S_A_M

New Member
لایک ها
413
سلام!
سوال داشتم ازتون!
با توجه به کلاس پژوهشی هایی که مدرسمون گذاشته باید یه کلاش انتخاب کنم یه کلاس هست با همین نام
توش گراف یاد میدن!
باتوجه به این که اصن نفهمیدم چه شد چند تا سوال دارم!تو گوگل سرچ کردم نفهمیدم!
اول این که اتوماتا چیست!:d
دومین که به درد چی میخوره!
سومین سوال این که گراف اصن ربطی به کامپیوتر داره؟
چهارمین این که گراف بلد باشی به درد برنامه نویسی میخوره!(ینی دونستنش واجبه؟اینو اول باید بلد باشی بعد برنامه نویسی یاد بگیری یانه!)

--------------
فعلا همین!
اگه جاش نامناسبه منو ببخشید!

AlimA

New Member
لایک ها
178
پاسخ : اتوماتا چیست؟!

تو کلاس نظریه زبان ها و ماشین ها گراف میدن ؟ :-o

alipasha

New Member
لایک ها
62
پاسخ : اتوماتا چیست؟!

نظریه زبانها و ماشینها یکی از درسهای رشته مهندسی کامپیوتره که از مباحث ثابت تو المپیاد کامپیوتر هم هست البته مرحله دو به بعد..این درس در مورد نحوه پردازش یه رشته توسط کامپیوتره..یعنی این که شما وقتی با یه زبون برنامه نویسی کد میزنید (کدی که میزنید شامل یه سری کاراکتره دیگه!) کامپیوتر چطوری کد شما رو تحلیل میکنه و میفهمه که کدتون با قواعد اون زبون مطابقه ( سینتکس ارور نداره!) و یا میفهمه باید چه دستوری رو اجرا کنه..

این درس خیلی درس جالبیه و سوالش مثله سوالای هوش میمونه وجنبه معمایی داره واسه همین تو المپیاد پای ثابت سوالاست..

اون گرافی هم که دیدید تو کلاس درس میدن یه مقدماتی ا ز گرافه که فقط برای نمایش گراف حالت (dfa,nfa) به کار میره و اون مباحث اصلی گراف نیست که تو ترکیبیات میگن..

کلا هم در مورد ربط گراف و برنامه نویسی و لزوم یاد گرفتن گراف باید بگم بستگی به این داره که کدی میزنید و برنامتون به چی ربط داره و گرنه در حالت کلی ربطی بین برنامه نویسی صرف و گراف وجود نداره

بالا