن است. همان طور که در ابتدا تنها جیوه به عنوان عنصر ابررسانا مطرح بود و الآن حتّی پای سرامیک ها هم به این مجموعه باز شده است که هر کدام از آن ها به نوبه ی خود دمای ابررسانایش را بلا می برند. در ضمن در مبحث کوامنتوم هم اگر مطلبی دارید مطرح کنید که بسیار به بالا آوردن دمای ابررسانایش کمک می کند.

یک نکته ی دیگه: آیا شما مرجع یا سازمانی رو می شناسید که از طرح های علمی حمایت های مالی بکنه؟ من که هر چی گشتم پیدا نکردم... . شما می دونید؟

بالا